Şimdi Ara

Çalınan Steam Account Geri Alımı Ticket Atma(Resimli Anlatım) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
6
Favori
69.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar steam hesabım çalındı gerekli bilgileri yolladım resimler ve keyler falanda ekledim ama hiç cevap alamıyorum ne zaman ticket yollasam şöyle bir cevap geliyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun gelen cevap:

IMPORTANT!

*If your Steam account has been hijacked, your computer's security may be compromised as well.*

Please reply to this ticket after completing these steps to confirm that your computer is secured and free of malware:

1) Scan your computer for viruses, key loggers, spyware, and other malicious code with a virus scan utility that has the most recent virus definitions.

2) Change your SteamPowered.com Support Account password and the password for the e-mail account you are using to contact Support. If you no longer have access to the email that is associated with your account, please reply with your new email address.

Finally, to ensure the speediest results, please make sure you have provided adequate information and proof of ownership:

• ben birşey merak ediyorum şimdi ben birinden steam hesabı aldım bu aldığım adam ilerde bu şekil çalındı gibisinden ticket attığında şuan bende olan hesabı geri alabilir mi yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosphorus-34

ben birşey merak ediyorum şimdi ben birinden steam hesabı aldım bu aldığım adam ilerde bu şekil çalındı gibisinden ticket attığında şuan bende olan hesabı geri alabilir mi yani?

evet hemde güle oynaya alır
  • 3 Haziran gecesi Communityden hesabıma giricektim. Yazdım şifremi filan kod istedi, boşver dedim kapattım. Sabah kalktığımda " Bu hesaba bir başkası tarafından erişilmiş olabilir. " hatası aldım. Ticket için 3 konu açtım 3 ünü birleştirmişler upuzun bir ticket oldu. Neden kimse cevap vermiyor?
    Cevap verirlerse kaç gün daha beklemem lazım?[Cd keyler,wallet kodları,oyun faturalarınıda ek olarak attım]

Çalınan Steam Account Geri Alımı Ticket Atma(Resimli Anlatım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarikaya05 -- 11 Haziran 2015; 22:41:43 >

• Gençler benimde hesabim calindi fakat calan adam emailiminde sifresini ogrenmis ve calmiş.Simdi ticket attim 2 gun olcak hala ses seda yok ne yapcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararli konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de hesabim dun calindi.Allahtan hesabimi kilitledim Hotmail'den.takas vb seylerin hepsi kapali suan.Steame ticket atmadan acmiyorlarmis hesabi.ticket aticam en yakin zamanda her turlu biilgiyi de vericem.umarim alirimm.
    Keylogger ile caldilar sanirim.Simdi pcye format lazim mi acaba ?

• Anasını satayım 28 Eylülde ticket attım hala bir cevap bile vermediler lanet olsun bunlara ya, ana avrat sövecem zor tutuyorum kendimi. Arkadaş 20 gün oldu nerdeyse tenezzül edip en azından hesaptaki kilidi kaldırmaz mısınız ya her şeyiyle kanıtlamışım hesabın benim olduğunu...
  • JeanKill4h kullanıcısına yanıt
    Benimde steam hesaım çalındı. Gerçektende yararlı bir konu olmuş ama ingilizce konusunda yardım edermisiniz.
  • Merhaba arkadaşlar
    Bildiğiniz gibi steame knight online oyunu katıldı bu oyunda karakter alımı yapmak istiyorum ama oyunu alabilmek içinde steam hesabını almam gerekiyor diye biliyorum komple ancak ben bu steam hesabını aldığım zaman adam 1 hafta sonra aldığım adam ticket atarak geri alabilir diye tahmin ediyorum bunu nasıl engelliyebilirim yada alamazmı ne yapılması lazım bilgisi olan yardım ederse şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Steam hesabım bloke olmuş muhtemelen ben dondurmustum, şifrem ile giriyorum ama resimdeki gibi bir uyarı alıyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Çalınan Steam Account Geri Alımı Ticket Atma(Resimli Anlatım) Çalınan Steam Account Geri Alımı Ticket Atma(Resimli Anlatım)

• arkadaş benim e postamı deiştirip çalmışlar ama kullanıcı adını falan biliyorum daha önce kartla alişveriş yaptım geri alamıyorum yardım ederseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.