Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Not Found

yanlış anlamamışsam bu cihaz sadece e kitap okuyor ve 150 tl ! ve tabletlerin fiyatları 150 tl ? hadi bb . gerçi bunu alacaklarda çıkacaktır

tablet ile e-kitap okuyucuyu kitap konusunda kıyas ettiysen asıl sana bb. sana 150 liralık concord tablette iyi okumalar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

E-Book Reader yani E-Kitap Okuyucu E-ink teknolojisine sahip ekranları ile tabletlerden ayrılır. E-ink teknolojisine sahip ekranlar klasik led ya da lcd ekranlardan farklı olarak ekranda mürekkebi hareket ettirerek görüntü verir. Bu sayede oldukça çok ışık saçarak gözleri yoran ve kısa sürede şarjları biten tabletlerin e-kitap okuyucu olarak kullanılmasını engeller. Hayat kurtarır. Neyse size 150 liralık concord tabletinizle iyi kitap okumalar. Cin Ali'den başlayın. Ağır olmasın sonra.

hmm bilmiyordum . aydınlatma için teşekkür ederim diğer arkadaşlarda bağışlasın .
    ama yinede 50 tl den fazla vermem .

Aydınlatma derken...led mi?

• Calibro Basic Yerli E-Kitap Okuyucu 149 TL ...yerli kitap okuyucumuz yabancı kitapları da okuyabilir mi acaba?Neyse zamanla kendini geliştirir sanırım.
  • Cihaza şimdilik hızlıdan değinecek olursam; Calibro Basic geleli 2 gün olacak yaklaşık 3-4 saat okuma yapmışımdır. Şunu söyleyeyim daha önce kindle keyboard,4 ve pw2 kullandım ikisinden aşağı kalır hiç bir yanını göremedim. Ama tabi bir pw2 kadarda akıcı değil sonuçta kitap okuyacaksanız hissetmiyorsunuz bile biraz ağır kalmasını.

+ ları:
    - Kesinlikle fiyat/performans oranı
    - İlgili ve bu işi yapmaya hevesli gibi duran güzel ve yeni bir oluşumun ürünü olması
    - Malzeme kalitesi
    - Belki çok bir işe yaramıyor ama microsd girişi bana kalırsa güzel bir artısı.
    - Tasarım ve hafifliği

- leri:
    - İşletim sistemi tam oturmamış çok kurcalarsanız acıklarını bulmak işten bile değil
    - Kutu ve kutu içeriği, çok özensiz gibi geldi bana
    - Benim gibi Kindle'dan sonra geçerseniz alışma süreci zaman alır gibi duruyor.
    - Sayfa geçiş tuşları ekranın yanında olsaydı keşke.

Uzun lafın kısası ben ürünü şimdilik beğendim 1-2 hafta içinde şarj durumu da daha netleşince editlerim artık, tavsiye ediyorum bütçesi daha düşük olanlar için

• quote:

yanlış anlamamışsam bu cihaz sadece e kitap okuyor ve 150 tl ! ve tabletlerin fiyatları 150 tl ? hadi bb . gerçi bunu alacaklarda çıkacaktır

tbletimde var, ekitap okuyucumda.
    tablette asla kitap okumam.
    tablette cizgiroman (cizgidiyari.com) okurum.
  • basic modelden sipariş verdim cumartesi günü. işleme sokulmadı sanırım haftasonu olduğu için salı-çarşamba gibi gelir diye tahmin ediyorum.

buna uygun kılıf var mı alınmalı mıdır??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

basic modelden sipariş verdim cumartesi günü. işleme sokulmadı sanırım haftasonu olduğu için salı-çarşamba gibi gelir diye tahmin ediyorum.

Şu an için yurtiçinde kılıf yok. Babil.com ileride piyasaya sürebilir
    Kılıf almak için aliexpress.com tarzı sitelerden pocketbook 614 uyumlu kılıf alabilirsiniz.
  • Kılıf için en iyisi yün olarak ördürmek. Ben ördürdüm babaanneme fermuar da taktık on numero oldu Işık içinde saat pili ile çalışan mandalllı ufak ledler çok şukela işler görüyor.
  • Takipp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko_88

quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

basic modelden sipariş verdim cumartesi günü. işleme sokulmadı sanırım haftasonu olduğu için salı-çarşamba gibi gelir diye tahmin ediyorum.

Şu an için yurtiçinde kılıf yok. Babil.com ileride piyasaya sürebilir
    Kılıf almak için aliexpress.com tarzı sitelerden pocketbook 614 uyumlu kılıf alabilirsiniz.

Babil'e sordum kılıflar ne zaman gelecek diye, süre veremediler. Pocketbook'un Almanya resmi satış sitesinde cihaz bile 111 Euro + KDV, kılıflar uçmuş zaten. Öyle olunca Ebay'den Pocketbook 622 Magnetic (Işıklı model için tabi) sipariş verdim 34 TL'ye mal oldu (ekte), Kasım'a kalmaz gelir umarım...

Not: Resim ekledim...
     Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsunamic -- 19 Ekim 2014; 20:49:18 >

• Ebay'de veya aliexpress'te pocketbook diye aratırsanız bir çok kılıf çıkıyor.

Alman bir sitede incelemesi yapılmış.http://www.computerbild.de/artikel/cb-Tests-PC-Hardware-Pocketbook-Basic-2-Guenstiger-eBook-Reader-im-Praxis-Test-9121228.html

Fiyat olarak 70euro'ymuş orda, Polonya'da da bir çok sitede satılıyor fiyatı yaklaşık 90 dolar. Bu fiyatlara göre bizdeki fiyat çok iyi gibi.
  • Wessaur kullanıcısına yanıt
    Cihaz Linux tabanlı olduğu için uygulama geliştirmek ve cihazı kişiselleştirmek aslında çok kolay. Ama bununla ilgilenen gönüllü bir grubun oluşması zaman alır. Mesela dün cihaza başka okuyucu (Coolreader) yükledim, çok da kolay oldu. Dediğim gibi zamanla bu işlerle ilgilenen arkadaşlar çıktıkça cihazın altını üstüne getiririz.
  • verdim bakalım calibro basic siparişini
  • ben de verdim bi basic siparişi bakalım nasıl olacak...
  • Ben de n11de babilin magazasindan siparis verdim. 135lira civarina denk geldi. Macbook kullaniyorum insallah yazilimsal bi sorun cekmem.

• 5.30da aldığım ürünü hemen kargoya vermişler. mail gelince çok şaşırdım
    128 liraya basic almış olduk
  • Pocketbook olarak geciyor ve boyutlatini incelendiğimizde 624 ve 614 kodlu urunlerin yani basic ve touch lux un boyutlari ayni aliexpress de 8 9 dolara guzel kılıflar bulunuyor almak isteyen olursa bakabilir oraya

• 125,47₺'ye basic olandan sipariş verdim, 20 lira da bkm ekspres kampanyasından bankamatik kartına puan yüklenirse güzel bir alışveriş olacak umarım.
    Yeni üyelik açarsanız oradan gelen 11 lira, artı sepete carte dor marka puding vb ucuz bir ürün ekleyin oradan da market 11 lira indirim yapacak ama sepet aşamasındayken ucuz ürünün kargo ayarını kapıda ödeme olarak seçin siparişi verdikten sonra ikinci ürünü iptal edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 20 Ekim 2014; 20:55:15 >
  • 125tl nasıl bir fiyattır. Nook simple touch kullanmama rağmen almamak için zor tutuyorum kendimi. Bankamatik kartı puanı da var. Touch lux modeli için de 199tl gibi bir güncelleme yaparlar belki herkes basic modelini tercih ederse.

• Arkadaşlar aldık diyelim e kitap için çözüm önerileriniz nedir? Bu konuda çok bilgili değilim. Özelden birkaç arkadaş bilgi verirse mutlu olurum.

Hiç aklımda yokken fiyatından dolayı alasım var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.