Şimdi Ara

kadrom cizildi ne yapmaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salcano ng750 alali daha 20 gun oluyor zincirin olduğu kisimdaki demir komple cizilmis uzunla 7-8 cm yeni aldigim icin baya moralim bozuldu boyatmalimiyim sizce ne yapayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• theoneking kullanıcısına yanıt
    Mtb sınıfı araziye girmek için üretilir ve doğal olarak ağır şartlar altında çalışır, çizilir. Bunda şaşılacak birşey olmamakla birlikte zincire yakın kısımdaki arka maşayı (chainstay) korumak için kadro zincir koruyucu kullanılabilir.
    Sizin durumunuzda kadro zaten çizik olduğu için düzeltmekle uğraşmak yerine bir koruyucu ile çizik kısım kapatılabilir ve zararın büyümesi engellenir.
    İlerde bisikleti değiştirmeyip donanım yükseltmek gibi niyetiniz varsa bir ara söküp komple boyatabilirsiniz.
  • normal bişey hocam yapıcak bişey yok

Edit:neden eksilediginizi anlamadim mtb dag bisikleti dusmek kalkmak icin yapilmistir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmitKry -- 14 Şubat 2015; 1:36:35 >
  • Hocam NG750 kullanmıyorum ama aynı yerden benimkinde de çizilmiş. Zincir gevşek felan değil. Bir yere de sürtmedim. Nasıl dökülmüş oradaki boya ki sizinde söylediğiniz gibi çok can sıkıcı duruyor.
  • bende çizilme olmadı ama lastik küçük taşlar fırlattığı için nokta nokta boyası kalkmış üzerine siyah elektrik bandı yapıştırdım hiç gözükmüyor ve koruyucu oldu
  • Bisiklet çiziğine karşı en etkili yöntem umursamamaktır. Çünkü o çizikler kafadaki beyaz saç teli gibidir düşündükçe çoğalır. Bisikletin akıcılığında, vites-fren sisteminin çalışmasında bir sıkıntı yoksa diğer şeyleri hiç dert etmeyin.

Ben titiz bir insanım bisiklette çizik istemem dersen önce bisikletin ile aynı renkte keçeli kalem al orayı boya sonra üstüne saydam oje çek. Bu basit yöntemi. Diğer daha kalıcı yöntem ise oto sanayiden araba çizikleri için satılan kalem şeklinde boyalar var ince ucu vardır. Bisikletinin rengindeki boyayı al çizikleri boya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.