Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum geçmiş olsun bu facedeki ve suzuki motorun sahibi olan adam ile senin arabayı çalan adam aynı bundan emin ol
    http://badoo.com/tr/0240175651/ bu linktekide bu bundan sonrası bunları birleştirip polise vereceksin gerekirse avukat tut
    manisa emnyet müd ne başvur yardımcı olacaklardır salihliden geçiyorum denk gelirsem hem emniyet hem sana haber veririm keşke tel no yu yazsaydın
  • adamı bulduğun zaman haber vericen habercilere habercilerin önünde ibret-i alem olsun diye dovucen bence bu konunun aynısını konu dışına da açın yds yöneticiler konu dışına yönlendirisin konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manisa emniyet müdürlüğüne mail ile iletişim kur, durumun ne kadar ciddi ve önemli olduğunu yaz.. hatta aracın ruhsat bilgilerini ver, kendi tüm iletişim bilgilerini ver.. şüphelendiğinin kişinin bilgilerini ver, sana bir kaç gün içinde verdiğin iletişim numaralarından geri dönüş yapacaklardır.. daha önceden farklı bir durum için birisinin arabasına yakalama kararı çıkarttırıp manisa emniyetine mail yoluyla iletişime geçmiştik.. yakalama kararı çıktıktan yaklaşık bir kaç ay sonra (iyi niyetli olduğumuz için beklemiştik bir süre) ve hemen aynı gün araç adresten bağlanıp parka çekilmişti.. çok ilgilenmişlerdi çok yardımcı olmuşlardı..

yada %100 eminsen yanına ailenden yada arkadaşlarından bir kaçını al manisaya git.. illaki denk gelir bulursun, hatta buradan manisalı arkadaşlarla iş birliğine gir sana yardımcı olsun.. adamıda bulunda haşamat edip otobanda kameranın olmadığı bir yerde yola bir köşeye atarsınız.. demem o ki böyle sosyal ağlar üzerinden olmaz.. en basitinden buradan bile çekemeyen birisi adama mesaj atar kaç vs. diye.. ankaradayım bende, başlığı açtığından bugüne kadar hep bakınıyorum olurda denk gelirsem takip ederim, polise şikayet ederim diye ama malesef..

• Güncel..

• salihlideki arkadasimi arayip durumdan haberdar edicem ama insan bi cep numarasini koyar dimi...ne diycem adama sadece polise mi haber versin..bu polislerde cok ilgilenirya
  • Konya'dayım bende, görürsem hemen yapışacağım...

• Son durum nedir

• Konu güncel kalsın

• Güncelleyelim...
  • bu kadar bilgi olupda yakalanmaması çok saçma
    bende izmirdeyim salihlide araba alıp satan bi uzaktan tanıdık firma var
    http://arikanoto.sahibinden.com/

bi ara görüş gerekirse 3-5 para veririmde onlar anlar bu işlerden elleri uzun olur yardımcı olabilirler yani bence.
    çalan adamın bilgisini filan ver bu şekilde çözebilirsin bence
    geçmiş olsun bu arada maşallah araçda çok güzelmiş
  • yönetici arkadaş araç bulunana kadar konuyu sabitlese daha iyi olur bence...
  • Arkadaş illa yüksek mevkilerde büyük tanıdıklarımızmı olması gerekiyor ! Hiç mi normal sıradan vatandaşa göre işlemez bu sistem. Hep güçlünün hep kıdemlilerin yanında. Adalet var ama kime göre neye göre..
    İnşallah kısa zamanda bulunur. İstanbul taraflarında görürsem hemen haberdar ederim sizi..
  • yazık... güncellensin...

• Bence en mantıklısı arkadaşın dediği sattığı motor üzerinden bir görüşme ayarlayıp enselemek.
  • Geçmiş olsun tekrardan,konunun akıbeti nedir ?
  • Bir şey sormak istiyorum.

Bu zamana kadar inanmadığım için size sormak istiyorum.

Mesela siz resmi araç alıyorsunuz aracınızın seri bir numarası var bu numaradan arabanın çalıntı olup olmadığı bakılıyormuş ruhsatla karşılaştırma oluyormuş bu ne kadar doğru ? Hem konuda güncellensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Bir şey sormak istiyorum.

Bu zamana kadar inanmadığım için size sormak istiyorum.

Mesela siz resmi araç alıyorsunuz aracınızın seri bir numarası var bu numaradan arabanın çalıntı olup olmadığı bakılıyormuş ruhsatla karşılaştırma oluyormuş bu ne kadar doğru ? Hem konuda güncellensin.

Çalıntı ilanı verirsen,e devlet şifresiyle bakılan sorguda çıkması lazım.
  • Geçen gözüm kalmıştı hyundai forumda bi arabada Allah'tan o değil ufak tefek oynamayla çok iyi estetik bi görselliğe bürünüyor en kısa zamanda bulunur umarım.
  • Telefon numarası eklenen fotografta var bir de ilk sayfa da olması lazimdi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorbay -- 8 Ekim 2013; 8:00:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanthomaz

zafer beye katılıyorum o şahıs olduğuna eminseniz acil olarak tespit ettiğiniz hesabı bildirin. yoksa adam uyanıp kaçacak.

Yuzde yuz o arac sahibiyim ben

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.