Şimdi Ara

Çalım sorunu ve Topu Ayağından Açma ile İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır falan oynuyorum 17'yi, çok güzel grafikler, pas sistemi ve yeniliklerine diyeceğim bir şey yok. Ama çalım sorunu o kadar göze batıyor ki oyundan zevk alamıyorum bazen. Kanatlar nerdeyse hiçbir işe yaramıyor artık kanattan alıp gitme yok, engellemişler bunu. 16 böyle değildi sırf bu yüzden dönmek istiyorum bazen. Bunun bir çözümü yok mu en iyi kanat oyuncularını alıyorum ama hala düzelmiyor oyun hızı ile oynuyorum aynı, böyle olunca pozisyonda bulunamıyor ve çok sıkıcı oluyor.

Birde ayağından top açma olayı var, youtubeda görüyorum çarpraz şekilde ayağından topu açıyorlar yani düz giderken bir anda kaleye doğru topu açabiliyorlar bunu nasıl yaparım ben klavyeden?

• yok mu fikri olan
  • öncelikle klavyeden bildiğim kadarıyla çapraza atamassın topu , çalım konusuna gelirsek bence bir sorun yok. Korsan mı oynuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DegisikHerif

öncelikle klavyeden bildiğim kadarıyla çapraza atamassın topu , çalım konusuna gelirsek bence bir sorun yok. Korsan mı oynuyorsun?

Evet korsan ama onla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Yani herkes aslında bu konuda yakınıyor çoğu 16'ya dönmekle çözüm buluyor bende döneceğim de kurulumu can sıkıcı ve demonun fulü olduğu için kasmalar olabiliyor. Yani demek istediğim kanatta topu ayağına alıp içeriye girmen imkansız çünkü defans ne yapacağını biliyor çok fazla fixlemişler bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TesiiR

quote:

Orijinalden alıntı: DegisikHerif

öncelikle klavyeden bildiğim kadarıyla çapraza atamassın topu , çalım konusuna gelirsek bence bir sorun yok. Korsan mı oynuyorsun?

Evet korsan ama onla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Yani herkes aslında bu konuda yakınıyor çoğu 16'ya dönmekle çözüm buluyor bende döneceğim de kurulumu can sıkıcı ve demonun fulü olduğu için kasmalar olabiliyor. Yani demek istediğim kanatta topu ayağına alıp içeriye girmen imkansız çünkü defans ne yapacağını biliyor çok fazla fixlemişler bunu.

nası imkansız anlamadım .d ben legendary modunda dahi böyle bi sıkıntı yaşamadım ilginçmiş...

• Defanstan alip kanattan yardirip gidemezsin organize sekilde gitmen lazim.Kanat oyuncusuna verkac yaptirip orta saha bek yada pivot santrfor ile defans arkasina kacirabilirsin kanat oyuncusunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.