Şimdi Ara

Çalıntı Toyota Corolla 2008 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cok geçmiş olsun kasko işlemlerine başlayın yavaştan. umarım bulursunuz
  • Hocam geçmiş olsun.Gerçekten çok üzücü bir durum.Onca sene çalış et şerefsizin birisi gelsin çalsın
  • Bu konuda Turcell in araçlar için bir simkartı vardı...Arabanın nerede oldugunu devamlı bildiriyor...Bizim cep telefonları gibi...Uydu ile takip sistemlerinden daha ucuz gibi....Bilgisi olan arkadaş yazarsa okuyalım...Hepimizin her an başına gelebilecek bir olay...kardeşimin 2000 doganı daha 6 aylıkken Beşiktaştan götürdüler...kemerburgazda bir hafta sonra iskeleti bulundu.. Yenilemek için 3 ayda 7 milyar para harcadık..4 yıl kullanıp sattık.....Sefaköydeki şerefsizlerin işi ama isbat ve çözüm yok....Parça olarak satıyorlar.. Şimdi polis oraları dagıttı biliyorum....Zehir zıkkım olsun....Doktor ilaç paraları olsun....Asla kalbim dogrulmadı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 9 Temmuz 2008; 22:52:49 >

• çalan şerefsiz inşallah uçar bi yerden veya bi kamyonun altına girer ve tam canı çıkmak üzereyken çok pişmanım tövbe diyemeden geberir sizde paranızı alırsınız kaskodan. geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
  • Ben de merak ettim, bu turkcel'in takip olayı hakkında bilgisi olan var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Bu konuda Turcell in araçlar için bir simkartı vardı...Arabanın nerede oldugunu devamlı bildiriyor...Bizim cep telefonları gibi...Uydu ile takip sistemlerinden daha ucuz gibi....Bilgisi olan arkadaş yazarsa okuyalım...Hepimizin her an başına gelebilecek bir olay...kardeşimin 2000 doganı daha 6 aylıkken Beşiktaştan götürdüler...kemerburgazda bir hafta sonra iskeleti bulundu.. Yenilemek için 3 ayda 7 milyar para harcadık..4 yıl kullanıp sattık.....Sefaköydeki şerefsizlerin işi ama isbat ve çözüm yok....Parça olarak satıyorlar.. Şimdi polis oraları dagıttı biliyorum....Zehir zıkkım olsun....Doktor ilaç paraları olsun....Asla kalbim dogrulmadı.....

• baston kiliti yıllarca kullanömış biri olarak söylüyorum bi ..oka yaramaz neden 3 yıl kullandıktan sonra evimden uzak bir yerde ktiledim aracı kilitin anahtarı bozuldu tesadüfen ordaki demirciden demir testeresiyle 2 dk. kestim attım ( kilit iyi bir markaydı markasını vermicem ) bir şeyi unutmayalım hırsıza kilit dayanmaz adam çalmaya niyet ettiyle çekiciyle bile çalar gerisi

• Büyük geçmiş olsun,umarım tez zamanda haber alırsınız arabanızdan...

Arkadaşların bahsettiği gps sistemi oluyor.Araca bir verici yerleştiriliyor.Sizin cep telefonunuzla irtibat halinde.İstediğinizde araçtaki vericiyle haberleşebiliyorsunuz.Bunu yaparken içinde hırsız varsa da ruhu bile duymuyor.Fiyatları hakkında bilgim yok ama detaylı açıklama için şöyle bir site buldum.Bu sistem mantıklı görünüyor da ucuz olacagını sanmıyorum:

Adres şu:http://www.liderguvenlik.net/otomubul.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: okis

baston kiliti yıllarca kullanömış biri olarak söylüyorum bi ..oka yaramaz neden 3 yıl kullandıktan sonra evimden uzak bir yerde ktiledim aracı kilitin anahtarı bozuldu tesadüfen ordaki demirciden demir testeresiyle 2 dk. kestim attım ( kilit iyi bir markaydı markasını vermicem ) bir şeyi unutmayalım hırsıza kilit dayanmaz adam çalmaya niyet ettiyle çekiciyle bile çalar gerisi

çalmayı kafaya koyduysa çalar tabii ki...mesele caydırıcı olması...bastonu veya alarmı görünce küfürü basıp öbür arabalara gidiyorlar....

• son durum nedir?
  • Kayıtlarda halen çalıntı gözüküyor inşallah hayırlısı olur ..

Plakası: 34EY8428
    Markası: TOYOTA
    Modeli: 2008
    Sahip Belge Tarihi: 04.10.2007
    Tescil Birimi: KÜÇÜKÇEKMECE
    Renk 1: GRİ (Ultra Gümüş)
    Renk 2: -
    Cinsi: OTOMOBİL

Çalıntı Mı: EVET
    Hak Mahrumiyeti: YOK
  • Çok geçmiş olsun ya.
  • Daha buluınamamış galiba yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Bu konuda Turcell in araçlar için bir simkartı vardı...Arabanın nerede oldugunu devamlı bildiriyor...Bizim cep telefonları gibi...Uydu ile takip sistemlerinden daha ucuz gibi....Bilgisi olan arkadaş yazarsa okuyalım...Hepimizin her an başına gelebilecek bir olay...kardeşimin 2000 doganı daha 6 aylıkken Beşiktaştan götürdüler...kemerburgazda bir hafta sonra iskeleti bulundu.. Yenilemek için 3 ayda 7 milyar para harcadık..4 yıl kullanıp sattık.....Sefaköydeki şerefsizlerin işi ama isbat ve çözüm yok....Parça olarak satıyorlar.. Şimdi polis oraları dagıttı biliyorum....Zehir zıkkım olsun....Doktor ilaç paraları olsun....Asla kalbim dogrulmadı.....

31 Temmuz 2008 tarihine kadar Araç Takip aboneliği yaptıranlar için Araç Takip cihazının fiyatı 295 YTL.
    Araç takip Araç takip servisinin aylık aboneliği ise KDV dahil, ÖİV hariç 25 YTL’dir. KDV ve ÖİV dahil fiyatı ise 30,30 YTL’dir. Araç Takip aboneliği, siz aksini belirtmediğiniz sürece her ay otomatik olarak yenilenir.4440532 Turkcell Çağrı Merkezi ’ni arayarak daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.Kurumsal müşterilewr için ayrı fiyatlar var bilginiz olsun..saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 2 Ağustos 2008; 21:53:08 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.