Şimdi Ara

Pelit Pastanesi Fiyat Listesi [Fotoğraf]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
6
Favori
117.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternette araştırdım hakikaten Pelit Pastanesi'nin fiyat listesine ulaşamadım.

Yok.

Gitmeden önce fiyat bilgisine ulaşabilmeli insanlar. Madem pelit yapmamış benden gelsin.

Dedim forum içinden yada dışından internette arayan kişilere yardımcı olmak adına konuyu açıyorum.

Pelit Pastanesi Fiyat Listesi [Fotoğraf]

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pelit Pastanesi Fiyat Listesi

Pelit Pastanesi'nin geniş ürün yelpazesine göz atarak leziz ikramların tadını çıkarmanın tam zamanı. İster özel bir gün ister sıradan bir öğleden sonra olsun, Pelit'in her damak tadına hitap edecek bir seçeneği var.

Pelit'in pasta fiyat listesi, farklı boyutlar ve tatlarda çok çeşitli seçenekler sunmaktadır. İster küçük bir toplama ister büyük bir kutlama için pasta arıyor olun, Pelit'in uygun fiyatlı seçenekleri mutlaka bütçenize uyacaktır.

Tatlı düşkünleri için Pelit'in ekler kilo fiyatı da oldukça uygun. İster klasik lezzetleri ister yeni tatları denemek isteyin, Pelit'in eklerleri her zaman taze ve lezzetlidir. Ayrıca Pelit'in kuru pasta fiyatları, bütçe dostu ikramlar arayanlar için mükemmeldir.

Pelit'in fiyat listesi, özel günler için mükemmel seçenekler sunar. 6 kişilik pasta fiyatı, küçük kutlamalar için uygunken, daha büyük etkinlikler için daha büyük boyutlardaki pastalar da mevcuttur. Pelit'in pasta fiyat listesi 2022, her bütçeye uygun seçeneklerle güncel seçenekleri içerir.

Pelit Pastanesi'nin lezzetli ikramlarının keyfini çıkarırken bütçenizi de koruyabilirsiniz. Pelit ekler kilo fiyat, pelit fiyat listesi, pelit pasta fiyatları ve pelit 6 kişilik pasta fiyatı hakkında daha fazla bilgi için Pelit Pastanesi'nin web sitesini veya şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !

imzamı çok seviyorum
  • Tost+limonata = 24.50
  • Fiyatlar çok ucuz, kesin kalitesizdir, malzemeden falan çalıyorlardır. Yenmez. ıyyy tiksinç.
  • Gidin gidin bi guzel gecirsinler size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

Tost+limonata = 24.50

Tostun arasında kaşar mı var sanıyorsun dostum yoksa

o tostlarda ekmek arası pasta var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 pogca 1 cay 8 lira. Altin tozumu koyuyolar anlamadim ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen eve pasta aldim 65 lira verdim. hazir kek kullanılmıştı ve katki maddesi vardı. Tadı da gayet kötüydü daha da almam

• su 3 tl
    En ucuzu
  • kola 6 tl
  • tatbak kadar rezil bir yer yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Geçen eve pasta aldim 65 lira verdim. hazir kek kullanılmıştı ve katki maddesi vardı. Tadı da gayet kötüydü daha da almam

pasta için değirmeni tavsiye ederim, özellikle kestane şekerli pastasını kesinlikle tatmalısınız.

• maşallah maşallah bir kilo ekler ne kadar çok merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 13 Mart 2013; 15:21:04 >
  • Yuh! Acırım harcayacağım paraya ki harcayacak param yok zaten
  • Eve pizza söylerim daha iyi.
  • valla gebze erzurum cağ kebabında 36.5 lirarlık yediğim cağ kebaplarından sonra oradaki fiyatlar pek koymadı bana açıkcası
  • bitki çayı 5.50
    lan sallama çaya allahın kuşburnusuna ada çayına 5.50.
  • karışık tost 9 tl diyor lan o paraya tost makinesi + ekmek + sucuk kaşar alırım
  • vay babam disarda 2lira olan corba isimle satilinca 8.5lira
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.