Şimdi Ara

CalienTe parCası...!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CalienTe die bı parca var..sanırım mamBo Calıente dıOOo..ama bıturLu bulamıorum netten bu sarkının ismini yada soleyen sahsı..ve tabıkıde sarKıyı..kımse bılMıoOo..beLkı ıcınızden bırı bana Yardımcı oLabılır..teSekkurLer..

NoT:bu konuyu forumda gordum ama benım dedıgım baska bır sarkı..Arkadasınkı Cok baska..bılgıLerınıze..

• ArKadasLar yoqmu bu sarKıyı bılen ya...Yabancı muzık kanaLLarında en cok calınan parcaLardan biri....Heyyyyyy orDa kımse Varmı????

• limewire de mambo caliente diye aratınca bi parça çıkıyor ama omu değilmi bilmiyorum upload yapmayı isterdim ama telekom sağolsun upload yapmaya çalışıtıgım anda internetim gidiyor ya sabırrr..
  • Yinede saoL arkadasım..Sana Allah KolayLık versın..bende Kazaa da aratıOm ama bısuru cıkıOOoO.hangısı ne bılem ..?ooFFFffSSSsss
  • quote:

Orjinalden alıntı: LadyManiaq

ArKadasLar yoqmu bu sarKıyı bılen ya...Yabancı muzık kanaLLarında en cok calınan parcaLardan biri....Heyyyyyy orDa kımse Varmı????

• Anladığım kadarıyla şu clublarda çalan şarkıyı sormuyorsun.Şarkının hangi müzik türü olduğunu söylersen yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nnevermind -- 25 Eylül 2005, 23:52:19 >
  • chocho loco [chochito caliente] (original version)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.