Şimdi Ara

çalınan msn adresini geri almak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
258.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taa 2005 te çalınan msn adresimi bu yolla alabilirmiyim. ama orda istedikleri tarih vb. bilgileri hatırlamıyorumki. varmı msn mi başka yolla alabilicek birisi.

Yada şuan o msn adresim kullanılıyormu kullanılmıyormu nasıl öğrenebilirim. Eğer kullanılmıyorsa yeniden alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asker3457 -- 5 Kasım 2008; 17:07:11 >
  • msn inizi çaldırmayın içiniz rahat etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ispirit25

msn inizi çaldırmayın içiniz rahat etsin

millet bilerek çaldırıyo zaten dimi

ne saçma yorumlar yapıyosunuz yaa forumun yaş seviyesi iyice düştü
  • slm arkadaşlar msn si çalınan arkadaşlar eklesin ggitsem@hotmail.com herşekilde yardımcı oluruz çok kişinin msn sini kurtardım
  • alırsın ekle ggitsem@hotmail.com msn si çalınan arkadaşlar eklesin bu msn çalma saçmalığına bi son verelim
  • ben bu yol 2 yı denedım aynı gun bana bu mesaj gelde ama ıngılızce olduğu ıcın anlamadım bunu bana türkçeye çevirecek bi ankaadaş var mı? mesaj bu

Thank you for contacting the Microsoft Passport Network (now Windows Live ID) Support. We apologize for the inconvenience as this is an unmonitored mailbox. For assistance with your Windows Live ID, please visit:http://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlid. For all other MSN and Windows Live product support, please visit:http://support.live.com.

• arkdaşlar alternatif e postaya link bi kere mi gelir..bi defa gelmişti şimdi gelmiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: chat_megaa

merhaba bneim sorunum msn caldılar nasıl alabirlim

Dalgamı Geçiyosun ?
  • ya bu sitede senin dediğin gibi şeyler yok türkçe açılıyor zaten desteğe başvur felan çıkıyor ne yapmalıyım birde bn msn min ilk şifresini biliyorum yani ole bişeyler yapıp alamazmıyım
  • arkadaşlar ben bu microsoft türkiyeye yine burda belirtilen soruları kullanarak 16 adet sorunun cevaplarını yolladım ama yaklaşık 2-3 aydır devamlı mail atmama rağmen bana herhangi bir cvp dönmedi bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba:(
    bana sizin adınıza microsofta iletildi diye bi yazı geldi ama nereye ilettiler anlamadım en azından verdiğim cvplarda bi tutarsızlık olduğuna dair bi uyarı allmam gerekmiyormu!!!
  • 155bin gösterim 51 cevap

Nasıl becerebiliyorsunuz çaldırmayı anlamıyorum 8 senedir internetteyim 5i aşkın msn adresi aldım hepside kontrolümde.
    sadece bizim ülkede bu kadar kazmalık oluyordur kesin
  • tesekkurler anlatım ıcın
  • Tam olarak aynısı olmasa da benzer bir yol ile geri almıştım. :)
  • teşekkürler mutlaka işe yaran vardır
  • bu şekilde başkalarının şifreside öğrenilinebilir
  • yavv ben bi türlü yapamadımm yhaa:(((:(:(
  • Bende denedim
    Thank you for contacting the Microsoft Passport Network (now Windows Live ID) Support. We apologize for the inconvenience as this is an unmonitored mailbox. For assistance with your Windows Live ID, please visit:http://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlid. For all other MSN and Windows Live product support, please visit:http://support.live.com.
    böle bir cvp gelio verdikleri adrese giriorum ama hiç birşey olmuo ne yapabilirim

• Konu üzerinden çok zaman geçmiş gerçi ama belki bir bilen olur diye yazıyorum. Benim yahoo mailimde büyük bir sıkıntı var. Mail adresim üzerinden uygunsuz linklerin olduğu bir kaç mail listemde bulunan bütün mail adreslerine gitmiş. Fakat şu şekilde:

O mesajları kendi mailim kendine atmış. Anlayacağınız gönderici ve alıcı aynı. Açıklama kısmında da to....yahoo.com, to........@yahoo.com, to.......hotmail.com gibi kayıtlı bütün mail adreslerine de aynı mesaj gönderilmiş gibi gözüküyor. İşin enteresan tarafı giden kutusunda gönderilen bir mail yok. O kadar canım sıkıldı ki gecenin bu vakti uyku bırakmadı. Uzun süredir mailime girmiyordum. Ne var ne yok bir bakayım dedim, daha yeni farkettim olanları. Acaba biri şifremi mi öğrendi diye düşünerekten şifremi hemen değiştirdim. Maillerin gittiği tarih daha yeni, bu mailler eğer gerçekten gittiyse bu nedir diye bana dönülmesini bekleyeceğim, o zaman izahatını yaparım. Umarım dalgadır da kimseye gitmemiştir. Gittiyse de bunu yapanın sabaha canı çıkar inşallah.

Evet şimdi resim ekledim..Gelen mesajın biri bu. Adreslerin ve linklerin görünmemesi için siyah şeritleri ben çektim. Bunun gibi iki mesaj daha var, ama o mesajlar herkese gitmemiş, listemdeki birkaç kişiye göndermiş sadece. En kalabalığı bu olduğu için onun ekran görüntüsünü koydum.

Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda? Olduysa da çözdünüz mü?

Not: Dalga amaçlı yazacak olan varsa uzak durması itinayla tavsiye olunur..

• bana bu konuda lütfen yardım edin yaaaa=((((((((((( yapamıorum zor durumdayım
  • mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.