Şimdi Ara

ÇALINTI CBR 250 - 34 RNK 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam Ümraniye/Çakmak'tan apartmanın önünden arkadaşımın 2013 Honda CBR 250'si çalındı. Motor siyah renk , plaka 34 RNK 11 , ön cam MRA , aynalar Rizoma BS150A, 5800 km'de falan.

Yanlarda yuvarlak koruma demiri mevcut, motor daha önce sağa yattığı için sağ taraftaki koruma demiri çizilmiş/soyulmuş

Bi şekilde gören tanıyan olursa irtibata geçerse sevinirim. Yardımcı olan arkadaşa elimizden geldiğince biz de yardımcı oluruz.

Faruk Çoban 0535 085 0525
     ÇALINTI CBR 250 - 34 RNK 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregorentas -- 2 Eylül 2014; 13:15:15 >

• Hocam geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunup hırsızda cezalandırılır. Motoru çalıştırıp mı kaçırmışlar yoksa kamyona yükleme mi yapmışlar ? Yani motorda güvenlik için bir sistem yada aparat takılı mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goku2

Hocam geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunup hırsızda cezalandırılır. Motoru çalıştırıp mı kaçırmışlar yoksa kamyona yükleme mi yapmışlar ? Yani motorda güvenlik için bir sistem yada aparat takılı mıydı?

Teşekkürler hocam, bulunur inşallah.

Normalde sürekli zincirle demire bağlardı ama olacağı varya o gün takmayı unutmuş. Nasıl götürmüşler bilmiyoruz ama mahalledeki araçların falan da kapıları açılmış aynı gece.
  • Geçmiş olsun.
  • Hocam karşıda motorla çok dolanırım denk gelirsem söylerim.
    inşallah bulunur kardeşim inan çok üzüldüm.
    Geçmiş olsun.
  • Hocam kötü düşünmeyin diyeceğim bu motor adam istese alır evinin salonuna sokar.

Büyük ihtimal parça olmuştur neden derseniz satan gençlerin kullandığı bol kaza yapılan bir motor.

Ya da plakasız olarak Anadolu'da ya da sakin bir şehirde birilerine satarlar.

Ya da İstanbul'da plakasız olarak kullanılır.

Motoru bulmak arabadan da zor.

Arkadaşınıza geçmiş olsun kitlemek değil.

Adamlar yüzsüzleşmiş forumdan birinin motorunu Çengelköy'de banka önünden çaldılar.

Banka Karakol'a 100 metre ya var ya yok adamlar o kadat yüzsüzleşmiş.
  • Şu gps trackerlardan alsak acaba ne kadar işlevsel olur?

http://www.youtube.com/watch?v=bKv2q3bWxSE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun ben marketede gitsem alarmı çalıştırıp giderim 50 60 liraya alacağınız bir alarm hırsızlığı önleyebilir, yada arkadaşın dediği gibi gps almak daha mantıklı sonuçta 12 bin lira motora veriliyiyorsa 100 200 lira çalınmaması için bir alete verilebilir, motorum çok değerli değil yoksa gps bile taktırırdım şimdilik sadece alarm ve çelik halatlı kilit iş görüyor. ama hırsızlık türü şeyler daha çok biryere bırakıp 10 15 dk sonra geleceğiniz yerlerde oluyor, yabancı yerde bırakılması o yüzden sakıncalı. İnş motoru bulursunuz fakat genelde bu tip motorları parça yapıp satarlar bütün halde satacaklarını sanmıyorum
  • Geçmiş olsun gerçekten. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz böyle... Umarım en kısa sürede sağlam bir şekilde bulunur ve çalanlar da cezalarını çekerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese tesekkurler iyi dilekleri icin. Is keskeye kalsa bi suru sey var denicek ama is isten gecti. Normalde alarmli disk kiliti ve celik halat kullanirdi ama bi gecelik unutkanlik motoruna mal oldu :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolas

geçmiş olsun ben marketede gitsem alarmı çalıştırıp giderim 50 60 liraya alacağınız bir alarm hırsızlığı önleyebilir, yada arkadaşın dediği gibi gps almak daha mantıklı sonuçta 12 bin lira motora veriliyiyorsa 100 200 lira çalınmaması için bir alete verilebilir, motorum çok değerli değil yoksa gps bile taktırırdım şimdilik sadece alarm ve çelik halatlı kilit iş görüyor. ama hırsızlık türü şeyler daha çok biryere bırakıp 10 15 dk sonra geleceğiniz yerlerde oluyor, yabancı yerde bırakılması o yüzden sakıncalı. İnş motoru bulursunuz fakat genelde bu tip motorları parça yapıp satarlar bütün halde satacaklarını sanmıyorum

gps ne kadara mal.olur ??

• quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

quote:

geçmiş olsun ben marketede gitsem alarmı çalıştırıp giderim 50 60 liraya alacağınız bir alarm hırsızlığı önleyebilir, yada arkadaşın dediği gibi gps almak daha mantıklı sonuçta 12 bin lira motora veriliyiyorsa 100 200 lira çalınmaması için bir alete verilebilir, motorum çok değerli değil yoksa gps bile taktırırdım şimdilik sadece alarm ve çelik halatlı kilit iş görüyor. ama hırsızlık türü şeyler daha çok biryere bırakıp 10 15 dk sonra geleceğiniz yerlerde oluyor, yabancı yerde bırakılması o yüzden sakıncalı. İnş motoru bulursunuz fakat genelde bu tip motorları parça yapıp satarlar bütün halde satacaklarını sanmıyorum

gps ne kadara mal.olur ??

hiç bilgim yok ama fazlada bişey tutacağını sanmıyorum

• http://motosiklettakip.com/

Bu adreste GPS takip sisteminin ayrıntıları mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

http://motosiklettakip.com/

fiyatini göremedim ama ben telden giriyoum ondan mi yoksa sitese mi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

quote:

fiyatini göremedim ama ben telden giriyoum ondan mi yoksa sitese mi yok

Tam bakmadım ben:; ama telefonda verebilirler fiyatını.

• quote:

FİYAT YAZMIYOR fiyat yazmadığına görede epey tuzlu olacaktır biraz araştırmadan sonra 230 tl ye satıldığını gördğm bu tür cihazların ebay, alibaba gibi sitelerde dahada ucuz olacaktır
  • http://www.ebay.com/itm/Real-Time-Mini-Global-Locator-GPS-GSM-GPRS-Tracker-Tracking-Tool-For-Car-Kid-Pet-/291196276912?pt=AU_Electronics_GPS&hash=item43cca690b0

15 dolara buldum bile türkiyede fiyatlar abartılı burdan sipariş verildiğinde 10 15 güne elinize geçer
  • quote:

http://www.ebay.com/itm/Real-Time-Mini-Global-Locator-GPS-GSM-GPRS-Tracker-Tracking-Tool-For-Car-Kid-Pet-/291196276912?pt=AU_Electronics_GPS&hash=item43cca690b0

15 dolara buldum bile türkiyede fiyatlar abartılı burdan sipariş verildiğinde 10 15 güne elinize geçer

Eve geçince bakacağım.

• geçmiş olsun artık bulunamaz şimdiden motorunu unut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.