Şimdi Ara

Yuzumde yag bezesi cikti ne yapmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
43.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen gun aynaya baktim buyuk olmasada belirgin yag bezesi olusmus gozumun yaninda herkes soruyor moralim bozuldu. Kendi kendine gidermi yoksa birsey yapmakmi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://forum.donanimhaber.com/m_58637581/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58669086
  • Bendede çıkmıştı elimde var çok küçük bi tane o duruyor ama yüzümdeki bi tane geçti şuan yok ama senınkı nasıl suan yag bezesı demenlede anlaşılmaz belkı farklıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

gecen gun aynaya baktim buyuk olmasada belirgin yag bezesi olusmus gozumun yaninda herkes soruyor moralim bozuldu. Kendi kendine gidermi yoksa birsey yapmakmi gerek.

Yataktan kalktığında yüzünü sabun ile temizle. Yatağa girerken yüzünü sabun ile temizle. Azalır gördüklerin. Bir tanesini görmemeyi istiyorsan, yataktan kalktığında, öğle saatinde, yatağa girmeden önce yüzünü sabun ile temizlemelisin.
  • arkadaslar ben yag bezesi dedim ama tam oyle birsey degil simdi baktim resimlere bu boyle beyaz nokta gibi sivilceyi andiriyor ama degil.
  • "kafana sık"
    şaka bir yana sarmısağı böl ikiye limon suyyna ban sür malüm bölgeye
  • SS alalım, ona göre yardım ederiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kadrom cizildi ne yapmaliyim?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

SS alalım, ona göre yardım ederiz.

Yuzumde yag bezesi cikti ne yapmaliyim

arkadaşım benim ki burada değil ama aynen böyle birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CxCxCx -- 15 Mart 2012; 9:37:32 >
  • Elleme yara olur.
  • Bende de vardı. Bir iğneyi sterilize et, ucuna batır daha sonra sık birşey kalmaz. 1-2 damla kan akar korkma. Ben yaptım aynısını birşey kalmadı.
  • Normal iğneyle yapma, rebellion'un konusunda yazdığı gibi yap. Normal iğneyi hem tam steril hâle getirdiğinden emin olamazsın, hem de biraz kalın gelir, kalın gelmesi iz kalma olasılığını artırır, iz kalırsa daha büyük bir iz kalacaktır. O resimdekinin sivilceden tek farkı, derinin dış yağlanmasıyla değil içeriden yağla şişmesi, yani bir ağzı falan olmadığı için sıksan patmalıyor, bir iğneyle senin delik açıp sonra sıkman gerekecek. Basit bir şey aslında, bulabildiğin en ince uçlu iğnemsi cisimle delip içindekini boşaltırsan en ufak bir iz kalmadan yağ bezenden kurtulursun.
  • peki hocalarım,
    ellemesem kendi kendine kaybolurmu?
  • Arkadaşlar yoğun araştırmamla birlikte çözüm olarak gül suyunu öneriyorlar. evde vardı bugünden itibaren başlıyorum. yüzde olan siyah lekeler yağ bezelerini yok ediyormuş umarım işe yarar. zaten olumlu sonuç olursa yine yazacağım.
  • ben doktora gitmeni oneriyorum onemli bi tanıdıgım sivilceden doktora gitti dalga gectik ama cok normal bi durummus hatta kız cilt kanseri baslangıcıymıs bi ufak tedaviyle engellediler tavsiyem doktora git 45-50 liradan biraz vaktinden cekinme basına iş alma ....bakarsın sıktıgında buyur? herkeste aynı sey mi oluyor sanıyorsunuz... vermidon bende agrıyı kesmiyor mesela majezik kesiyor arkadasıma tavsiye ettim kızın midesini zedeledi bu konular oyle basit konular degil arkadaslar doktor tedavi etsin ona buna sormakla olmaz adama yuzunu deldireceksiniz yav oha...
  • Merhaba arkadaşlar..Benim de iki gözümde de yıllardır nokta beyaz yağ bezeleri var. Çok doktora gittim.Sivilce kremi verdiler.Hiç faydası olmadı.Plastik Cerraha gitmemi söylediler.Gittim ve doktor temizlerim dedi.Lokal anestezi yaparak iğne ile temizliyordu ki bunlar çok fazla tek tek temizlenmez diyip neşterle göz altımı açıp temizledi güya..Tabi dikiş atıldı.Dikiş izi kalmaz dedi ama ne yağ bezelerim geçti ne de dikiş izim geçti..O yüzden dikkatli olmak lazım..Her doktora da güven olmuyor..
  • benimde kulağımda var ve kulağımı deldirmek istiyorum sorun yaratır mı acaba?
  • Evet ilk bakışta çok küçük görünmektedir. Fakat yağ bezesi ya da diğer adıyla lipom kapsülü ile birlikte alınmadığında 20 cm'ye kadar büyüyebilmektedir. O nedenle mutlaka bir genel cerrahi uzmanına muayene olarak aldırmak gerekir.

idea klinik
    Yağ Bezesi (Lipom) Tedavisi - idea klinik
    https://www.ideaklinik.com/yag-bezesi-lipom-tedavisi.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.