Çok güzel bir paylaşım Bu kasanın bende hatırası vardır, 9-10 yaşındayken babamın arkadaşının kucağına oturup yolda biraz direksiyonu tutmuştum,hala unutamam
fiat brava 2.0lt otomatik 1980model
avustralya fiat 131 supermiafiorini 1.6lt 1975 model
italyadan fiat 131 2.0 TC abart volumetrico
arka tampona dikkat ederseniz çekidemiri tamponun üstüne sabitlenmiş tampon çok saglam galiba.
Aşık oldum resmen ya. Abi getirmek istiyorum bu arabayı ya.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Aşık oldum resmen ya. Abi getirmek istiyorum bu arabayı ya.
bu aracı buraya getirmesinler alır hıyarın biri başlar modifiye yapmaya yok kaput uzatma yok arma iptali yok arkaya ledli stop içine eder arabanın.
hey gidi 131 ler neleri varmışta biz bilimyoruz
Adam lar otomatik vites bile takmıslar öyle satmıslar bizim muratlar 4 vites
Türkiyede hiç coupe 131 satılmadı galiba aslında çok güzel gözüküyor.
quote:
Orjinalden alıntı: cemy22tr
Türkiyede hiç coupe 131 satılmadı galiba aslında çok güzel gözüküyor.
yeşil coupe güzel birşeymiş
acaba ülkemize niye ithal etmediler
Bu fotoğrafları print edip dosya eşliğinde Rahmi Koç'a kargo yapsam ve banka hesabımı da belirtsem Tofaş'a şimdiye kadar AKITTIĞIM paranın acaba bir kısmını geri verir mi?.
1993'te sıfır Şahin aldık, dikkat: "TEMPRA KARBÜRATÖRLÜ" ve yolcu tarafında ayna yoktu, gidip serviste takmak gerekiyordu. Arka camın altındaki şapkalık da çok hafif duruyordu, kaldırıp baktık, İÇİNDE STYROPOR VARDI... Dolgu olarak bir otomobilde STYROPOR kullanılır mı arkadaşlar! Lütfen cevap verin. Ayrıca lastikler BALANSSIZ gelmişti, acenta uyardı, lastikçide balans yaptırın! Vay be dedik, bari fabrikaya çağırsaydınız, boyaya ve parlatmaya da yardım ederdik. Radyo, anten, hoparlör, kablolar YOKTU. Paspas YOKTU. Karter koruması yoktu, cam yıkama soyu konulmamıştı...
Ama herşeye rağmen... Teşekkürler Beyaz Şahin. Yine de ayağımızı yerden kesiyordun. Rahmi Koç bey, umarım bu yazıları esef ve dehşet içerisinde okursunuz. Konuyu uzatmak istemiyorum, sizin de o yıllarda imkanlarınız sınırlıydı, devlet tepenizdeydi, fakat bence bu muzaffer ve nadide halka büyük biz özür borçlusunuz.
Siz bilirsiniz Rahm Koç bey.
Saygılarımla,
Naçizhâne Taner Göde
quote:
Orjinalden alıntı: Taner Göde
Bu fotoğrafları print edip dosya eşliğinde Rahmi Koç'a kargo yapsam ve banka hesabımı da belirtsem Tofaş'a şimdiye kadar AKITTIĞIM paranın acaba bir kısmını geri verir mi?.
1993'te sıfır Şahin aldık, dikkat: "TEMPRA KARBÜRATÖRLÜ" ve yolcu tarafında ayna yoktu, gidip serviste takmak gerekiyordu. Arka camın altındaki şapkalık da çok hafif duruyordu, kaldırıp baktık, İÇİNDE STYROPOR VARDI... Dolgu olarak bir otomobilde STYROPOR kullanılır mı arkadaşlar! Lütfen cevap verin. Ayrıca lastikler BALANSSIZ gelmişti, acenta uyardı, lastikçide balans yaptırın! Vay be dedik, bari fabrikaya çağırsaydınız, boyaya ve parlatmaya da yardım ederdik. Radyo, anten, hoparlör, kablolar YOKTU. Paspas YOKTU. Karter koruması yoktu, cam yıkama soyu konulmamıştı...
Ama herşeye rağmen... Teşekkürler Beyaz Şahin. Yine de ayağımızı yerden kesiyordun. Rahmi Koç bey, umarım bu yazıları esef ve dehşet içerisinde okursunuz. Konuyu uzatmak istemiyorum, sizin de o yıllarda imkanlarınız sınırlıydı, devlet tepenizdeydi, fakat bence bu muzaffer ve nadide halka büyük biz özür borçlusunuz.
Siz bilirsiniz Rahm Koç bey.
Saygılarımla,
Naçizhâne Taner Göde
Süpersin Taner abi. Evet, siyah Şahin çok güzeldi bizim. Ondan önceki beyazlar da ama siyah bambaşkaydı. Ancak karter muhafazası yoktu. Öyle satılıyordu. 1500 km. bakımında takılıyordu. Sağ ayna yoktu, gidip dışarıdan alıyordun. Bakmayın, 131 serisini sevsem de kızgınım KOÇ amcaya. Resmen kuşa çevirip satmışlar bizlere.