Şimdi Ara

çalınan lastiğimi 2.el sitede gördüm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabanın yedek lastiği kömürlükte duruyordu,bir gece hırsız giriyor lastiği alıp gidiyor...bir süre sonra benim aynı ölçüde hiç kullanılmamış aynı marka yedek lastik 2.el bir satış sitesinde satışını gördüm.satan şahıs dövmeli filan pek tekin biri değil,kendisiyle iletişime geçtim.o anda benim konumumdan fark etti galiba cevap vermeden bir gün sonra satıldı ibaresini koydu,adresini değiştirmiş vs.elimde görüntü filan kanıtta yok.şimdi polise gitsem durumu anlatsam sitedeki resmini ve doğruysa adını versem polis bir şey yapabilir mi acaba,yoksa itten kopuktan uğraşacağına al bir stepne boş vermi diyeyim,ne dersiniz..

• Kanıtın yoksa birşey çıkmaz.
    Anca buluşup farklı yoldan hakkını alır ya da adamı pişman ederdin yaptığına...
  • Adalet namlunun ucundadır knk
  • ürünün faturası olmadıkca işin zor
  • Hocam kanıtın yoksa uğraşmaya değmez

• Kendi adaletini sağla, bi arkadaşın aracılığıyla iletişime geç alıcı gözüyle, tekin bir yerde buluşma ayarlamaya çalış doblo ya da panelvan gibi bir şeyle gidin atın araba akşama kadar dövün. Adam şikayetçi olursa ben yapmadım dersin yırtarsın hiç kimse de araştırmaz uğraşmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 30 Kasım 2020; 12:27:52 >
  • :D aman pp den banlanmayın hocam :D

• ZewZack kullanıcısına yanıt
    Ppleri göremiyorum
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

çerezleri önbelleği silin hocam

• ZewZack kullanıcısına yanıt
    Ben mobildeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.