Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha hafta başı sormuştum kılıf gelecek mi diye bilmiyoruz dediler, ebayden sipariş geçtim. Gerçi bunlar lastik tutuculu o yüzden benim pek hoşuma gitmiyor.
  • Kılıfları gördüğüm iyi oldu
  • Kılıfların iç resimleri babil.com da ürün sayfalarına eklenmiştir.

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko_88 -- 24 Ekim 2014; 13:28:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko_88

Dün kılıfların iç resimleri için firmaya mesaj atmıştım gün içerisinde kılıf içlerinin resimleri eklenecek dediler.
    Ayrıca kılıf içini gösteren banner siteye konulmuş.

Fiyat fena değil ama ne kadar kılıf lazım olsa da bunlar gözüme pek iyi görünmedi, özellikle şu lastik yerleri. 2 ay keseyle idare eder kılıfımın çinden gelmesini beklerim ben.
  • Bu ürün varken Pw2 ye 300 lira verilir mi arkadaslar kararsiz kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Bu ürün varken Pw2 ye 300 lira verilir mi arkadaslar kararsiz kaldim

Geceleri isiksiz bir ortamda kitap okumak istemiyorsaniz ve dokunmatik olmamasi sayfa degistirmek icin tusa basmak sorun olmaz diyosaniz verilmez tam fiyat performans ürünü

• quote:

Bu ürün varken Pw2 ye 300 lira verilir mi arkadaslar kararsiz kaldim

Verilir onun özellikleri daha fazla

• ben kindle keyboard, 4 ve pw2 kullandım şimdi calibro basic kullanıyorum. sadece kitap okuyorum yani yapılması gerekeni ve yarım saniiye kadar bir yavaslık var calibro da ama okumamı zerre etkilemiyor. uzun lafın kısası pw2 tabi ki daha iyi bir ürün ama kendi fiyatında da alınabilecek en iyi ürün calibro dur.

@oguzozan
  • Pw2 nin ne gibi artilari var onlarida yazarmisiniz
  • quote:

Pw2 nin ne gibi artilari var onlarida yazarmisiniz

Googleye yazın bulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Pw2 nin ne gibi artilari var onlarida yazarmisiniz

Googleye yazın bulursunuz

O zaman forumları kapatalım hocam, çok yanlış bir deyim olmuş sizinki. + larına gelirsek amazon kalitesi ve çok sayıda uygulaması var kendine has. 2007 den beri bu işin içinde. Ama ben calibroya yerli bir girişim olması adına şans verdim çok bütçeniz yoksa size de aynısını öneririm
  • Tesekkurler cevaplar icin

• Basic olan modelde cümlelerden bölümler alıp not tutulabiliyor mu? Oluyorsa, dokunmatik olmayan ekranda oluyor?
  • Basic olan modelde cümlelerden bölümler alıp not tutulabiliyor mu? Oluyorsa, dokunmatik olmayan ekranda nasıl yapılabiliyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanihba -- 24 Ekim 2014; 17:39:56 >
  • kanihba K kullanıcısına yanıt
    Not alabiliyorsunuz.Alttaki navigasyon tuşunun yardımı ile tıpkı bilgisayarda bir kelimeyi mouse ile copy paste yapar gibi seçebiliyorsunuz.Seçtiğiniz kelimeleri ya da paragrafı jpeg olarak kaydediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Not alabiliyorsunuz.Alttaki navigasyon tuşunun yardımı ile tıpkı bilgisayarda bir kelimeyi mouse ile copy paste yapar gibi seçebiliyorsunuz.Seçtiğiniz kelimeleri ya da paragrafı jpeg olarak kaydediyor.

taytaylan'ın söylediklerine ek olarak, aldığınız notlar kitabın içindekiler kısmında görünüyor ve burada görünen notlara kendiniz de ekleme yapabiliyorsunuz klavye ile yazarak ama dokunmatik olmayan cihazda ekran klavyesi kullanmak pek keyifli değil.
  • laider kullanıcısına yanıt
    millet de bekliyordu sanki; kaliteli ve yerli bir kitap okuyucu gelsin de kendimizi kitaba verelim diye. ülkenin dizi izlemekten beyni kısa devre yaptı artık.
    ne kadar satış yapabilir ki önü açılsa bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deblod

millet de bekliyordu sanki; kaliteli ve yerli bir kitap okuyucu gelsin de kendimizi kitaba verelim diye. ülkenin dizi izlemekten beyni kısa devre yaptı artık.
    ne kadar satış yapabilir ki önü açılsa bile...

sıcak fırsatlık olacaktır
    tamda bu soyledıgınız nedenlerden
    250 touch modelıne vermektense
    280 300 e
    segment lıderı pw2 alma ımaknı var
    dusecektır elbet

• Bugün kılıf sipariş ettim bu akşam bir de Hafıza kartı aldım yanına kargo bedava oldu. 17:45 gibi verdim siparişi adamlar vermiş kargoya şok oldum. Elleri dert görmesin ne diyelim :)
  • umarım basic kullanıcılarını da düşünüp ışıklı kılıfların da satışlarına başlarlar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.