Şimdi Ara

calisamiyorum. berbat sıkıldım artik? Mezuna kalmayi dusunuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Abi sende harbi bişey var istediğimi yaparım ister 30 ister 40 ister 60 yaş sanane !! Takıntılı birisin sanırım taktığına iyi takıyorsun kimsenin yaşam şartını bilemeyiz ben sadece kendi şahsi düşüncemi paylaştım ayrıca sen beni tanımadan bilmeden bu yorumları yapamazsın ayağını denk al kendine gel !! Uzatma ayrıca kibirli kindar ukala şey seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibaarfeyzoo

Abi sende harbi bişey var istediğimi yaparım ister 30 ister 40 ister 60 yaş sanane !! Takıntılı birisin sanırım taktığına iyi takıyorsun kimsenin yaşam şartını bilemeyiz ben sadece kendi şahsi düşüncemi paylaştım ayrıca sen beni tanımadan bilmeden bu yorumları yapamazsın ayağını denk al kendine gel !! Uzatma ayrıca kibirli kindar ukala şey seni

Ne yapiyosan yap o benim umurumda degil. Ama burada insanlara sacma sapan tavsiyelerde bulunursaniz cevabinizi alirsiniz. Utanmazca, ezik ve rezil bir hayat yasamayi da normal bir sey gibi gosteremezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .eylül . kullanıcısına yanıt
    Ahahahahahhh ahahahhahahaa harbi hahahahhaha ahahahahahhah devam et hayatında da hep böyle ol kumda oyna yalnız burada değil .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezuna kaldığında ailene yük oldugunu düşünüyorsan ya senin ya da ebeveynlerinin psikolojik destek almasını öneririm. Bunun maddiyatla ilgisi yok.
    Bu bahsettiğin olay avrupa gibi aile kurumu bozulmuş yapıdaki ülkelerde geçerli.

Benim çocuğum olduğunda, istediği meslek ve istediği üniversite için çabalaması beni mutlu eder. Ona verdiğim harçlık ve diğer masrafları bana batmaz.
    Sizinkilere batıyorsa bilemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altaire -- 18 Mayıs 2016; 17:33:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne kadar saçma bir konu ya. Bu yıl sıkıldıysan seneye napacaksın? 1yıl boyunca aynı konulara sıfırdan başlayacaksın ve bu sefer çevrende çok daha az insan olacak. Sıkıldığın için çalışamıyorsan bence mezuna kalma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.