Şimdi Ara

ÇALINAN ARACIMIZ BULUNDU... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HKKCN

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

Bu Esenyurt da ki araba değil mi ya ? Aynı renk aynı model hatta satılık ilanı vardı jantlar da aynı kapak jant.

Ben gördüğümde çalınilmamis hali miydi ?.

Avcılar diyorsunuz çünkü o yüzden soruyorum.

Esenyurt da her gün minibüs güzergahı olan ara sokaktan çıkıp Esenyurt meydan sol aşağı taraf hastahane o yolu ayıran göbeğe gelmeden evvel her gün görüyordum ama 4 gündür falan Avcılar tarafina ordan gecmedim

yok be hocam ben silivri gümüşyakada oturuyorum fakat avcılardada babannemin yanına gelmiştim o gun,esenyurttaki civic ile alakası yok.teşekkürler yinede

Rica ederim oradan hep geçiyorum görürsem yinede göz ucuyla bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir güncel çekelim. dün gece bir telefon aldı abim aracını ümraniye güven oto sanayi sitesinde kazalı şekilde terk edilmiş diye gece polisle beraber babamlar baktı fakat araç yok ihbarı aldığımız telefonu arıyoruz fakat ulaşamıyoruz ....
  • quote:

bir güncel çekelim. dün gece bir telefon aldı abim aracını ümraniye güven oto sanayi sitesinde kazalı şekilde terk edilmiş diye gece polisle beraber babamlar baktı fakat araç yok ihbarı aldığımız telefonu arıyoruz fakat ulaşamıyoruz ....

Hocam araba parçalanmış olabilir,sanayideki her dükkanı gezin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayi sitesindeyse aynen öyle tüm tamircilere bakmakta fayda var, parçalayabilirler. Umarım bulursunuz
  • İnsallah bulunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdık biri yoksa polisle işiniz zor..

• Araba ucuz da olsa modeli düşük bile olsa gps taktırmakta veya parasına puluna bakmadan gizli bir yerine modeli eski bir android telefon bırakarak gps takibi yapılabilir olmalı. Parası pulu değilde edinilen varlığın bir anda insandan koparılıp götürülmesi koyuyor. Teknoloji bukadar ilerlemişken araç çalınmadan gerekli tedbirleri almak lazım.
    Eski fakat stabil çalışan bir akıllı telefon + en ucuz tarifeli data pakedi ile bu iş çözülür.

• Gelişme var mı ?

• Ne yazikki gelisme yok...

• güncelll
  • Aracımız bulunmştur arkadaşlar ..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-boyunn-kiran-ailesinden-195805942/detay bu linkteki aracın plakalarını takmş kanı bozuklar aynı renk diye.linkteki arabayla hiç bir ilgisi yoktur olayın..ankarada bulundu araba
  • quote:

Aracımız bulunmştur arkadaşlar ..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-boyunn-kiran-ailesinden-195805942/detay bu linkteki aracın plakalarını takmş kanı bozuklar aynı renk diye.linkteki arabayla hiç bir ilgisi yoktur olayın..ankarada bulundu araba

Hocam gecmis olsun vay kansizlar var aracta bi sorun varmi vuruk kirik vss?

• quote:

Aracımız bulunmştur arkadaşlar ..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-boyunn-kiran-ailesinden-195805942/detay bu linkteki aracın plakalarını takmş kanı bozuklar aynı renk diye.linkteki arabayla hiç bir ilgisi yoktur olayın..ankarada bulundu araba

Geçmiş olsun. Konu başlığını ve ilk Mesajı da güncelleyin derim.

Derler ya helalmiş diye...

• teşekkürler arkadaşlar araçta hiç bir hasar vs yok dıştan kuzenim baktı gidip motorunda bişe varmı bilmiyrzda sıkıntı yok sağ salim bulundu gerisi halledilir ...
  • Gözünüz aydın, çalanlar yakalandi mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Gözünüz aydın, çalanlar yakalandi mı ?

teşekkürler malesef o konuda tam bilgimiz yok ama bugün haberlerde ankarada büyük bir hırsızlık çetesi çökertildi diye haber yayınlandı belki onlardan biridir..
  • quote:

Gecmis olsun hocam.Cok sevindim.Allah hepimizi korusun boylelerinden

• Geçmiş olsun.

• Gözünüz aydın var mı bir zarar

• ilanlarda plakayı gizleyenlerin haklılıkları bu olayla birkez daha ortaya çıktı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.