Arkadaşlar merhaba, Seraf Vadi‘ye gittim https://www.seraf.com.tr/en/seraf-vadi Mekan çok güzel ve kaliteli. Güzel karşılanıyorsunız ve görevli size masanıza kadar eşlik ediyor. Garsonlar çok kibar ve cana yakın. Başlangıçta zerdeçallı ekmek yanında Tulum peyniri, kaymak, yoğurt karışımı geliyor. Harika bir karışım, sabaha kadar yerim. İçli köfte derin yağda kızartılmıyor Enfes bir tadı var, 10 tane olsa yerseniz. Etlerin hepsi zırh asla makine kullanılmıyor. Odun ateşinde kuzu incik aldım Porsiyon epey büyük, esnaf lokantasında ki inciklerin etleri biraz alınıyor daha küçük oluyor. Bu büyüklüğü görünce sevindim. Çok iyi pişmiş, et lime lime ağızda dağılıyor. Yanında manda süzme yoğurt geliyor. Hafif bir ekşi lezzeti var yemeye doyum olmuyor. Altı Ezmeli Lüle kebabıda nefis. Bildiğimiz ezmeyi altına koyarlar diye düşündüm ama öyle değil o kadar güzel domates lezzeti geliyor ki bir tas olsa yerim. Firik pilavı çok güzel ve lezzetli. // Bazı yan ürünler epey pahalı Lahmacun 500 TL (servis ücret dahil fiyat) Domates salatası 400 TL (Servis ücreti dahil fiyat) /// Mekan 7 milyon dolar yatırımla açılmış. A’dan Z’ye herşeyi çok beğendim. Mutlaka tavsiye ediyorum. Seraf Vadi ve Sıralı Etiler DENK. İkiside kalite. // Dolar 34 Ağustos 2024 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 25 Ağustos 2024; 15:47:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim