hadi sen yine iisin ben ikinci el 5210 almıştım gitti güzelim telim..ama bir bardak soğuk suyumu kimseye kaptırmadım lıkır lıkır içtim :D
bir bardak soğuk su bile 6600dan daha güvenli yani :P
eger telefonun garantili ve belgesi/faturası ayrıca IMEI si ile başvurursan dikkate alırlar. faturasız cihazların senin oldugunu bilemezler. eger öyleyse <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'> bir bardak soğuk su <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
geçenlerde bir gazetede okudum istanbul da hangi semt olduğunu unuttum ama bir savcının telefonunu 10 dakikada buldukları yazıyordu.
e o savcı,10 dakika biraz uzun sürmüş:)
geçmiş olsun
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by jackosman</i> <br />hadi sen yine iisin ben ikinci el 5210 almıştım gitti güzelim telim..ama bir bardak soğuk suyumu kimseye kaptırmadım lıkır lıkır içtim :D <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bende t65 ın uzerıne su içmiştim
ohhhh. yarasın koçuma ama sende bnm gibi dikkatli olsaydın suyu bile kapmak istiyorlar valla..aman kaptırma içine sindire sindire içseydin...bal şeker olsun :D
gecmis olsun kardes bos ver olan tele olsun
Ya siz prosüdürü yerine getirdinizmi faturalı olup olmaması çok önemli değil. Fakat yinede aldığınız yerin bir kartı fiLan olması işinizi garantiye alıyor. Yani şu tarihte, şu fiyata satıldı X şahısa satıldı fiLan die. Yakın zamanda tüm herkesin bilgisi olsun die telefon çalındığı zaman yapmanız gerekenleri teker teker anlatırım. Artık çek yapılcak şey bulunmasını umut etmek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme