< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 6 Aralık 2019; 11:16:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 6 Aralık 2019; 11:16:12 > |
Şu yorum şaka herhalde :)))) Adamda süpersonik göz mü var da paketin iç taraflarını görsün alemsiniz valla.Ayrıca gerçeği bilmeden delik oluşmuştur oradan girmiştir teorisi de çok ilginç :))) Sanki hiç böyle bir şey olamazmış gibi öyle bir zorlamışsınız ki okuyan sadece size güler başka hiçbir şey değil,bence siz bu yorumu silin en iyisi.
Aradan süre geçmesi kötü olmuş kardeşim ancak elinden geleni sen yapmaya devam et, yapacak başka bir şey yok çünkü. |
Merhaba, resimdeki buğday biti fakat pirinç biti de olabilir. Görüntüleri birbirine çok benzer. Aldığınızda göremezsiniz muhtemelen lavraydı. Firmalar bu zararlılara karşı önleyici veya kontrol altına alıcı ilaçlamalar yapar, depolamadaki nemi, gazı vs. kontrol kontrol altında tutar. Fakat bir bakliyat firmasından hiçbir paketinin böceklenmemesini bekleyemezsiniz. Yani böceklenen bir paket o firmayı kötü yapmaz. Şikayet ettiyseniz müşteri hizmetlerinin yapması gereken size durumu izah edip sizin gönlünüzü almaktır.
Birdaha böyle birşey görmek istemiyorsanuz cam kavanoza alıp buzdolabında saklayabilirsiniz :) |
Hocam Yayla müşteri temsilcisi malını senden daha iyi savunamaz.
Niyeyse aklıma Uğur Dündar ve muzun içinde afrikadan ülkeye gelen böcek diyaloğu geldi :) |
Valla ben alırken iyice inceleyemem ürünü. Son kullanma tarihine bakarım bir de güvendiğim marketse çok inciğine cıncığına girmem. Zaten market o güveni vermiş oluyor. Ve de siz alınca hemen kullanıyo musunuz her şeyi ? Ben mesela şeker biteceğine yakın alıyorum paketi. O da birkaç haftayı geçebiliyor açmam. İş işten geçmiş hemen kullanacaktınız demekle kurtulmuş mu oluyor firma? O zaman son kullanma tarihi ne işe yarıyor? Ona göre alıyosun zaten.
|
Yarın gel yayla müşteri hizmetlerinde işe başla
|
Bakliyat sektöründe çalışıyorum.Bizim iade aldığımız,pakete basmayacağımız ürünleri bu pazarcılar alıp,yağlama işlemi yapıp size bir güzel satıyorlar.Haberiniz olsun.
Annemde pazarda hep açık ürün alırdı.Annemin ürün aldığı pazarcı bir gün bizim fabrikaya bu ürünleri almaya geldi.Beni tanımadı.Bu ürünleri pazarda nasıl satıyorsunuz ya dedim.Abi ben bunları bir güzel yağlama işleminden geçiriyorum.Millet parlak,harika mal diye alıyor.Ben satarım bu malları rahatlıkla dedi. Bilginiz olsun yani.Açık bakliyat satan marketleri bilemiyeceğim ama pazarcıya bizzat şahit oldum. |
Şuanda alsan aynı marka üründen yine aynı sorunla karşılaşırsın büyük ihtimalle...
Yayla bakliyat ürünü almamak en iyisi 👍 |
Bakliyat sektöründe 15 yıldır yönetici olarak çalışıyorum.Fabrikaya giren her hammadde ciddi şekilde ilaçlanır.Bu ilaçlar sadece böcekleri öldürür,larvalara etki edemez.Etki edenleri de var ama onun kalıntıları da insanları kanser eder.Larvalar uygun ortamı (sıcaklık ve nem) bulduklarında özellikle yaz aylarında hızla patlarlar.Firma bu ürünü paketlemiş ve marketlere göndermişse artık müdahele etme şansı yoktur.Eğer böceklenmiş bir bakliyat paketiniz varsa mutlu olun.Firma normal ilaçlama yapmış,sağlığınıza zararı yoktur.Aldığınız bakliyatları kullanmadan önce mutlaka çok iyi yıkayın.
Ürün ambalajını inceledim.Ürün yılı 2018 ve paketlenme tarihi 2019 ocak ayı.Koca bir yazı bu pakette geçirmiş.Böceklenmemesi imkansız.Esas bu paketi açıpta böcek görmeseydiniz hayret etmeniz gerekirdi.Ha diyeceksiniz ki son kullanma tarihi 2021 .Evet o da firmaların ürünlerini rafta satabilmek için,zırt pırt tarihten dolayı iade almamak için kafalarından attıkları tarih.Bakliyat alırken tarihini kontrol edin.Maksimum 2 aylık paket alın. Uzun süre beklemiş bakliyatınız böceklenmişse de gerçekten sevinin.Normal ilaç kullanılmış,sağlığa zararsız bir ürün var elinizde demektir.Böcek sizi öldürmez ama yanlış ilaç öldürür. |
O bit ne ara o kadar türedi?
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aron2186 -- 3 Aralık 2019; 13:16:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aron2186 -- 3 Aralık 2019; 13:19:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|