Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığımız notları nasıl paylaşıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pentagramet -- 22 Ekim 2014; 12:08:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

E-Book Reader yani E-Kitap Okuyucu E-ink teknolojisine sahip ekranları ile tabletlerden ayrılır. E-ink teknolojisine sahip ekranlar klasik led ya da lcd ekranlardan farklı olarak ekranda mürekkebi hareket ettirerek görüntü verir. Bu sayede oldukça çok ışık saçarak gözleri yoran ve kısa sürede şarjları biten tabletlerin e-kitap okuyucu olarak kullanılmasını engeller. Hayat kurtarır. Neyse size 150 liralık concord tabletinizle iyi kitap okumalar. Cin Ali'den başlayın. Ağır olmasın sonra.

Belki 500 TL'lik tablet kullanıyor nerden biliyorsun .Hemen üste çıkmak için diğerini kötüledin.E-Kitap devri mi kaldı allah için.Öyle olsaydı Türkiye de 100 marka olurdu tablet gibi. bende bir sürü marka var satıyorum en çok sattığım ve memnuniyet olan şuan fiyatına göre concord

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Yetim -- 6 Mart 2015; 18:19:04 >

• Ali Yetim A kullanıcısına yanıt
    asla tablette kitap okumam. Kitabı ekitap okuyucudan okurum.
    çizgiromanı ve pdfleri mecburen tablette okurum.

Lütfen tablet yeterli demeyin. Size yeterli gelebilir. Bize yeterli gelmiyor.
  • Tablet uyumadan önce kullanıldığında uykuyu geciktiriyor ve uyku kalitesini olumsuz etkiliyor. E-kitap okuyucunun kitap okumaktan farkı yok, böyle bir olumsuzluğu da yok. (Reklam gibi oldu ama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Yetim

Belki 500 TL'lik CONCORD tablet kullanıyor nerden biliyorsun CONCORD kullandığını.Hemen üste çıkmak için diğerini kötüledin.E-Kitap devri mi kaldı allah için.Öyle olsaydı Türkiye de 100 marka olurdu tablet gibi.Ayrıca Concord 20 yıldır vardır.

Bi bitmediniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bf5 -- 23 Ekim 2014; 12:28:27 >
  • Bunlara elimizde hazırda bulunan epub ları falan kullanabiliyormuyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • basic modeli uygun fakat ışık ve dokunmatik özelliğinin olmaması kullanım keyfini aşağı indirecektir

• urk U kullanıcısına yanıt
    Cam yüzey parlak mı yoksa matlaştırılmış mı? Parlaksa yine gözü yorabilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Bunlara elimizde hazırda bulunan epub ları falan kullanabiliyormuyuz?

calibro epub okuyor 2000 küsür epub dosyam var sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bf5

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Yetim

Belki 500 TL'lik CONCORD tablet kullanıyor nerden biliyorsun CONCORD kullandığını.Hemen üste çıkmak için diğerini kötüledin.E-Kitap devri mi kaldı allah için.Öyle olsaydı Türkiye de 100 marka olurdu tablet gibi.Ayrıca Concord 20 yıldır vardır.

Bi bitmediniz ...

Senin gibileri sayesinde çoğalıyor.Daha çok beklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

- Bir adet Instapaper hesabı oluşturun
    - Desktop ya da mobilden beğendiğiniz makaleleri Instapaper'a ekleyin (hem dosktop hem mobil için eklentiler var)
    - Instapaper hesabınızdan makaleleri Kindle'a elle ya da günlük olarak otomatik gönderin
    - Instapaper 50 adete kadar (10 adet üstü ücretli ve reklamsız) makaleyi @kindle.com uzantılı adresinize digest olarak gönderiyor, Kindle da Wi-Fi açıldığında kitap alır gibi otomatik olarak alıyor
    - Instapaper'a makale ekleme işini IFTTT ile otomatik olarak da yapabilirsiniz
    - Yukarıda verdiğim kaynaklar sadece örnek. Her dilde her tipte makale kaynağını elle ya da otomatik olarak Instapaper'a eklemek mümkün. Bu yöntemle günlük köşe yazılarını bile sabah 7'de Kindle ekranınızda hazır edebilirsiniz
    - Kindle'da bu iş Amazon hesabı sayesinde yapılıyor. Pocketbook tabanlı Calibro için de bir çözüm olsa gerek. Sonuçta açık kaynaklı, daha özgür bir platform. Eklentileri ve çözüm yollarını araştırın
    - En kötü ihtimalde Instapaper makalelerinizi ePub ya da Mobi olarak topluca bilgisayarınıza indirip Pocketbook'a/Calibro'ya elle atabilirsiniz veya bu da otomatikleştirilebilir

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux

Aslında Calibro'da RSS okuyucu var, bir şekilde full article okuyabilmek için kurcalamak gerekiyor. Calibro'nun şimdilik en büyük sıkıntısı komik gelebilir ama İngilizce kaynak sıkıntısı. Bu ürün daha çok Avrupa pazarında yaygın olduğundan kullanıcıları en çok Rus ve Almanlar'dan oluşuyor. Eminim cihaza takla bile atlatıyorlardır ama deşifre etmek kolay olmuyor. İlerleyen zamanlarda biz de işin içine girdikçe RSS okuma, makale çekme uygulama geliştirme gibi olayları daha kolay adapte edebiliriz diye düşünüyorum.

Edit: Calibre ile RSS'leri "full article" çekip epub yapabiliyoruz, o yüzden başka servise gerek yok, sonradan aklıma geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsunamic -- 23 Ekim 2014; 17:52:42 >

• Babil.com Calibro kılıflarını satışa sunmuş. Şu anda tek tip kılıf var sadece renkleri değişik. Tüm kılıflar 12,90 TL. Kargo ücreti 2,90 TL.

Bilgi babil.com sitesinden alıntıdır
    Calibrolid

Calibro™yu korumak isteyenler için bir de kılıfımız var. Biz ona 'Calibrolid' dedik. Özel olarak üretilen Calibrolid kılıflar, cihazınızı hem korur hem de hava katar. Lastlikli dört kenarıyla güvenli, iç cebi ile pratik, dört farklı renk seçeneği ile keyifli.

Calibroid Gri Kılıf
    Siyah Renk Kılıf
    Mavi Renk Kılıf
    Pembe Renk Kılıf
    Kırmızı Renk Kılıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko_88 -- 23 Ekim 2014; 19:25:34 >

• Ben de eBay'dan nook sipariş verdim, çocuklar için.Tablette veya telden okuyorlar romanları.Gözleri bozulmasın istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko_88

Babil.com Calibro kılıflarını satışa sunmuş. Şu anda tek tip kılıf var sadece renkleri değişik. Tüm kılıflar 12,90 TL. Kargo ücreti 2,90 TL.

Şunları alet ile beraber sunmadılar bir de kargo parası ödetecekler. Kılıfların içinin fotoğrafları için mesaj attım, cevap versinler ona göre aliexpressten siparişi iptal ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kef

quote:

Babil.com Calibro kılıflarını satışa sunmuş. Şu anda tek tip kılıf var sadece renkleri değişik. Tüm kılıflar 12,90 TL. Kargo ücreti 2,90 TL.

Şunları alet ile beraber sunmadılar bir de kargo parası ödetecekler. Kılıfların içinin fotoğrafları için mesaj attım, cevap versinler ona göre aliexpressten siparişi iptal ederim.

Sorma ürün daha bugün ulaştı elime. Iki gün bekleseymişim iyiymiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

quote:

Ben de keşke bir kaç gün bekleseymişim. Ürünü ben çok sevdim. Benim gibi otobüsle okula gidip gelen birisi için baya kullanışlı. İçine okuyacağım bir kaç kitap attım. Sadece epub ve pdf formatlarını denedim bir sıkıntısı yok gibi şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

quote:

Ben de keşke bir kaç gün bekleseymişim. Ürünü ben çok sevdim. Benim gibi otobüsle okula gidip gelen birisi için baya kullanışlı. İçine okuyacağım bir kaç kitap attım. Sadece epub ve pdf formatlarını denedim bir sıkıntısı yok gibi şuan.

Evet sıkıntıyı geçtim çok da harika bir cihaz. Her gün kırk beş dakika yol gidiyorum ben de staj için. Çok iyi oldu bu cihaz. Yarın da kılıfı alıcam içim daha rahat edecek kırılma açısından.

• Bu calibro basic kapalıyken hala ekranda bir şeyler yazması normal mi?
  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    Normal hocam, çoğu reader da durum aynı.Sadece sayfa geçişlerinde enerji tüketiyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.