Şimdi Ara

Sacimi kestirdim kotu hissediyorum ne yapmaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saclarim uzundu ama rahatsiz etmeye baslamisti ve daginik oluyordu bende kestirdim, pismanin kotu hissediyorum ne yapmaliyim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• söylersem ban yerim o yüzden kendin söylemem gereken şeyi bana söylettirmeden anlamadan lazm
  • @AvriL<3 e soralım
  • zamanla alışırsın görüntüne.
  • Hep aynı bahanelerle saç kesilir hep aynı pişmanlık duyulur. 1 aya eski halinden iyi olur.

• Yazın bende uzatmıştım ama bir süre sonra gerçekten insan bunalıyor dayanamayıp normal seviyeye getirdim, bir süre yadırgadım/yadırgadılar ama sonra alıştım şimdi kafam rahat çok daha iyyiyim. Alışana kadar dışarı çıkarken bere tak, ben öyle yapmıştım
  • Berbere kufret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ara makas attirsaydin en azından ben öyle yapıyorum 7 ay uzamıştı

• Kafana kese kağıdı geçir

• Bosver tekrar uzayacak. Benim burnumu geciyordu sacimin uzunlugu. Boyaliydi bir de. Sinirlendim bi kestirdim sacimin cikmasinin bittigi yere (Anlımın Başladığı Yer) kaar kestirdim. Vok kisa yaptirdim. Serce parmak bile gecmiyordu sacimdan kestirdikten sonra. O kadar kisa kestirdim. Şu an kaşıma bile gelmiyor. Kısa saç daha iyi.

• Alışırsın sensei. Bu arada akşam müsaitseniz uğrayim sensei. Rasenganımda eksiklikler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Yazın bende uzatmıştım ama bir süre sonra gerçekten insan bunalıyor dayanamayıp normal seviyeye getirdim, bir süre yadırgadım/yadırgadılar ama sonra alıştım şimdi kafam rahat çok daha iyyiyim. Alışana kadar dışarı çıkarken bere tak, ben öyle yapmıştım

Bereyle, şapkayla filan iyi duruyor ama bu sıcakta bere?
  • saç ektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Yazın bende uzatmıştım ama bir süre sonra gerçekten insan bunalıyor dayanamayıp normal seviyeye getirdim, bir süre yadırgadım/yadırgadılar ama sonra alıştım şimdi kafam rahat çok daha iyyiyim. Alışana kadar dışarı çıkarken bere tak, ben öyle yapmıştım

Bereyle, şapkayla filan iyi duruyor ama bu sıcakta bere?

İşte benim kestirdiğim zamanlar hava soğuktu Zaten 2-3 haftaya alışıyorsun yeni saçlarına.

• Kısa cidden rahat ama alışana kadar çok garip hissedeceğim orası kesin. Çevreden nanıl tepkiler gelecek bakalım
  • Berbere git kesilen saçlarını geri iste japon yapıştırıcıysla kafana yapıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

saç ektir

• Dostum 3 numaraya falan vurdurmadıysan yeni bi model dene. Sonra biraz dışarı çık takıl arkadaşlarınla,onların olumlu tepkileriyle sevinebilirsin bile kestirdiğine

• quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Şam Fıstığı

Dostum 3 numaraya falan vurdurmadıysan yeni bi model dene. Sonra biraz dışarı çık takıl arkadaşlarınla,onların olumlu tepkileriyle sevinebilirsin bile kestirdiğine

3 yapmadım model olarak yapılabilcek pek bir şey yok saçım şekil alan bir türde değil :( Yana yatırıyorum Şuana kadar kötü diyen olmadı ama asıl yarın okulda göreceğiz
  • Jiraiya kullanıcısına yanıt
    Geneli yana yatırıyo zaten. Fönü eline almaktan korkma, aldıktan sonra zaten ayarlıyorsun kendi kafana giden şekli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.