Şimdi Ara

Sırbistan-Belgrad Gezisi (daha önce giden var mı??)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

vizesiz gidilbilecek biryerlere bakarken pegasusus gelen mailleri
    üzerine sirbistan belgratıda listeme ekledim.

Giden bilen var mıdır?

avantajları;
    uçak biletleri pegasus ise cok uygun..
    vize yok.
    otel fiyatları booking den baktım 2 kişi 7 gün 800 tl filan (4 yıldızlı kalbur üstü oteller)
    sabaha kadar heryer açıkmış (barlar diskolar)
    bide fiyatlarda uygun muş..(yemek-eğlence-taksi-otel vs.vs.)

dezavantajları;
    korkum hostel filmi=böbreği bırakıp gelmeyelim.
    yabancılara bakış.(özellikler türklere)

tecrübesi olan varmı?
    eeylül-ekim gibi gidebiliriz. (2 aileyiz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 7 Ağustos 2013; 9:25:17 >

• Sırbistanı ben ırkçı bi ülke sanırdım.gitmedim ama giden insanların hepsi çok iyi bi millet olduğunu gayet güzel insanlar olduğunu söyledi

hepsi böyle söyleyince bende inandım .doğrusunu giden bi insana sor
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Hocam tura çıkabildiniz mi çıktıysanız bir sorunla karşılaştınız mı bizde arkadaşımla çıkmak istiyoruz çıktıysanız tavsiye almak isterim.
  • yok gitmedim.
  • sırbistanda eğlence hayatı güzel yeme içme ucuz türklere karşı önyargısı olanda var olmayanda bizim istiklal caddesine benzer bir caddeleri var cafelerin olduğu günün her dakikası kalabalık olan kaleye gidersiniz sava ve tuna nehirlerini en güzel gören yer orda osmanlı eseri yok kalmamış hepsini yıkmışlar bayraklı camii kalmış birtek onun haricinde başkada hiç bir şey yok yemeklerin hemen hepsinde domuz var domuz konusunda hassasiyetiniz varsa dikkatli olun özellikle her köşe başında satılan yarım pizzaların hemen hepsinde domuz eti var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alesta1818 -- 25 Ekim 2014; 0:44:50 >
  • 1 ayımı Belgrad'da geçirdim bu yaz. Ve her yaz gitmeyi düşünüyorum artık, bir kere inanılmaz sıcak kanlılar, hala her dakika arayıp soruyor orada tanıştığım Sırplar.

Benim de aklımda aynı sorular vardı, Türklere bakışları nasıldır diye ama geçmiş geçmişte kaldı mantığını oturtmuşlar kafalarında, hiç bir sorun yaşamadım, aksine özellikle kızları Sülejmaaaaaaan diye muhabbet açıyorlardı Türk olduğumu duyduklarında

Şehirde 1 ay boyunca girip çıkmadığım yer kalmadı, bırakın büyük olayları, bir tane doğru dürüst kavga bile görmedim desem yeridir. Eğlence hayatı çok iyi, fiyatlar gerçekten ucuz, bize Sırpların yalnız pahalıdır orası dedikleri gece kulübünde dahi Bira 10-12 liraya geliyordu Ki Belgrad'da ortalama üstü bir barda dahi fiyatlar bizim Tekel'den ucuz Yemek konusunda da, fiyatlar yine uygun, özellikle domuz eti probleminiz yoksa çok güzel yemekleri var fakat biraz fazla yağlı, ben 4 kilo alıp dönmüştüm.

Ha gezip görecek ne var derseniz, valla pek bişey yok, 2-3 günde tüm şehiri ezberlersiniz zaten. (Tesla-Kale Megdan-Tas Megdan-Askeri Müze-Ada-Knez Mihajlova-Sava mala)

Vaktiniz olursa 1 günlüğüne Novi Sad'a geçersiniz ki ikinci büyük şehri olması lazım Sırbistan'ın, Belgraddan otobüsle 1- 1.5 saat sürüyor. Orası için de 1 gün fazla bile

• @kral_bASKent rahatlykla git, hiçbir çekincen olmasyn. Çekincen varsa da gel bizim blogu oku ya da sor cevaplayalym.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık 15 ülke gezdim,ve aralarında sırbistan/belgrad ta var,kesinlikle gitme derim,tam bir zaman ve para kaybı,
    onun yerine ohrid-budva-kotor-bosna hersek turu yapsan daha iyi olur,
    belgradı öven neyini övüyor anlamış değilim,şehirde görülcek bi yerde yok açıksası,sadece zemun tarafı biraz güzel,
    gece hayatı da abartılı birşekilde iyi falan da değil normal diyebilirim,daha güzel yerlere zaman ayırmanı öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.