Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bubadamin facebook kaydi var mi acaba? Varsa ne kadar arkadasi varsa irtibata grcmek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

Arkadaslar Aracın Sahibi Benim Bu Şerefsiz Öyle Bir Dolandırıcı Çıktıkı 2 Yıldır Aranıyormus. Benim Tek Dez Avantajım Bu İnsan Benim Arkadasım Evinde Rastlamam Ve Arkadasımın Evinden Calınması Bu Şahısı Daha Önce Görmedim Arkadasımın Annesini Evlenecem Ümidiyle Kandırıp Dolandıran Ve Hiç Sucu Olmayan Ben Tesadüfen Gidip Gece Bizi Uyutup Sabah Evi Soyup Kaçan Allahsız İnançsız İnsan.
    Tüm Asayiş Adliye Herşey Yapıldı Ama Bizim Ülkemizde Sistemler Yavas Calısıyor Daha Calıntı Kaydı Yok
    Sadece YAKALAMA Emri Verilmiş Calıntı Kaydı Koyacak Savcı Daha Keyfini Bekliyoruz.
    HALIL KAHRAMAN
    MANISA SALIHLI DOGUMLU
    Aracı Çalanın Resmini Paylasıyorum
     ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR)

Guncel..

• Up

• Konuyu yeni gördüm çok üzüldüm. Umarım bir gelişme olur bazı isim ve fotoğraflar konmuş.
  • izmirde sanayi bölgesinde çalışıyorum bende bakacağım dostum iktidar partisinden tanıdığın yoksa zor malesef polis işine gelirse uğraşıyor bu ülkenin adaleti böyle işte zaten polisler çoğu hırsızı ceteyi tanıyor irtibat halindeler ama hiçbirine işlem yapmazlar benim oturduğum semt torbacı dolu adamların uyuşturucu sattıgını bilmeyen yok ama polis bişey yapmıyo hatta çoğuyla kanka modundalar
  • Geçmiş olsun hocam inşallah en kısa zamanda sevinirsiniz.
  • adamın tipinde meymelet yok geçmiş olsun aklımda buluncak siyah jant hyundai beyaz renk
  • Hirsizin yuzunde hayir yok. tipe bak cay demle...

• Geçmiş olsun
  • https://www.facebook.com/halil.kahraman.5437 benziyor ama emin olamadım.
  • blaster2005 kullanıcısına yanıt
    çalan kişi tam olarak kim?
    sormamın sebebi geçmiş olsun deyip geçmek yerine fikir alışverişinde bulunsak belki yardımcı oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigarange

https://www.facebook.com/halil.kahraman.5437 benziyor ama emin olamadım.

adam %99 bu
  • Biri fake kız hesabı oluşturup arkadaş olursa belki yerini bulabilir.
  • quote:

Biri fake kız hesabı oluşturup arkadaş olursa belki yerini bulabilir.

Adam Manisa/Salihli-İzmir gezip duruyodur büyük bir ihtimal

• quote:

quote:

Arkadaslar Aracın Sahibi Benim Bu Şerefsiz Öyle Bir Dolandırıcı Çıktıkı 2 Yıldır Aranıyormus. Benim Tek Dez Avantajım Bu İnsan Benim Arkadasım Evinde Rastlamam Ve Arkadasımın Evinden Calınması Bu Şahısı Daha Önce Görmedim Arkadasımın Annesini Evlenecem Ümidiyle Kandırıp Dolandıran Ve Hiç Sucu Olmayan Ben Tesadüfen Gidip Gece Bizi Uyutup Sabah Evi Soyup Kaçan Allahsız İnançsız İnsan.
    Tüm Asayiş Adliye Herşey Yapıldı Ama Bizim Ülkemizde Sistemler Yavas Calısıyor Daha Calıntı Kaydı Yok
    Sadece YAKALAMA Emri Verilmiş Calıntı Kaydı Koyacak Savcı Daha Keyfini Bekliyoruz.
    HALIL KAHRAMAN
    MANISA SALIHLI DOGUMLU
     ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR)

Guncel..

Manisa Emniyet Müdürünün telefonunu alıp arayacaksın normal şekilde arayıp takmadıkları zaman Akpli x bakan tanıdıklarım var diyip telefonu kapaltacaksın sonra Manisa Salihli karakolunu önceki şekilde arayacaksın başka çaren yok

• quote:

Suan O Kadar Gurur Duydumki Şu Sitey Üye Olmakla Benimle Beraber Mücadele Eden İnsanları Görünce Çok Duygulandım. Eşlerim Dostlarım Bu KAdar İlgilenmedi. Bu Şerefsiz Kesinlikle Salihlide İZler Hep Orayı Gösteriyor Bugün Gene Birisi Aradı Manisa Akhisarda Görmüş Aracı. Facbook Aracılıgı İle Allahımdan Tk Dilğim Aracımın Sağ Salim Bulunması. :( Bu Allah Korkusu Olmayan İnsanında Adelet Yakalanması

• quote:

quote:

Suan O Kadar Gurur Duydumki Şu Sitey Üye Olmakla Benimle Beraber Mücadele Eden İnsanları Görünce Çok Duygulandım. Eşlerim Dostlarım Bu KAdar İlgilenmedi. Bu Şerefsiz Kesinlikle Salihlide İZler Hep Orayı Gösteriyor Bugün Gene Birisi Aradı Manisa Akhisarda Görmüş Aracı. Facbook Aracılıgı İle Allahımdan Tk Dilğim Aracımın Sağ Salim Bulunması. :( Bu Allah Korkusu Olmayan İnsanında Adelet Yakalanması

hocam arkadaşlarını al bas iz ne tarafta ise adam kesin arabayı kullanıp bi köşeye bırakıcak sonra polis bulup size vericek harbi gidin arayın arabayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Abazaoğlu

quote:

quote:

HALIL KAHRAMAN
    MANISA SALIHLI DOGUMLU

Guncel..

Manisa Emniyet Müdürünün telefonunu alıp arayacaksın normal şekilde arayıp takmadıkları zaman Akpli x bakan tanıdıklarım var diyip telefonu kapaltacaksın sonra Manisa Salihli karakolunu önceki şekilde arayacaksın başka çaren yok

Tipinde hayır yokki zaten şerefsizin...Yokmu bir gelişme kardeşim ya ?

• quote:

quote:

Wowturkey de Manisa konusunda konu aç birde techturkey

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Abazaoğlu

quote:

quote:

Wowturkey de Manisa konusunda konu aç birde techturkey

böyle şeyler akıl verip paylasmanız güzel birşey peki siz burada konu açsanız bizleri bilgilendirseniz nasıl olur ben savcılık mahkem polis asayiş kosturmaktan buralara giremiyorum gerçekten sizlerin yardımına ihtiyacım var. ben faceden bir cok salihli sayfalarına yazdım sayfalarında paylaşsınlar diye yapabildiğim kadar yapıyorum sizlerinde sayesinde bayaga fikirlr topladım. :(

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.