Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabayı parçalamak için çalmak üzere şehirlerarası yol yapmazlar. Sanmıyorum yani. En kısa sürede o arabadan kurtulmak için çalarlar parçalamak isterlerse.
  • Kameralardan takip yapmak polis için zor olmasa gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel...
  • Konu üste çıksın diye yazıyorum geçmiş olsun aracınızda çok güzelmiş inşallah bulunur
  • bürokrasi mi denir ne denirse o biraz geç işliyor sanırım ülkemizde. kameralardan adım adım takip edilebilir en azından hangi bölgede olduğu bulunabilir. tabi bu biraz zaman alır . parçalanmadan bir zarar gelmeden bulunur umarım. iyi dilekleriniz için arkadaşım adına teşekkür ederim.
    görenlerin 0532 218 23 09 telefona yada en yakın Polis,jandarma (güvenlik birimine) haber vermeleri rica olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 28 Eylül 2013; 9:24:48 >
  • geçmiş olsun arkadaşa en kısa sürede bulunur inşallah olayıda hyundai forumunda okudum tamamiyle talihsiz bir olay yaşamış aracı çalınan arkadaş
  • Nasıl çalınmış bilgi var mı?
  • geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur.
  • Nasıl çalındığı aracın sahibi arkadaşın hyundai forumda anlattığı gibi
    quote:

Merhaba arkadaslar olay taMamiyle arkadasimin evi tasiniyordu yardim amqcli iki gun kaldim. Arkadasimin annesi 1 hafta sonra 2. Evliligini yapacakti. Adam tasinma sabahi bankaya para cekmeye gitti. Cantamdan izinsiz anahtari almis arkadasimin telefonunu sarj makinesini annesinin telefonlarinida alip kacti. Tabi bu arada şüphe uyandirmamak icin teli acik 2 saate geliyorum diyip oyaliyor bizde yerini soylemesini istiyoruz soylemiyor. Bu adamla bnm hic bir diyalogum muhabettim yok tamamen arkadasima yardim amacli gittim kaba taslak bu zor giriyorum kusura bakmayin allah hic kimseye yasatmasin cok zor bir durum. arac dun oglen hgs giseden 2 itibari ile cikti.
    Ayakta duracak takatim kalmadi. Disimle tirnagimla bogazimdan kesemden kistim yaptim aldim aracimi. Daha borcu duruyor ya insafff ya hicmi acimadilar insanlik yaptim yardima gittim ev hanesindeki herkes bitmis durumda zerresine beklemem bu insanlardan. Bu adam simdi alinan bilgiye gore ceteymis. Allahim yardimcim olsun.

• Güncel
  • Plakayi ezberledim arabanin nerde ortaya cikacagi(tabi parcalanmazsa) hic belli olmaz belki de denk gelir.

Gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: blaster2005

Nasıl çalındığı aracın sahibi arkadaşın hyundai forumda anlattığı gibi
    quote:

Merhaba arkadaslar olay taMamiyle arkadasimin evi tasiniyordu yardim amqcli iki gun kaldim. Arkadasimin annesi 1 hafta sonra 2. Evliligini yapacakti. Adam tasinma sabahi bankaya para cekmeye gitti. Cantamdan izinsiz anahtari almis arkadasimin telefonunu sarj makinesini annesinin telefonlarinida alip kacti. Tabi bu arada şüphe uyandirmamak icin teli acik 2 saate geliyorum diyip oyaliyor bizde yerini soylemesini istiyoruz soylemiyor. Bu adamla bnm hic bir diyalogum muhabettim yok tamamen arkadasima yardim amacli gittim kaba taslak bu zor giriyorum kusura bakmayin allah hic kimseye yasatmasin cok zor bir durum. arac dun oglen hgs giseden 2 itibari ile cikti.
    Ayakta duracak takatim kalmadi. Disimle tirnagimla bogazimdan kesemden kistim yaptim aldim aracimi. Daha borcu duruyor ya insafff ya hicmi acimadilar insanlik yaptim yardima gittim ev hanesindeki herkes bitmis durumda zerresine beklemem bu insanlardan. Bu adam simdi alinan bilgiye gore ceteymis. Allahim yardimcim olsun.

cok gecmis olsun ben de hirsizlar nasil calmis diye dusunuyordum adama bak sarj aletine kadar almis kart horoz Allah'indan bulur insallah cok zor bir durum kadin ve oglu icin de cok zor bir durum ne desem bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Kameralardan takip yapmak polis için zor olmasa gerek

Arac önemli birine ait degilse, yada daha acik konusayim Ankarada bir dayin yoksa polis senin arabani bulmak icin ugrasmaz.

Biliyorumda konusuyorum. Ancak verdigin dilekceyle kalirsin. Giden gitmistir. Gecmis olsun.
  • Geçmiş olsun hocam, allah yardımcın olsun.

Araç parçalanmamış olsa dahi şasi numarasını motor numarasını falan sildilerse polis yine birşey yapmıyor, Kuaförümün arabasını çaldılar, aracı kendisi bulmuş farklı yöntemlerle, sanayide boyanıyor senin araba diye haber geldi en son, adam arabasını hergün görüyor aynı mahalledeimiş, hırsızlara teklif bile etti aracın yarı parasını vereyim aracımı geri verin diye, aldığı cevap ben kulanıyorum arabayı, sıkılınca haber veririm eğer istersen aracın değerine anaşırız, bu kadar rahatlar. polis kılını kıpırdatmıyor aracın yerini söylemiş olmamıza rağmen. Kendisinin de yapabilecek bir şeyi yok, başına bela almamak için uğraşmadı daha fazla. çoluğum çocuğum var diyor, ki haklı. Burada suç polisin, egm ye mektup yazdı son çare, gitmediği kapı kalmadı, sonuç sıfır. Adamlardaki rahatlığa bak çal üstüne kullan. parçalasa anlayacam, artık hiçbir korkuları yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Geçmiş olsun hocam, allah yardımcın olsun.

Araç parçalanmamış olsa dahi şasi numarasını motor numarasını falan sildilerse polis yine birşey yapmıyor, Kuaförümün arabasını çaldılar, aracı kendisi bulmuş farklı yöntemlerle, sanayide boyanıyor senin araba diye haber geldi en son, adam arabasını hergün görüyor aynı mahalledeimiş, hırsızlara teklif bile etti aracın yarı parasını vereyim aracımı geri verin diye, aldığı cevap ben kulanıyorum arabayı, sıkılınca haber veririm eğer istersen aracın değerine anaşırız, bu kadar rahatlar. polis kılını kıpırdatmıyor aracın yerini söylemiş olmamıza rağmen. Kendisinin de yapabilecek bir şeyi yok, başına bela almamak için uğraşmadı daha fazla. çoluğum çocuğum var diyor, ki haklı. Burada suç polisin, egm ye mektup yazdı son çare, gitmediği kapı kalmadı, sonuç sıfır. Adamlardaki rahatlığa bak çal üstüne kullan. parçalasa anlayacam, artık hiçbir korkuları yok.

Başka bir hırsızla anlaşıp kendi aracını asıl hırsızlardan çaldırsın,hemende satsın,şaka gibi yav

• geçmiş olsun, maşallah güzel araçmış
  • Buna benzer cam filmi olmayan siyah jantlı konya yolundan Ankamall'a doğru sol şeritten gitti 06 plakalıydı yanlış hatırlamıyorsam. Ha birde Orta yaşlarında bıyıklı bir adam ve yanında hafif orta yaşlı bir kadın vardı 2 saat önce gördüm.

• geçmiş olsun..

• Geçmiş olsun inş en yakın zamanda bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Geçmiş olsun hocam, allah yardımcın olsun.

Cinayet sebebi yeminle, ben sindiremem öyle bir yaşamı o hırsızı öldürürdüm muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.