Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carmella

Bomba taşıyor, araç bomba yüklü diye ihbar yapsanız anında enselenirdi.

Faydalı olabilir.

Görmeyen kalmasın inşallah bulunur.
  • Güncel diyelim, polisin etkisizligine bakın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl iştir? bir kaç kişi aracı görüyor ama polisler göremiyor!!! bu nasıl emniyet? türkiyenin tüm vilayetlerine ilçelerine haber salmış olmaları gerek. lan adım başı her yerde gerekli gereksiz gbt kontrolü yaparlar ama kocaman aracı bulmuyorlar ya keşke hırsızlık için full kasko yapsaydınız. yüce rabbim inşallah yüzünüze güler amin
  • inşallah bulunur aracınız. İnsanın başına ne geleceği bilinmiyor işte. Allah daha büyüdüğünden esirgesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Bir tanıdığımızın audi a6 aracı çalınmıştı.Hemde şehrin orta yerinde,her tarafta mobese olmasına rağmen kapının önünden götürdüler.Çok araştırdılar.Hırsızlık yapanlara bile haber saldılar.Polise bulmaları için para teklif ettiler.Yinede bulamadılar.Daha sonra milletvekili bir tanıdıklsrı girdi araya.arabayı 4 gün sonra buldular....

Çok geçmiş olsun zor bir durum

Bir onceki sayfada da yazdigim gibi, sayet Ankarada tanidik bir dayi amca yoksa bu arabayi polis bulmak icin ugrasmaz.
    Isterse 10 tane MOBESE olsun yine ugrasmaz...

Benzer bir durum Bursa`da yakin dostumuzun basina geldi.

Ankaradan birkac tanidik devreye girince, Emniyet müdürlügüne hirsizlik yaptigi bilinen ama nedense! yakalanamayan tüm cete üyeleri cagirilmis ve o calinan herneyse sabah kapinin önünde olacak talimati verilmis, yoksa size yapacagimizi biliriz tehtidide eklenmis...
    Sonuc: Sabaha calinan sey geri gelmis...

Burasi Türkiye, bunlar normal! seyler...

• Bence çalan kişinin fotoğrafı da olması gerek diye düşünüyorum. Geçmiş olsun..
  • Aslında Manisa Salihli otogarında TNT yazan bir tahta sandık yüklendi şeklinde biraz uydurursak birşeyler olur yüklenin veya bir çuval esrar yüklenirken bagajdan birkaç gram esrar düştü o an birşey yapamadık gibisinden Manisa/Salihlideki arkadaş böyĺe bir ihbarda bulunsa......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatan haini Spartacus -- 7 Ekim 2013; 1:19:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Geçmiş olsun hocam, allah yardımcın olsun.

Araç parçalanmamış olsa dahi şasi numarasını motor numarasını falan sildilerse polis yine birşey yapmıyor, Kuaförümün arabasını çaldılar, aracı kendisi bulmuş farklı yöntemlerle, sanayide boyanıyor senin araba diye haber geldi en son, adam arabasını hergün görüyor aynı mahalledeimiş, hırsızlara teklif bile etti aracın yarı parasını vereyim aracımı geri verin diye, aldığı cevap ben kulanıyorum arabayı, sıkılınca haber veririm eğer istersen aracın değerine anaşırız, bu kadar rahatlar. polis kılını kıpırdatmıyor aracın yerini söylemiş olmamıza rağmen. Kendisinin de yapabilecek bir şeyi yok, başına bela almamak için uğraşmadı daha fazla. çoluğum çocuğum var diyor, ki haklı. Burada suç polisin, egm ye mektup yazdı son çare, gitmediği kapı kalmadı, sonuç sıfır. Adamlardaki rahatlığa bak çal üstüne kullan. parçalasa anlayacam, artık hiçbir korkuları yok.

Cinayet sebebi yeminle, ben sindiremem öyle bir yaşamı o hırsızı öldürürdüm muhtemelen.

Arada çoluk çocuk falan olmasa kimse sindiremez böyle bir şeyi. "Teneke parçası lan oğlum nolucak insandan önemli mi" diyenler bile her gün kendi arabasına başkasının bindiğini göre göre bilmiyorum yani.

Teneke ya da kutu kola fark etmez ki, bir insanın şerefi var, elin herifi(!) kural gereği sövemiyorum gelecek benim arabamı çalacak gözümün içine baka baka gezecek, dolanacak. Bir de artistlik yapacak, ben tutamazdım heralde. Adamı öldürmesem de o arabayı kundaklar yakardım bir hal çaresine bakardım yoksa kanser olurdum üzüntüden. Erkeklik diye bir şey var. Hayat boyu ezikliği unutulmaz.

bende aynı düşüncedeyim. yakarım başkasına yar olmasın. veya gece vakti tutacaksın bir çekici, kaldırıp götürecek şehir dışına. şehirden uzak biryerde parçalayıp, parçaları sanayide ne ediyorsa satardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

Bir tanıdığımızın audi a6 aracı çalınmıştı.Hemde şehrin orta yerinde,her tarafta mobese olmasına rağmen kapının önünden götürdüler.Çok araştırdılar.Hırsızlık yapanlara bile haber saldılar.Polise bulmaları için para teklif ettiler.Yinede bulamadılar.Daha sonra milletvekili bir tanıdıklsrı girdi araya.arabayı 4 gün sonra buldular....

Bir onceki sayfada da yazdigim gibi, sayet Ankarada tanidik bir dayi amca yoksa bu arabayi polis bulmak icin ugrasmaz.

Ankaradan birkac tanidik devreye girince, Emniyet müdürlügüne hirsizlik yaptigi bilinen ama nedense! yakalanamayan tüm cete üyeleri cagirilmis ve o calinan herneyse sabah kapinin önünde olacak talimati verilmis, yoksa size yapacagimizi biliriz tehtidide eklenmis...

verirseniz ak partiye oyu, alırsınız böyle adaleti işte.

Yani olayi yine siyasete cektiniz ya. Helal olsun. Konu kapanabilir.

• Guncel..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

quote:

verirseniz ak partiye oyu, alırsınız böyle adaleti işte.

Yani olayi yine siyasete cektiniz ya. Helal olsun. Konu kapanabilir.

+1

• Geçmiş olsun aracın plakasını değiştirip sahte plaka yapmış olabilirler bu gibi durumlarda aracın benzersiz özellikleri mesela jantlar sticker yapıştırması varsa onlar gibi daha özel şeylerden bahsedinki şans eseri görürsek gerekirse yolda gider takip eder tenhada kıstırıp ümüğünü sıkarım ama tutupta gariban birsinin peşine düşmeyelim jant dışında başka bir özelliği varmıdır büyük bir çiziği olur arkadan bir yere sürtmüşsündür falan gibi ? böyle şeyleride bilgi bulma şansınız artsın
  • Devlet babaların oğullarının aynısı başına gelse 20 dakikada bulunmazsa bende bir şey bilmiyorum.Bu ülkede polis eğitimini araştırmak lazım.Polis artık vatandaşa değil devlete yardım ediyor.Bu olay avrupa'da yaşansa bulunurdu direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

Guncel..

Geçmiş olsun,
    bencede polis istese emek verse bulabilirdi, sade vatandaş olarak pek bi kıymetimiz yok devlet nezdinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Geçmiş olsun aracın plakasını değiştirip sahte plaka yapmış olabilirler bu gibi durumlarda aracın benzersiz özellikleri mesela jantlar sticker yapıştırması varsa onlar gibi daha özel şeylerden bahsedinki şans eseri görürsek gerekirse yolda gider takip eder tenhada kıstırıp ümüğünü sıkarım ama tutupta gariban birsinin peşine düşmeyelim jant dışında başka bir özelliği varmıdır büyük bir çiziği olur arkadan bir yere sürtmüşsündür falan gibi ? böyle şeyleride bilgi bulma şansınız artsın

Aracın Dikkat Ceken Tek Özelliği Modifiye Olmasıo Jantları Değiştirse Bile Arka Bagaj Üstündeki Spoylr Siyah Alt Difüzör Yani Egsoz Ucları Kompl Siyah Modifiye Bunları Sökmesi İmkansız Jantlarındaki Brombi Yani Kaliper Kapaları ÜStünde Özel Yapım Elantra Yazıyor.
    sol Camurlukta Boya Sürtmesinden Dolayı Boyatmadıgım İçin Atatürkün İmzası Var. Tavan Siyah Ön Camlar Filmsiz Arka Camlar Filmli Cam Rüzgarlıgı Var Aynalar Siyah Kaplama.
    Arabanın Son Hali Ektedir.
     ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR)

• Dayınız olacak şu ülkede. Yoksa ne işe girebilirsiniz ya da sıkıştığınız bir anda yardımınıza biri koşar. Geçmiş olsun
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Nasıl Bir Sistem Nasıl Bir Devlette Yasıyoruz 11. Gün Olmus Aracım Hala Çalıntı Görünmüyor Yazıklar Olsun Hükümet Size Aldıgınız Paralar Haram Zehir Zıkkım Olsun.
  • Beyaz_Melegim B kullanıcısına yanıt
    hocam ben konuyu görmemiştim.aracı gördükten 2 gün sonra konuyu gördüm ve sahibini aradım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

Nasıl Bir Sistem Nasıl Bir Devlette Yasıyoruz 11. Gün Olmus Aracım Hala Çalıntı Görünmüyor Yazıklar Olsun Hükümet Size Aldıgınız Paralar Haram Zehir Zıkkım Olsun.

Araç e-devlette çalıntı görünmüyor. hak mahrumiyeti var görünüyor.

YAKALAMA İstanbul Anadolu Genel Soruşturma Bürosu 30/09/2013 2013-128450 Sorusturma

eksik bir başvuru yada eksik bir şikayette mi bulundunuz ? sebebi nedir öğrendiniz mi ?
  • Güncel...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.