Şimdi Ara

ÇALINAN ARACIMIZ BULUNDU... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun kardeşim inşallah kısa zamanda aracına kavuşursun.

Daha evvel forum vasıtasıyla bir araç bulunmuştu inşallah Sizinkide bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun umarım araba da çalan adi insanlar da bulunur.

• mesajım dursun görürüz belki

• teşekkürler.. yani daha önce bulunmus olması lazım manisa izmir arasında bir araç vardı burda paylaşılan. darısı bizim araca insallah buluruz
  • Hırsızlığa karışmışsa %85 arabayı biryere bırakıp kaçmışlardır.Sizde arayın polislerde baskı yapın mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ritime -- 5 Ocak 2015; 23:40:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir olaya karışmış ?

• valla polislerden hiç bilgi alamadık akrabamız polis ama erzincanda o ilgilendi öğrendi, zaten polise işin düşmesin gercekten insanın burnundan getiriyorlar.ben kullanırken 50 kere cevirirler şimdi ise çalıntı aracı göremiyorlar yolda,dakikası dakikasına ogs geçişini söyledim KGM müşteri hizmetlerinden iki kişi olduguna kadar öğrendim FSM köprüsünden geçerken çekilen resim var ama bana göndermiyorlar ve polislerde bu bilgiye göre takip etse en fazla 10 dk lık iş var ama işte diyorum ya işin düşmesin Türk Polisine..
  • Birde depo dolumuydu hocam o da çok önemli eger boş ise bir yere bırakıp kaçmaları muhtemel

• içindeki gaz ve benzinle yapabilceği max yol 150-200 km oda hani biz sakin kullanan insanlar oldugumuz için bu kadar diyorum yani hızlı kullanırlarsa tabiki daha az km yaptırır içindeki gaz
  • Inş bir yere bırakıp kaçarlar hocam,polis ekiplerine plakayı bildirmişler mi ?

• evet karıstıgı hırsızlık olayını zaten polis olan akrabamızdan öğrendik, yani bildirilmiş. insallah bir yere bırakırlar
  • Insallah

• Hocam ben tuzla şifada oturuyorum, istanbulda arabası çalınan direk tuzlaya gelir , Çünkü arabaları orada parçalıyorlar hemen tam olarak nerde hallediyorlar bilmiyorum ama bi kaç olay duymuştum .
    En son bi linea çalınmıştı Beylikdüzünde adam aracını tuzladan bulmuştu. Tuzladaki polislere bildirsinler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Hocam ben tuzla şifada oturuyorum, istanbulda arabası çalınan direk tuzlaya gelir , Çünkü arabaları orada parçalıyorlar hemen tam olarak nerde hallediyorlar bilmiyorum ama bi kaç olay duymuştum .
    En son bi linea çalınmıştı Beylikdüzünde adam aracını tuzladan bulmuştu. Tuzladaki polislere bildirsinler hocam.

usta plaka tüm birimler tarafından biliniyor, hatta test ettikte zincirlikuyuda gördüğümüz bir ekibe sorduk onlarda onayladı,yani işin en ilginç can alıcı noktası OGS için müşteri hizmetlerini arayıp iki kişinin gözüktüğü bir resim oldugunu ben öğrenebilirken polisler nasıl öğrenemiyor nasıl ilerleme katedemiyorlar anlamıs degiliz
  • Geçmiş olsun.
    Muhtemelen bir yerde terk edilmiş olarak bulunur. Teyp falan alırlar. Yakıtı bitmiş olur. Bulunduğu haberini alınca ustaniz ile birlikte gidin.
    Daha önce yaşadım.3 gün sonra bulundu benimki. Sultanbeyli den çıktı. O 3 gün çok kötü geçti. Kolaylıklar dilerim.

• Sana hemen şöyle söyleyeyim hocam, Ben de bu yaz dolandırıldım ve polis hiç bir şey yapamadı. O yüzden adalate güvenim 0 (Sıfır Sıfır Sıfır)!

Şöyle ki bunların bi diplomasisi varmış onlar bi yere yazacak ordan cevap gelecek o onu bu bunu yapacak komiser çayına 2 şeker atacak falan filan. İnşallah diplomasisi tamamlanıncaya kadar araç bulunur yoksa emin olun bizim polisimizde iş yok.
    Kimse de kusura bakmasın polis öyle iyi böyle iyi diye. Sistem yanlış sen polissin polis halkın güvenliği sana bağlı , Yazışacaksın da cevap alacaksın da falan filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Geçmiş olsun.
    Muhtemelen bir yerde terk edilmiş olarak bulunur. Teyp falan alırlar. Yakıtı bitmiş olur. Bulunduğu haberini alınca ustaniz ile birlikte gidin.
    Daha önce yaşadım.3 gün sonra bulundu benimki. Sultanbeyli den çıktı. O 3 gün çok kötü geçti. Kolaylıklar dilerim.

valla insallah bulunur usta, teyibinde filan degilim.çalındıgı yerde cam kırıgı vs hiçbirsey yok adamlar prof. valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Sana hemen şöyle söyleyeyim hocam, Ben de bu yaz dolandırıldım ve polis hiç bir şey yapamadı. O yüzden adalate güvenim 0 (Sıfır Sıfır Sıfır)!

Şöyle ki bunların bi diplomasisi varmış onlar bi yere yazacak ordan cevap gelecek o onu bu bunu yapacak komiser çayına 2 şeker atacak falan filan. İnşallah diplomasisi tamamlanıncaya kadar araç bulunur yoksa emin olun bizim polisimizde iş yok.
    Kimse de kusura bakmasın polis öyle iyi böyle iyi diye. Sistem yanlış sen polissin polis halkın güvenliği sana bağlı , Yazışacaksın da cevap alacaksın da falan filan.

aynen, mesela OGS geçişi yaptıgını oğrendikten sonra ek bilgi vermek istedik avcılar karakolunda,girişteki memur tam bir sorun. magduruz zaten adamın kalkıp nezarete filan atmadıgı kaldı.yani kısacası insanların emeklerinin çalınmasına bir nebze ortak olabiliyorlar,tabi hepsi değil alınmasın kimse. zaten polisten önce kendi çabalarımızla bulucagımıza inanıyoruz. mobesse midir nedir ona bakalım diyorum,o oyle herkes bakamaz filan. eee sen bak diyincede azar işittik. :) valla türkiye yasancak bir ülke degil..

• Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda bulunur.

• Hocam yanlış anlamayın ama aynı araçtan bi gün misafirimiz gelmişti anahtarı balkondan düşürdü küçük oğlu köpek aldı kaçtı. Babam ince bi telle açtı kapıyı, daha sonra çalıştırdılar arabayı küçüktüm nasıl yaptıkları hakkında pek bilgim yok. Aynısı birde broadwayde oldu yine aynı şekilde açtılar çatalla çalıştırdılar arabayı. O araç sonuçta ne muayeneden geçebilecek ne trafikte rahat rahat gezecek ilk durdurulduğunda yakayı ele verecek. Dediğim gibi siz bi araç bulup tuzladaki sanayileri bi gezin soruşturun hocam.

Ayrıca avrupada şunu görüyorum polis çağırınca 3dk içinde gelmesi zorunluymuş.Burda 3dk içinde ambulans dahil gelmiyor.
    Emin olun benim yukarıdan tanıdıklarım vardı müdür uğraştı yine de bi şey yapamadık.Bize kaba davranma lüksleri yoktu ama olsaydı emin olun başından savarlardı bizi de. Adamları yine biz bulduk polise teslim ettik . Savcılık takipsizlik verdi. Dedik heralde bizi atacaklar içeri.Siyasette ne etliye ne sütlüye karışırım ama bu tarz departmanların biraz daha güvenilir olması gerekir.

http://www.habervitrini.com/gundem/arabaniz-mi-calindisefakoy-hurdacilar-sitesine-bakin-108329/

http://www.haber7.com/polisiye-vakalar/haber/1176819-5-calinti-arac-ele-gecirildi-2-gozalti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ryzz -- 6 Ocak 2015; 0:49:04 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.