Merhaba arkadaşlar, Teşvikiye, Prf. Dr. Orhan Ersek Sk. 2/A Bu çevreden geçerken canınız köfte çekerse gönül rahatlığı ile gelebilirsiniz. İki katlı, ben alt katı sevdim. Garsonlar hızlı, köfte olması gerektiği gibi, güzel. Pilavını sevdim. Piyaz porsyion oldukça iyidi. Çay ikram. Mc Donalds’a gitmek yerine buraya geliniz. Dikkat ettiğim noktalarsan biri, tabak görselde ki gibi gelseydi güzel olurdu. /// Nisan 2024 Dolar 32.50 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 28 Nisan 2024; 15:20:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nişantaşı Sultanahmet Köftecisi [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
-
-
Teşekkürler inceleme için. Pilav çok az değil mi ? Sanki pirinçleri tane tane koymuş gibi. :(
-
300 lira vermeden doymak çok zor, porsiyonu az ama pide falan derken akar gider, nişantaşı diyor bi de, güzel iş
güzel bilgilendirici konular açmışsın hocam, takip
-
-
Pilav resmen ( 1 kaşık )
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yemek kaşığı hem de utanmıyrlar mı acaba bu kadar koyarken.
-
-
sana kurmay yarbaylık vermeliler bence. bu bölümü tek başına sırtladın 10 yıldır.
-
Vermezler :)
Yıllar yıllar yıllar önce (en az 10 yıl önce)
Nick altına “Gurme” yazın demiştim admin’e , tamam falan dendi, hiçbirşey olmadı :)
Konularımı konu dışına yansıtın demiştim, onuda yapmadılar :)
Benim dh’ye verdiğim önemin 1/1000’ini dh adminleri vermedi bana :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle bölüm yöneticiliğini hak ediyorsun hocam senelerdir takip ediyorum konularını foruma senin kadar emek veren azdır. Youtube veya instagram sayfası açmayı dusunsun mu hiç?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X