İlk Oyunumuz. WA Mutation
Arkadaşlar, Android için ilk oyunumuzu yaptık.
Oyun Konusu: Uzayda bilimsel araştırma yapılan bir üs'de görevlisin. Bir kaza meydana geliyor ve personelin çoğu zombi'ye dönüşüyor. Hayatta kalıp, üs'den kaçmaya çalışıyorsunuz.
Bağımsız oyun geliştiricileri olarak bu ilk oyunumuz. Siz değerli arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz.
Blender 3D kursu?
Arkadaşlar merhabalar. İstanbul Avrupa yakasında Blender eğitimi alabileceğim bir kurs arıyorum. İnternetten baktığım kurslar Blender yerine 3d max, maya gibi eğitimler veriyor. Belki benim bulamadığım ama sizlerin bildiğiniz vardır. Yardımcı olursanız sevinirim.
Adsense ve Admob hesabı kilitlenen kişi ne yapmalı?
Arkadaşlar 2016 yılında Adsense hesabım illegal tıklamalar yüzünden kilitlenmiş ve bir daha açılmamak üzere kapatılmış. Şimdi bildiğim kadarı ile hesabı kilitlenen biri tekrar yeni bir hesap açsa ve hiç sorunsuz o hesabı işletse bile(illegal tıklamalar olmadan vs.) kişi tespit edilince hesabı gene kapatılıyor.
Zamanında yaptığımız eşşeklikler şimdi ihtiyacımız olduğu zaman karşımıza geliyor. .
Şimdi aklıma bir kaç yol geliyor.
1- Bir yakınımın (anne, baba, kardeş) yeni bir hesap açarak yola devam etmek. Bir yakınımın üstüne hesap açsam, hesap adı diyelim Ali'ye ait, ama googlenin para yollayacağı isim Mustafa. Böyle farklı isimle olunca bir sorun oluyormu? Şöyle düşünün, amazonda satış yapan arkadaşlar bilir, bankadaki adınla, amazondaki adın aynı olmak zorunda. Googlede de böyle bir şey vamı?
2- Google yermi bilmem ama, yeni bir banka hesabı, yeni bir telefon numarası, başka bir ev adresi. Eski hesaplarla asla bağlantısı olmayacak şekilde sıfırdan bir hesap açmak. Sonuçta googleye Tc No falan vermemiştim zamanında.
Benimle aynı duruma gelmiş kişiler yada işin ehli arkadaşlar varsa bana bir çözüm yolu gösterebilir mi?
Napalım arkadaş zamanında hata yaptık diye ölüp yeniden dirilip sıfırdan mı başlayalım yani.
Androil oyun kaynak dosyaları??
|
Arabaya Navigasyon seçme
|
3D Yazıcı yapımı yardım.
|
Kendi yaptığımız oyuncaklatın satışı??
|
Php Div Load sorunum
Bloklanan domain nasıl açılır
|
D Smart 7. aydan beri fatura kesmiyor!!!
|
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır. Albert Einstein |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 396
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 5.479 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama