Şimdi Ara

Çalınan RNS 310 navigasyon cihazı bulunabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-3 saat önce 2011 polo aracımızdan RNS 310 navigasyon cihazımız çalındı karakol a gidip tutanak tutturduk yani polisle ilgili olan işlemleri yaptık.Navigasyon fabrikadan arabaya entegre edilmiş şekilde geldi burda takılmadı.
    merak ettiğim hırsızı yada satılırsa cihazı alan kişiyi navigasyonun içindeki bir yazılım,gps veya benzeri bi şekilde bulma imkanımız var mı? Ne yapmamız gerekir?
    şimdiden teşekkür ederim

• Geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla böyle bir imkan yok.
    Bu cihazlar sadece uydudan sinyal alıyorlar. Dışarıya kendi yerlerini belirtecek herhangi bir sinyal gönderemiyorlar.
    Çalan kişi mutlaka cihazı elinden çıkarmak isteyecektir. Belki 2.el satış yapılan internet sitelerini belirli aralıklarla kontrol edebilirsiniz.
  • Çok geçmiş olsun aracı aldığınız yerdeki VW bayine söyleseniz cihazın çalındığını rns 310 cihazın muhakkak bir kodu vardır araç ile eşleşmesi için diye düşünüyorum çalan kişi kesinlikle en kısa sürede satacaktır alan kişide bilmediğinden alıp takacaktır. Servise bakım için gelse o çalınan RNS cihazlı araç servis bilgisayar bağlantısı yaptığında o cihazın çalıntı mal olduğunu çıkabilir mi? diye tahmin ediyorum zaten bu cihazlar kodlu olması lazım kod olmadan çalsa bile çalışmaz diye düşünüyorum bu arada kaskonuz varmıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -REVOLUTİON- -- 21 Temmuz 2011; 16:56:20 >
  • geçmiş olsun. nasıl calabildiler araçtan anlamadım. bende rcd 310 yerıne rns310 taktırmayı dusunuyordum,celişkiye dustum sımdı.
  • teşekkür ederim rekor otomotive gittiğimde soracağım inş bi şey yapabilirler.
    bugün babam arabayı götürdüğünde çalan kişinin profesyonel biri olduğunu söylemişler çünkü RNS 310 un olduğu yer dışında başka hiçbir yerde hasar çizik darbe yok.
    'k.a.a.n.' eğer taktıracaksanız hem maddi açıdan düşünmek lazım hemde bu tür çalıntı olaya karşı kaskonuzun full olması gerekiyor.Bugün ümraniye rekor bayisinden öğrendiğime göre cihazın bedeli 3835 TL.Bizim kaskomuzda bir dikkatsizlikten dolayı kasko 3000tl yi karşılıyor 835tl yi biz verecekmişiz.Aslına bakarsanız RNS 310 un 3835 tl edecek bir özelliği yok biz arabayı almaya gittiğimizde 1.6 TDI Comfortline Manuel vitesli hali 37 500 tlydi. RNS 310 fabrikadan takılı şekilde geldiği için metalik renk + RNS 310 a 1000 tl fark ödeyip 38 500 e aldık 1000TL 2 özelliğe çok cazip bi fiyat olduğu için kabul ettik çok denk geldi.Ama arabayı aldıktan sonra kendi isteğimiz ile takarlarsa 3835 tl istiyorlar tabi bi de onun üzerine işçilik ücretide alabilirler.Hani bi daha düşünün derim sonradan taktırmak pek mantıklı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Wade_ -- 21 Temmuz 2011; 22:58:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: k.a.a.n.

geçmiş olsun. nasıl calabildiler araçtan anlamadım. bende rcd 310 yerıne rns310 taktırmayı dusunuyordum,celişkiye dustum sımdı.

Rns 310 taktırmayı düşünüyorsanız ikinci el cihazlara bakın 800-1000tl arası değişen fiyatlarda rns310 var.

Eğer sadece görüntü olsun sd kart giriş,6'lı cd changer olsun dersenizde 600-700tl'ye rcd 510 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Wade_

teşekkür ederim rekor otomotive gittiğimde soracağım inş bi şey yapabilirler.
    bugün babam arabayı götürdüğünde çalan kişinin profesyonel biri olduğunu söylemişler çünkü RNS 310 un olduğu yer dışında başka hiçbir yerde hasar çizik darbe yok.
    'k.a.a.n.' eğer taktıracaksanız hem maddi açıdan düşünmek lazım hemde bu tür çalıntı olaya karşı kaskonuzun full olması gerekiyor.Bugün ümraniye rekor bayisinden öğrendiğime göre cihazın bedeli 3835 TL.Bizim kaskomuzda bir dikkatsizlikten dolayı kasko 3000tl yi karşılıyor 835tl yi biz verecekmişiz.Aslına bakarsanız RNS 310 un 3835 tl edecek bir özelliği yok biz arabayı almaya gittiğimizde 1.6 TDI Comfortline Manuel vitesli hali 37 500 tlydi. RNS 310 fabrikadan takılı şekilde geldiği için metalik renk + RNS 310 a 1000 tl fark ödeyip 38 500 e aldık 1000TL 2 özelliğe çok cazip bi fiyat olduğu için kabul ettik çok denk geldi.Ama arabayı aldıktan sonra kendi isteğimiz ile takarlarsa 3835 tl istiyorlar tabi bi de onun üzerine işçilik ücretide alabilirler.Hani bi daha düşünün derim sonradan taktırmak pek mantıklı değil

kaskonuz 3000 tl yi öderken 835 tl yi neden ödemiyor kasko sırasında belirtmek mi gerekiyor rns 310 u ben de polo siparişi verdim opsiyonlu içerisinde rns 310 da var bekliyorum aracıda kasko yapılacağı zaman ona göre önlem alayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok şöyleki biz daha önce 2008 de polo almıştık onu satıp bu poloyu alacağımız zaman kaskosu dolmadığı için onun kaskosunu yeni poloya aktardılar fazladan RNS 310 var diye onun ücretini sormuşlar babamda rekordan o anlık tam olarak net fiyat alamamış 3000-4000 arası demişler kaskoyu yapan adama da bu şekilde söylemiş o da 3000tl olarak belirtmiş o yüzden 3000i ödeyecekler gerisini biz vereceğiz.kısaca bizim dikkatsizliğimizden dolayı oldu.
  • _Wade_ tesekkurler. bende dedıgın gıbı dusunuyorum. 1.6 TDI DSG Comfortline şeklinde sipariş edildi. orjınalınde gelen RCD310 a dokunmayıp kalıtelı bır navigasyon cıhazı alıp kullanmak daha ekonomik olacaga benzıyor. Aslında su arac ıcıne cama veya konsola mote edılebılenler sık gozukuyor.
  • k.a.a.n. bencede kaliteli bir navigasyon cihazı almanız daha doğru olur.Hem fiyat açısından daha uygun hemde navigasyon konusunda arabaya bağımlı kalmaz başka yerde de kullanabilirsiniz.
  • Çok geçmiş olsun. Cihaz hakkında birşey soracaktım. Bluetooth ile telefonu bağlayabiliyormuyuz? Aracın ses sistemi ile telefon görüşmesi yapabilmek için? RNS 310 ile..
  • teşekkür ederim cihazın üzerinde phone tuşu var ama üzerinde bluetooth kiti olmadığı için phone tuşu mute görevi görüyor.Eğer bluetooth kiti taktırırsanız sesli telefon görüşmesi yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Wade_

teşekkür ederim cihazın üzerinde phone tuşu var ama üzerinde bluetooth kiti olmadığı için phone tuşu mute görevi görüyor.Eğer bluetooth kiti taktırırsanız sesli telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

arkadaşım noldu sizin cihazın akıbeti bulundumu ya da kaskodan yenisini taktırdınız mı
  • yok malesef henüz bulunamadı. Tam detaylı öğrenemedim ancak gps anteni arabada olduğu için çalınan cihazın navigasyon özelliği kullanılamazmış başka anten de uymaz dediler. Bu şekilde cihaz bulunamayacak gibi gözüküyor ama gidip detaylı şekilde konuşmak lazım.Araba ile babam ilgilendiği için bi türlü gidipte konuşamadım.Cihazın siparişini verdik önümüzdeki hafta içinde gelicek inşallah. Geldiğinde de bende gidip bu konuyu detaylı şekilde öğreneceğim.
  • Geçmiş olsun..Güvenlik camı ve alarm taktırmak hırsızlar için caydırıcı oluyor.Yeni sistem taktırırken bunları da arabaya eklemenizi tavsiye ederim.
  • teşekkür ederim. arabada orjinal serviste takılan alarm vardı zaten bir de araba sokak lambasının altında duruyordu gündüz gibi aydınlık bi yerden çaldı
  • Almanyada fabrikada RNS 310 kalmamış tekrar üreticeklermiş, bizim cihazın gelmesi bayram sonuna kaldı ama ellerinde 3200tl civarında bi cihaz varmış aynı şekilde navigasyonlu, biraz daha özellikli demişler bildiğim kadarı ile RNS 310 dan daha özellikli ve navigasyon özelliği olan RNS 510 var ancak onun fiyatı 7500 tl pek anlam veremedim cumartesi günü gidince öğrenicez bakalım hangi cihazmış. Hani şu sıralar servisten rns 310 taktırmak isteyen arkadaşlar varsa bilgileri olsun
  • Büyük ihtimalle bunu söylemişler
    Zenec marka
    http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Polo&categoryname=Bluetooth - Radyo - Navigasyon&itemname=Radyo - Navigasyon&subitemname=Zenec Multimedya Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -REVOLUTİON- -- 4 Ağustos 2011; 23:14:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

Büyük ihtimalle bunu söylemişler
    Zenec marka
    http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Polo&categoryname=Bluetooth - Radyo - Navigasyon&itemname=Radyo - Navigasyon&subitemname=Zenec Multimedya Sistemi

hmm ürün güzelmiş hani bunu vw in kendi orjinal sitesinde sattığına göre kendisinin onayladığı bir üründür heralde.
    peki bunu gösterirlerse siz ne önerirsiniz bunu mu alalım yoksa RNS 310 u mu bekleyelim?

• Şu aşamada ben birşey öneremem dostum ama şöyle yardımcı olayım Ben aracımı sipariş ettim kaporasını verdim bekliyorum Ekim de gelecek bütün opsiyonları eklettim içerisinde RNS 310 navigasyonuda var bende sipariş vermeden düşündüm RNS mi yoksa başka marka dvdli tvlimi olsun diye bir araştırma yaptım RCDler RNSler Orjinal olmayan RNS özellikli olanlar ben tercihimi RNS den yana kullandımorjinal parça sonuçta RNS 310 .Bu zenec marka da Volkswagenin garantisi altındadır sitelerinde açıkça satıyorlar ve garantilidir sorun teyit alın servisten hangisi size uygunsa onu alın sorun çıkartmaz diye düşünüyorum
    2.bir nokta bu Zenec marka cihaz navi dahil tv ve dvd de var 3200 TL
    RNS 310 3850 TL serviste dvd ve tv olmadığı halde neden daha pahalı sizce 600 TLkadar

şimdi burada diğer arkadaşlar demesinler 1000-1500 TL yede RNS 310 var satılık sitelerde diye sıfır ya da 2. el benim fiyat karşılaştırmam 2 ürününde Zenec ve Blaupunkt RNS 310 Volkswagen servis şatış fiyatları karşılaştırılmıştır

Volkswagen RCD310,RNS 310 ,RNS 510 Blaupunkt marka RCD 510 Bosch marka alman mallarıdır diğeri hangi ülkenin malıdır bilmiyorum
    Gönlünüz hangisini istiyorsa dvd istiyorsanız zenec istemiyorsanız daha önce kullandığınız RNS 310 u taktırın derim
    iyi sabahlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.