< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 10 Mart 2018; 13:26:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 10 Mart 2018; 13:26:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Sadece o gördüğün halk otobüsleri var
Bazen şoför canı sıkılınca durakta teksen durmuyor. Zaten paraları direk otobüse binen yolcudan değil de havuzda biriken paradan alıyorlar. O yüzden yolcuya muamele kötü, yaşlılar para vermediği için otobüse alınmıyor bazen. Sürüş şekli desen koskoca otobüsle makas atıyolar. Güvenli demişsin ama sadece son yıllarda biraz düzelmiş gibi gördüm. Eskiden yolunu kesip para isteyen kekolar kol geziyodu korkardım ara sokaklara girmeye. Sivasın yemekçiler hariç esnafı berbattır.(İstisnalar olabilir.) Nerden para takayım neyi kötü yapayım diye fırsat kollarlar. Televizyonun ledi bozuldu teknik servis geldi çıkma led taktı. Bakkala gidersin önceki gün aynı bakkaldan aldığın cipsten çıkan promosyonu istersin 'ben cips mips bilmem nerde aldıysan oraa git gardaşım' diye kovalar. Kirli ahmet ünlüdür ama bu aralar nuri usta daha iyi diyorlar. Gidip tatmak lazım. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 10 Mart 2018; 11:15:6 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 10 Mart 2018; 12:38:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |