Şimdi Ara

california murat 131 2.0lt(muhteşem bir araba) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
46.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taner abi böyle yazınca aklıma geldi 1987 senesi daha çocuguz arkadaşın babası 1987 model sıfır dogan almıştı bizde içinde oynuyorduk meraktan 4 lü flaşör dügmesini söktük sokete 4lü işareti aşagı bakıcak şekilde geri taktık dügmeyi açınca ilk kontak açıldı göstergedeki ışıklar yandı yani arabayı vurdur çalışır.öbür arkadaşların babalarının doganlarındada denedik hepsinde ilk kontak açıldı.bunu sonra herkez ögrendi tofaş önlem aldımı almadımı bilmiyorum belki o model sahin doganlar hala öyledir.
  • Valla param olsa kalsik niyetine alır koyardım şu araçları garajıma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Motor freni.

motor freni?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

Bu fotoğrafları print edip dosya eşliğinde Rahmi Koç'a kargo yapsam ve banka hesabımı da belirtsem Tofaş'a şimdiye kadar AKITTIĞIM paranın acaba bir kısmını geri verir mi?.

1993'te sıfır Şahin aldık, dikkat: "TEMPRA KARBÜRATÖRLÜ" ve yolcu tarafında ayna yoktu, gidip serviste takmak gerekiyordu. Arka camın altındaki şapkalık da çok hafif duruyordu, kaldırıp baktık, İÇİNDE STYROPOR VARDI... Dolgu olarak bir otomobilde STYROPOR kullanılır mı arkadaşlar! Lütfen cevap verin. Ayrıca lastikler BALANSSIZ gelmişti, acenta uyardı, lastikçide balans yaptırın! Vay be dedik, bari fabrikaya çağırsaydınız, boyaya ve parlatmaya da yardım ederdik. Radyo, anten, hoparlör, kablolar YOKTU. Paspas YOKTU. Karter koruması yoktu, cam yıkama soyu konulmamıştı...

Ama herşeye rağmen... Teşekkürler Beyaz Şahin. Yine de ayağımızı yerden kesiyordun. Rahmi Koç bey, umarım bu yazıları esef ve dehşet içerisinde okursunuz. Konuyu uzatmak istemiyorum, sizin de o yıllarda imkanlarınız sınırlıydı, devlet tepenizdeydi, fakat bence bu muzaffer ve nadide halka büyük biz özür borçlusunuz.

Siz bilirsiniz Rahm Koç bey.

Saygılarımla,

Naçizhâne Taner Göde

bari fabrikaya çağırsaydınız, boyaya ve parlatmaya da yardım ederdik... :D koptum burda

• boyle guzel her sene dahada guzeli ve kalitelisi uretilen bir arabayi bize hic gelistirmeden 1974 de hangi teknoloji kullaniliyorsa hatta onuda dahada kotulestirerek sattilar bu aracin uretimi en son gelismis hali 1984 senesinde bitmis hidrolik direksiyon merkezi kilit otomatik camlar enjeksiyon elektrikli camlar daha birsuru ozellik varmis bizimkiler bunlarin hicbirini bize bu kasada gostermediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemy22tr

bu resimler güncel arkadaslar araç 7900 dolara californiada satılık.bu tofaşın her yerde 2.eli güçlü

gece gece çok güldüm ya ayrıca gerçekten allah belanı versin tofaş ve renault
  • binerimki ben buna :D
  • Bunlardan eminimki Türkiyede su anda 70 lerinde olan varlikli ihtiyar delikanlilarin garajlarinda vardir bir kac tane kiz gibi duran...
  • çok güzelmiş. paramolsa ne yapar ne eder bu aracı getirtirdim türkiyeye..
  • Bu araç bir de 4 kapılı olsaymış, $ 2000 daha fazla edermiş.

Ekstradan her kapı için $ 1000 yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bu fotoğrafları print edip dosya eşliğinde Rahmi Koç'a kargo yapsam ve banka hesabımı da belirtsem Tofaş'a şimdiye kadar AKITTIĞIM paranın acaba bir kısmını geri verir mi?.

1993'te sıfır Şahin aldık, dikkat: "TEMPRA KARBÜRATÖRLÜ" ve yolcu tarafında ayna yoktu, gidip serviste takmak gerekiyordu. Arka camın altındaki şapkalık da çok hafif duruyordu, kaldırıp baktık, İÇİNDE STYROPOR VARDI... Dolgu olarak bir otomobilde STYROPOR kullanılır mı arkadaşlar! Lütfen cevap verin. Ayrıca lastikler BALANSSIZ gelmişti, acenta uyardı, lastikçide balans yaptırın! Vay be dedik, bari fabrikaya çağırsaydınız, boyaya ve parlatmaya da yardım ederdik. Radyo, anten, hoparlör, kablolar YOKTU. Paspas YOKTU. Karter koruması yoktu, cam yıkama soyu konulmamıştı...

Ama herşeye rağmen... Teşekkürler Beyaz Şahin. Yine de ayağımızı yerden kesiyordun. Rahmi Koç bey, umarım bu yazıları esef ve dehşet içerisinde okursunuz. Konuyu uzatmak istemiyorum, sizin de o yıllarda imkanlarınız sınırlıydı, devlet tepenizdeydi, fakat bence bu muzaffer ve nadide halka büyük biz özür borçlusunuz.

Saygılarımla,

Naçizhâne Taner Göde

Taner abi döktürmüşsün yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Saygılarımla,

Naçizhâne Taner Göde

resimde amerikan versiyonunda'da sağ ayna yok. demek amerikada'da opsiyoneldi.

• 1992 - 2007 yılları arasında çok kahrımızı çekti 1986 model vişne çürüğü Murat 131 Şahin'imiz.
    Araba gerçekten kuş serisi özelliklerini gösteriyordu. Kelaynak gibiydi. Ama çok macera yaşadık o arabayla.
    Peder 10 bin Mark saymıştı vay be
    Duygulandım şimdi.
  • Bende begendim haa
  • Kayınpederimin ilk arabası 1988 model siyah bir Şahin miş. "Şehiriçinde nereye gitsek bugünün parasıyla 50TL civarı yakardı" der hep.

(Enjeksiyonlu bile olsa) 2.0 motorlu ve de otomatik vitesli bir Şahin'in ne yakacağını düşünemiyorum bile...
  • Aglamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Kayınpederimin ilk arabası 1988 model siyah bir Şahin miş. "Şehiriçinde nereye gitsek bugünün parasıyla 50TL civarı yakardı" der hep.

(Enjeksiyonlu bile olsa) 2.0 motorlu ve de otomatik vitesli bir Şahin'in ne yakacağını düşünemiyorum bile...

Aynı tüketimi gösterirdi kesin. Şahinlerin motoru gerçekten hacmine ve gücüne göre çok müsrif.
  • Tamam Artık Bu fotorafları gördümya Ölsemde Gam Yemem.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 8 Ekim 2010; 15:09:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Otomatik Vites
    Hidrolik Direksiyon
    2.0 Motor
    3 Kapı
    Tertemiz.

/>

+1 benden
  • 2.0 şahin bide doğan olsa 5.2 twin turbo
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.