Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blaster2005

quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

Nasıl Bir Sistem Nasıl Bir Devlette Yasıyoruz 11. Gün Olmus Aracım Hala Çalıntı Görünmüyor Yazıklar Olsun Hükümet Size Aldıgınız Paralar Haram Zehir Zıkkım Olsun.

Araç e-devlette çalıntı görünmüyor. hak mahrumiyeti var görünüyor.

YAKALAMA İstanbul Anadolu Genel Soruşturma Bürosu 30/09/2013 2013-128450 Sorusturma

eksik bir başvuru yada eksik bir şikayette mi bulundunuz ? sebebi nedir öğrendiniz mi ?

Ben bu hukumetin be insanlarin taaaa. 11 gundur sisteme dusuremediler allah bunlari islah etsin allahim bunlari surundursun insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur. Arkadaşlar yok mu hiç polis tanıdıgı vs olan yardımcı olsa arkadaşa.

• benim arabaymis gibi uzuldum.

• quote:

quote:

quote:

Nasıl Bir Sistem Nasıl Bir Devlette Yasıyoruz 11. Gün Olmus Aracım Hala Çalıntı Görünmüyor Yazıklar Olsun Hükümet Size Aldıgınız Paralar Haram Zehir Zıkkım Olsun.

YAKALAMA İstanbul Anadolu Genel Soruşturma Bürosu 30/09/2013 2013-128450 Sorusturma

eksik bir başvuru yada eksik bir şikayette mi bulundunuz ? sebebi nedir öğrendiniz mi ?

Ben bu hukumetin be insanlarin taaaa. 11 gundur sisteme dusuremediler allah bunlari islah etsin allahim bunlari surundursun insallah

Savcılığa suç duyurusunda bulunmadınızmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Abazaoğlu

quote:

quote:

quote:

Savcılığa suç duyurusunda bulunmadınızmı

154 Bimer'i arayıp şikayeti yapın polisler hakkında

• İzmirdeyim geceleri arabayla dışarda oluyorum genelde görürsem takip eder tenhada ümüğünü sıkarım kardeşim ana mesaja birde telefon numarası ekleseydiniz iyi olurdu arardık görür görmez
  • Allah yardımcı olsun en kısa zamanda bulunur inş.
  • Hadi be kardeş ya bulun da şu arabayı, verin artik haberi millete istisnasiz her gün takip ediyorum !!
  • Çok geçmiş olsun. Varmı bir gelişme?
  • ist, kartal-pendik civarlarındayım, hergün trafikte oluyorum görürsem yazarım.
  • Geçmiş olsun hocam.Sanırım gözden kaçmış STONES yöneticinin güzel bir tespiti olmuş.Aracı çalan kişinin fotoğrafı yokmudur elinizde en azından varsa buradan paylaşırsanız adamı tanıyan hısım akraba eş dost çıkabilir en azından siması bilinmiş olur.Tekrardan geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun kardeşim, bizim bir komşunun arabası çalınmıştı polis bişey yapamadı kendi imkanlarımızla bulduk. Ankara Dikmen'de. Belki forum sayesinde bulabiliriz. Ben Ankara'dayım görsel hafızam iyidir olur da görürsem hemen polise yakalattırırım olmadı kendim takip ederim.
  • Ankarada oturuyorum, universite icin her gun etlikten umitkoye gidiyorum, gozlerim bu arabayi bulmak icin yollarda olacak umarım görürüm

• Geçmiş olsun
    adamın eşgali tipi vs her şey ortada polise de o şekilde ifade verdiğinize göre poliste bu adamın bir şekilde kaydı vardır diye düşünüyorum profesyonel dolandırıcı ise polisler illaki biliyordur
    Emniyet teşkilatı yada savcılık bu olay için ne dedi o konuda hiç yazmamışsınız.???? konunu adli yönü ne aşamada acaba
  • Techturkey'e de konu açmanızı tavsiye ederim..

• Arkadaslar Aracın Sahibi Benim Bu Şerefsiz Öyle Bir Dolandırıcı Çıktıkı 2 Yıldır Aranıyormus. Benim Tek Dez Avantajım Bu İnsan Benim Arkadasım Evinde Rastlamam Ve Arkadasımın Evinden Calınması Bu Şahısı Daha Önce Görmedim Arkadasımın Annesini Evlenecem Ümidiyle Kandırıp Dolandıran Ve Hiç Sucu Olmayan Ben Tesadüfen Gidip Gece Bizi Uyutup Sabah Evi Soyup Kaçan Allahsız İnançsız İnsan.
    Tüm Asayiş Adliye Herşey Yapıldı Ama Bizim Ülkemizde Sistemler Yavas Calısıyor Daha Calıntı Kaydı Yok
    Sadece YAKALAMA Emri Verilmiş Calıntı Kaydı Koyacak Savcı Daha Keyfini Bekliyoruz.
    HALIL KAHRAMAN
    MANISA SALIHLI DOGUMLU
    Aracı Çalanın Resmini Paylasıyorum

• Geçmiş olsun.
  • e devletten sorguladim yakalama karari var

• güncel...
  • quote:

Arkadaslar Aracın Sahibi Benim Bu Şerefsiz Öyle Bir Dolandırıcı Çıktıkı 2 Yıldır Aranıyormus. Benim Tek Dez Avantajım Bu İnsan Benim Arkadasım Evinde Rastlamam Ve Arkadasımın Evinden Calınması Bu Şahısı Daha Önce Görmedim Arkadasımın Annesini Evlenecem Ümidiyle Kandırıp Dolandıran Ve Hiç Sucu Olmayan Ben Tesadüfen Gidip Gece Bizi Uyutup Sabah Evi Soyup Kaçan Allahsız İnançsız İnsan.
    Tüm Asayiş Adliye Herşey Yapıldı Ama Bizim Ülkemizde Sistemler Yavas Calısıyor Daha Calıntı Kaydı Yok
    Sadece YAKALAMA Emri Verilmiş Calıntı Kaydı Koyacak Savcı Daha Keyfini Bekliyoruz.
    HALIL KAHRAMAN
    MANISA SALIHLI DOGUMLU
    Aracı Çalanın Resmini Paylasıyorum

Guncel..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.