Şimdi Ara

calisamiyorum. berbat sıkıldım artik? Mezuna kalmayi dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Azcik gaz verin ahsjabs gerci mezuna kalmak da guzel geliyor simdi organik reaksiyonlar kaldirilmis mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezuna kalmak kötü bir şey değil kalabilirsin

• Tecruben var sanirim evet kalmak istiyotum ben

• meltemkulaksizoglu M kullanıcısına yanıt
    Psikolojikmen güçlü isen kal yok her şeyden etkilenen çabuk sıkılan vs vs ise tavsiye etmem mezuna kalmak kötü bişey değil 4 5 yıl bile kalabilirsin sonuçta istemediğin bir mesleği yıllarca yapmak zorunda kalacaksın bunun icin hayatindan 1 2 yılı feda etmen daha iyi bir seçenek olacaktir senin için (hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşaAllah ).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalmayın olum mezuna yemin ediyorum şuan üni başlasada gitsem diye dua ediyorum evde kafayı yedim anasını satayım

• meltemkulaksizoglu M kullanıcısına yanıt
    sen şimdi ilk senende calisamiyorsan sıkılıyorsan gelecek sene bu zamanlarda yine calisamayacaksin daha cok sıkılacaksin niye aynı şeyi 2 defa yapasin ki mantikli düşün simdi calismana engel olan hersey seneye 2 kat etkili olacak üzerinde

• Mezuna kaldım Sana kısaca özet geciyim sen karar ver.Bırakıcaksın her şeyi bir kenara yazın universite kazanamama psikolojisi altında olucaksın yazın çalışırım diye kendini ümitlendirceksin.Evde olucaksın yada bir temel liseye gidiceksin.Herkes universite kazanmışken gezerken sen evde pinekleyip ders çalışcaksın ailen ve arkadaşların istemesende belirli bir psikolojik baskı oluşturcak.Sonra zaman gecmek bilmiyecek.Her geçen gün dahada sıkılıcaksın heleki mezuna kalıp ders çalışamıyorsun psikolojik olarak çöküceksin.Kısacası mezunum Ve bu ikinci senem.Eğer deli isen kal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aynı psikolojideyim maalesef. Sene başında herkese asla pes etmeyeceğiz diyordum şimdi durum bu...
    Ben lise hayatım boyunca ders dinlemek ve yazılıya çalışmaktan başka çalışmadım. Bu sene bütün konuları çok iyi öğrendim ama zamanım az olduğu için üzerine beni çok iyi yapacak kadar soru çözmedim. Ygs'de de beklediğimin 2 katından fazla bir sıralama gelince içime sıkıntı çöktü. Çünkü istediğim üniversite ve bölüm çok yüksek ve vazgeçmeyi düşünmüyorum. Ama 2-3 hafta önce bir gün bıraktım, az çalıştım bundan sonra da toparlayamadım. Ne zaman artık ipleri elime alayım diyorum, rakiplerimin beni çoktan geçtiği geliyor aklıma.
    Bu yüzden diyorum ki keşke daha çok zamanım olsa. Her türden soruyu çözebilecek kadar iyi olabilsem. Ailemle sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Hem ben 99 lu sayılırım. Bazen kütüphaneye bazen kahveye giderim.Yazın pek çalışmam tatil yaparım. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Artık öyle bir psikolojideyim ki 1 ay sonra sınavımız varmış gibi düşünmüyorum. Yine de insanlar sinirimizi bozacaktır :/

• Sıkıldım artık diyip mezuna kalcam diyorsum mezuna kalmak çok eğlenceli

• off bende aynı sıkıntıdayım ama seneye ne olursa olsun adam akıllı bir dershaneye gidip çalışıcam.
  • BENDE MEZUNA KALDIM DERSHANEYE DE YAZILDIM VE ÇOK MUTLUYUM AİLEM DESTEKLEDİ KENDİNE GÜVENİYORSAN VE MEZUN KALMANI DESTEKLEYENLER VARSA KAL DERİM HAFTAYA YGS YE ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIM KISACASI ÇOK MUTLUYUM :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedefsınıföğretmenliği

BENDE MEZUNA KALDIM DERSHANEYE DE YAZILDIM VE ÇOK MUTLUYUM AİLEM DESTEKLEDİ KENDİNE GÜVENİYORSAN VE MEZUN KALMANI DESTEKLEYENLER VARSA KAL DERİM HAFTAYA YGS YE ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIM KISACASI ÇOK MUTLUYUM :D

Sınıf öğretmenliği için haftaya erken. Ekim kasımda başla

• komodoejderi kullanıcısına yanıt
    HOCAM SINIF ÖĞRETMENLİ YAZDIĞIMA BAKMA İSTİYORUM EVEET AMA DAHA YÜKSEK PUANLI BÖLÜMLER ÖNCELİĞİM BİRDE MATEMATİK 0 ONA KASICAM DAHA ÇOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedef202300 -- 18 Mayıs 2016; 11:46:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedefsınıföğretmenliği

HOCAM SINIF ÖĞRETMENLİ YAZDIĞIMA BAKMA İSTİYORUM EVEET AMA DAHA YÜKSEK PUANLI BÖLÜMLER ÖNCELİĞİM BİRDE MATEMATİK 0 ONA KASICAM DAHA ÇOK

Bence yine erken , hemen sıkılırsın 10-12 ay nasıl çalışcaksın ?

• komodoejderi kullanıcısına yanıt
    MEZUNA KALDIM HOCAM HEDEF İLK 100 BİN VE AŞAĞISI MECBURUM HAYALLERİM İÇİN ÇALIŞMAYA MATEMATİK 0 BENİM MECBURUM ERKEN BAŞLAMAYA
  • Mezuna kalınca bir daha kalasın geliyor tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibaarfeyzoo

Psikolojikmen güçlü isen kal yok her şeyden etkilenen çabuk sıkılan vs vs ise tavsiye etmem mezuna kalmak kötü bişey değil 4 5 yıl bile kalabilirsin sonuçta istemediğin bir mesleği yıllarca yapmak zorunda kalacaksın bunun icin hayatindan 1 2 yılı feda etmen daha iyi bir seçenek olacaktir senin için (hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşaAllah ).

4-5 yil nereye kaliyorsun? İnsanda biraz utanma olur esek kadar adamken babandan harclik mi alacaksin seni mi besleyecekler evde 4-5 kere sinava calissin diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .eylül . kullanıcısına yanıt
    M*nyak herkesin hayatı bir mi ? Hiç akıl yok mu sende belki adamın hayatı farklı vs vs ben biraz abarttim ama 1 2 sene kalınabilir elbette ama 4 5 yıl kalan da var (işte çalışıp hazırlananlar) yani adam 2010 mezunu 2015 te yerleşmiş vb çok örnek var bence çoğu da işte vs çalışıpta kazanmıştır .Senin kafayi yaşamak isterim harbi kafan çok güzel algında.
    Edit:bana cevap yazıp durma ayrıca kendi düşünceni kendine sakla IQsu yüksek kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibaarfeyzoo -- 18 Mayıs 2016; 12:19:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .eylül

quote:

4-5 yil nereye kaliyorsun? İnsanda biraz utanma olur esek kadar adamken babandan harclik mi alacaksin seni mi besleyecekler evde 4-5 kere sinava calissin diye

Biraz ağır olmuş ama haklısın ben bir sene mezuna kaldım diye hazırlığa gitmemeyi düşünüyorum 24 yaşında mezun olcam diye, evlenene kadar baba evinde durcak halimiz yok.

• quote:

M*nyak herkesin hayatı bir mi ? Hiç akıl yok mu sende belki adamın hayatı farklı vs vs ben biraz abarttim ama 1 2 sene kalınabilir elbette ama 4 5 yıl kalan da var (işte çalışıp hazırlananlar) yani adam 2010 mezunu 2015 te yerleşmiş vb çok örnek var bence çoğu da işte vs çalışıpta kazanmıştır .Senin kafayi yaşamak isterim harbi kafan çok güzel algında.
    Edit:bana cevap yazıp durma ayrıca kendi düşünceni kendine sakla IQsu yüksek kardeş

Kendine saygisi olmayacak kadar seviyesi dusukler kendini belli ediyor her yerde. Kisinin hayat sartlarinin bir onemi yok burada. Tamam sen oyle yap ise girer calisirsin universite hayati yasaman gereken yaslarda. Sonra kendinden 4-5 yas kucuklerle 4-5 sene universite okursun. 30 unda da "istedigin meslege" baslarsin artik. Sorun olmaz bence kapasite belli zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.