Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun.Kolay değil onca emekle heves edip alınmış bir araç.Kötü bir durum ama allah sağlık versin daha kötüsünü yaşatmasın.İnşallah tez zamanda bulunur arkadaşın aracı
  • aracı çarşamba gecesi manisa salihli de gördüm.izmir istikametine doğru gidiyordu araç sahibini bilgilendirdim.İzmirde olma ihtimali yüksek.İzmirdeki arkadaşların bilgisine
  • Merhaba arkadaslar uzun zamandir foruma giremiyorum sifremi unutmustum nihayet hatirladim sifremi. Calinan arac bnm ve hala geziyor bu arac 9 gunde 6 kilo verdim.
    yasim 29 hayatim boyunca didinerek calistim alin terimle bir birikim yaptim bu .........cocugu bnm emegimi alin terimi hayallerimi herseyimi silip atti.
    konuyu gecmiste yazdim insanlik yaptim arkadasimin evini tasimaya yardima gittim serefsiz insan aileyide dolandirip kacti ve arastirmalarimizda bu adam araniyormus zaten sigarasi yok ickisi yok isi duzgun giden adam diye tanitiyor kendisini meger adam profosyenel çete cikti. Kimsenin huyunu koklarak anlayamazsiniz bir laf var kavun degil ya gö..nü koklayasaniz. Allahimdan ümidimi kesmedim benden tavsiye yasamis biri olarak guvendiginiz dostunuz varsa onun vesilesiyle tanidiginiz insanlara dikkat edin anlayamazsiniz hataya dusurmeleri cok kolay bizler vijdanli insanlariz cabuk kaniyoruz anlatilanlara. :(
    forumdan ricam izmirde manisada salihlide gorulmus forumdaki arkadasima cok tsk ediyorum allah razi olsun hayirli aksanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz_Melegim B kullanıcısına yanıt
    Hocam arabayı yine bizim formdan arkadaşlar görmüş, polis napiyor ya ben anlamadim, bu kadar mobeseden hic mi yakalanmaz bu adam

• Çok çok geçmiş olsun dualarım sizinle.

• Ben bu hukumetin ne yaptigini kavrayamadim anladigim suki aracimi kendi imkanimla bulacagim.

• Guncel.

• bi ihtimal takipteyim canakkalede falan görürsem direk polise haber veririm inşallah bulunur yerinizde olmak istemezdim

• büyük geçmiş olsun öncelikle.

bana bulunacak gibi geliyor içimden. kasko var mıydı araçta?

salihli'liyim, eşe dosta haber vereceğim.

kendim de izmir'deyim. plakayı yazdım; gördüğüm anda haberdar ederim. isterseniz telefonunuzu pm'den yollayın

elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım. tekrardan geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

Guncel.

+1
  • Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda bulunur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katakan

aracı çarşamba gecesi manisa salihli de gördüm.izmir istikametine doğru gidiyordu araç sahibini bilgilendirdim.İzmirde olma ihtimali yüksek.İzmirdeki arkadaşların bilgisine

hocam araç aynı şekilde miydi? Resimde gördüğümüz gibi siyah jantları üzerinde plakası üzerindemiydi? Izmire tarafına mi yoksa Manisaya tarafına mi gitti?

• izmirdeyim. gorur gormez haber verecegim

gecmis olsun

kaskonuz varmiydi bu arada? ayrica polis neden bisey yapmiyor?
  • izmirde görürsek direk olarak haber veririz..geçmiş olsun şimdiden
  • büyük geçmiş olsun umarım kısa sürede bulunur anlamadığım çalıntı ihbarı yapılmış bi araç nasıl bu kadar rahat geziyor şehir değiştiriyor..polis falan denk gelmezmi abi bi yerde kontrol falan olmazmı hiç

• Guncel...

• Ben yanlış mı anladım acaba, araç arkadaşınızın annesinin evleneceği adam tarafından mı çalındı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

Ben yanlış mı anladım acaba, araç arkadaşınızın annesinin evleneceği adam tarafından mı çalındı?

Evet aynen oyle oldu hem arabayi evdeki telefonlari sarj makinelerine kadar soyup gitti.

• Geçmiş olsun ya araba da güzelmiş

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.