Şimdi Ara

Çalınan RNS 310 navigasyon cihazı bulunabilir mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Soru işareti bırakan tek nokta daha fazla özelliği olan bir cihazı serviste daha düşük fiyata satmaları.zaten rns 310u sipariş verdik dediler.1 hafta sonra geldi mi gelmedi mi diye sorduğumda işte Fabrikada kalmamış ama elimizde böyle bir ürün var isterseniz gelin görün diyorlar.Hani ilk seçenek olarak söylemiyorlar.Yarın gittigimde herşeyi sorayım bari ona göre karar vericez artık napalım.
    -REVOLUTİON- yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
  • Rica ederim yardımlaşacağız tabiki..Fabrikada kalmamış nedemek kos koca Volkswagen otomobil fabrikasında 1 adet bile RNS 310 mu yok sakın inanmayın Dünyanın en büyük otomobil fabrikalarının birinde Volswagende RSN yok diyorlar inanmayın derim o zenec marka ürünün satışı amaçlı söylüyorlar o yüzden yok kalmadı diyorlar o zaman benim aracıma ne takacaklar Zenecmi sıkıyosa taksınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -REVOLUTİON- -- 5 Ağustos 2011; 18:07:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

Rica ederim yardımlaşacağız tabiki..Fabrikada kalmamış nedemek kos koca Volkswagen otomobil fabrikasında 1 adet bile RNS 310 mu yok sakın inanmayın Dünyanın en büyük otomobil fabrikalarının birinde Volswagende RSN yok diyorlar inanmayın derim o zenec marka ürünün satışı amaçlı söylüyorlar o yüzden yok kalmadı diyorlar o zaman benim aracıma ne takacaklar Zenecmi sıkıyosa taksınlar

yani banada çok saçma geldi koskoca vw de nasıl olurda RNS 310 olmaz yarın yerine bugün gittim konuştum zenec i alıcaz mecbur arabamız zaten 2 haftadır orda beklersek 1 ay daha bekletecekler bu sıcaklarda da bi yerden bi yere arabasız gitmek ölüm
    çarşamba günü verecekler inşallah.
    bir de anlamadığım polo gtı yok 3 ay sonraya veriyoruz diyorlar ne zaman gitsem hep bi tane polo gtı oluyor orda bu şekilde sorduğumu anlamasınlar diye satıldı mı dedim hayır dediler satılmadıysa nasıl oluyorda polo gtı soran kişilere 3 ay sonraya sıra veriyorlar ilginç doğrusu

• Hayırlısı olsun dostum güle güle kullanın arabanız neden serviste teyp arabanızın kullanımına engel değilki neden tutuyorlar gelince götürürsünüz aracınızı takarlararabasızlık çok zor gerçekten yeniyi aldığım için eskisini sattım aylardır arabasızım sattığımda poloya sipraişte veremiyorduk bekle Allah bekle temmuzda açıldıda hemen verdim siparişi ekime kadar yandım ben çok iyi biliyorum
    GTI konusunda da belki özel siparişlerde 3 ay sıra veriyorlardır normal poloya donanım siparişinde benim gibi bekliyorsun gtı da da olabilir

• quote:

Hayırlısı olsun dostum güle güle kullanın arabanız neden serviste teyp arabanızın kullanımına engel değilki neden tutuyorlar gelince götürürsünüz aracınızı takarlararabasızlık çok zor gerçekten yeniyi aldığım için eskisini sattım aylardır arabasızım sattığımda poloya sipraişte veremiyorduk bekle Allah bekle temmuzda açıldıda hemen verdim siparişi ekime kadar yandım ben çok iyi biliyorum
    GTI konusunda da belki özel siparişlerde 3 ay sıra veriyorlardır normal poloya donanım siparişinde benim gibi bekliyorsun gtı da da olabilir

oo siz bizden daha uzun süre arabasız kalmışsınız insan hani herkesde arabamı var otobüs var minübüs var bir şekilde giderim diyorda sıcaklarda helede ramazan günü çok zor oluyor
    arabamızın serviste kalma konusuna gelirsek servisten rns 310 veya diğer cihazların siparişini veriyoruz 1-2 hafta sonra cihaz geldiğinde müşterileri arıyoruz cihazınız geldi uygun bir zaman gelin takalım diye ama nedense kimse gelmiyor ya arabayı satıyorlar ya da dışardan(serviste çok pahalı olduğu için) alıp taktırıyorlar cihaz elimizde kalıyor satamıyoruz diye onlar kaskodan parayı alana kadar cihazın parasını bizden istediler ve hani çek falanda kabul etmediler senet imzalıyalım dedik onu da kabul etmediler illa nakit istiyorlar 3850tl de bi anda çıkarıp verilmiyor. hani versek de daha sonra kaskoda bi şey çıkmazda gene uğraşırız diye ne yapalım araba kalsın dedik o yüzden orda kaldı. 1 haftada gelir dediler 21 temmuz da çalındı o gün götürdük hala da gelmeyince bizde mecbur diğer zenec i alalım dedik baya konuştum bizden garantili o da alman malı ve çoğu müşterimizde alıyor ve şikayet ile karşılaşmadık dediler o yüzden kabul ettim inşallah sorun yaşamayız.
    bugün konuştuğum servis yetkilisi 2-3 gün önce gene bizim gibi teyp i çalınan tiguan getirdiler dedi. şansa çok acemi bir hırsıza denk gelmişler teypten ziyade levye ile orta konsolu,klima kontrol ünitesinin olduğu yeri,hava ızgaralarını,direksiyonu,kadranın olduğu bölümü resmen pert etmiş aracın sahibi bayan nerdeyse ağlayacaktı o derece üzülmüş siz gene iyi kurtarmışsınız orta konsolda hiçbir darp,zedelenme yok dedi.içimden vicdansız tamam teypi aldın alıcağını aldın orta konsoldan ne istedin
    bizde serviste takılan alarm vardı. ilk alarm sesi duydum cama çıkana kadar ses kesilmişti onu da gösterim belki problem vardır dedim servisteki kişi camın önüne koyulan ışıklı parçada tuş var dedi ona 3 defa basarsanız alarm çalışmaz devre dışı kalır belki onu yapmıştır dedi resmen şok oldum eğer bir hırsız kısacık sürede başka hiçbir tarafa hasar vermeden cihazı ordan sökebiliyorsa %95 o alarmın kapatabilme özelliğini de biliyordur e peki ne işe yarıyor dedim hani anahtar bozulursa alarmı kapatamazsak ordan susturmamız için koymuşlar. anahtarında bozulma ihtimali ile bizim ülkemizdeki hırsızlık olaylarını karşılaştırırsak o fonksiyon benden çok hırsızın işine yarar eğer baştan böyle bir şey olduğunu bilseydim taktırmazdım alarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Wade_ -- 6 Ağustos 2011; 2:10:26 >

• Öncelikle şunu belirteyim hırsıza kilit dayanmaz kesinlikle ben başıma bir kaç sene önce gelen bir hırsızlık olayını anlatayım polis karakoluna sadece 300 evet 300 metre mesafede elektrik direğinin aydınlatma lambası altında evimin önündeki alarmlı aracıma polisin tespitine göre 2 hırsız girdi deli cesareti olay şöyle hırsızın biri soför cam tarafında diğeri kaput önünde soför tarafındaki yan camı patlaması ile alarm devreye giriyor hemen kıran kişi kaput mandalını çekerek kaputu açıyor diğeri kaputu kaldırıyor ve alarm kablosunu keserek alarmı devre dışı bırakıyor polis parmak izi aldı inceledi tutanak tuttu gitti arabanın teybini çalacaklardı zannedersem teyp bozuktu almadılar herhalde ondan almadılar yaptırdım bir kere tekrar bozulunca tamir ettirmedim piyangoda onlara vurdu bizde türlü türlü düşündük teyip almadıysa neden kırdılar camı diye arabayı komple götürmek için demişlerdi cevredekiler anlamadığım onu götürceğine git 2 yandaki jeepi götür araçta koltuk bölümlerinde susamlar vardı herhalde aracı açtılar bakltılar teyp bölümü bozuk bari radyoyu açalım arka koltukta bir simit yiyelim dediler
    komşulara sordum alarmı duymadınız mı diye bir ara çaldı hemen kesildi bizde hastahaneye gidiyorsunuz diye düşündük ve dikkat etmedik dediler
    o tiguan sahibinede yazık olmuş artık olan olmuş kırılan kırılmış cana zarar gelmesin kaskoludur kesin yapılır dediğim gibi alarmda taktırsan bombada koysan elektrikte versen her türlü açarlar arabayı evlerdeki çelik kapıları bile açmıyorlarmı önemli olan çok kasmıyacaksın alarm olursa şüphe çeker olacağı varsa olur

arabaya alışınca olmaması çok zor oluyor haziran başından beri araba yok bende ekime kadar yandım

Yeni teybiniz hayırlı olsun güle güle kullanın
    Anlattığınıza göre bende serviste bekletirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -REVOLUTİON- -- 6 Ağustos 2011; 3:24:10 >

• quote:

Öncelikle şunu belirteyim hırsıza kilit dayanmaz kesinlikle ben başıma bir kaç sene önce gelen bir hırsızlık olayını anlatayım polis karakoluna sadece 300 evet 300 metre mesafede elektrik direğinin aydınlatma lambası altında evimin önündeki alarmlı aracıma polisin tespitine göre 2 hırsız girdi deli cesareti olay şöyle hırsızın biri soför cam tarafında diğeri kaput önünde soför tarafındaki yan camı patlaması ile alarm devreye giriyor hemen kıran kişi kaput mandalını çekerek kaputu açıyor diğeri kaputu kaldırıyor ve alarm kablosunu keserek alarmı devre dışı bırakıyor polis parmak izi aldı inceledi tutanak tuttu gitti arabanın teybini çalacaklardı zannedersem teyp bozuktu almadılar herhalde ondan almadılar yaptırdım bir kere tekrar bozulunca tamir ettirmedim piyangoda onlara vurdu bizde türlü türlü düşündük teyip almadıysa neden kırdılar camı diye arabayı komple götürmek için demişlerdi cevredekiler anlamadığım onu götürceğine git 2 yandaki jeepi götür araçta koltuk bölümlerinde susamlar vardı herhalde aracı açtılar bakltılar teyp bölümü bozuk bari radyoyu açalım arka koltukta bir simit yiyelim dediler
    komşulara sordum alarmı duymadınız mı diye bir ara çaldı hemen kesildi bizde hastahaneye gidiyorsunuz diye düşündük ve dikkat etmedik dediler
    o tiguan sahibinede yazık olmuş artık olan olmuş kırılan kırılmış cana zarar gelmesin kaskoludur kesin yapılır dediğim gibi alarmda taktırsan bombada koysan elektrikte versen her türlü açarlar arabayı evlerdeki çelik kapıları bile açmıyorlarmı önemli olan çok kasmıyacaksın alarm olursa şüphe çeker olacağı varsa olur

arabaya alışınca olmaması çok zor oluyor haziran başından beri araba yok bende ekime kadar yandım

Yeni teybiniz hayırlı olsun güle güle kullanın
    Anlattığınıza göre bende serviste bekletirdim

harbiden deli cesaretiymiş.. teybinizin bozuk olması denk gelmiş
    haklısınız hırsızla hiç bir şekilde baş olmaz allah karşı karşıya getirmesin...
    biz gene alabileceğimiz önlemi alalımda gerisi allaha kalmış
    bi de arabanın bagajında Logitech G25 direksiyon setim vardı allahtan bagaja hiç bakmamış yoksa o da gidecekti
    teşekkür ederim inşallah sizinde aracınız en kısa sürede gelir ve iyi günlerde kullanırsınız...

• Ben teşekkür ederim.ps3 te GT5 i nasıl oynayacaktın iyiki görmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -REVOLUTİON- -- 6 Ağustos 2011; 4:15:10 >
  • quote:

Ben teşekkür ederim.ps3 te GT5 i nasıl oynayacaktın iyiki görmemiş

ps3 olmadığı için TDU 2 oynuyorum cidden allahtan görmemiş yoksa naapardım ben
  • bende GT5 hastasıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -REVOLUTİON- -- 6 Ağustos 2011; 4:48:21 >
  • quote:

bende GT5 hastasıyım

1-2 kere oynadım cidden hiç bilgisayar oyunlarına benzemiyor. keşke bilgisayar içinde çıksa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.