Şimdi Ara

DİDERAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ilacı kullanan var mı bir tık sosyal fobim var. Biriyle çok yakın konuşurken falan kafam titreyebiliyor ya da yemek yerken, bir şey içerken elim titreyebiliyor. Hangi poliklinikten almam gerek ve ayrıca işe yarıyor mu? Bu arada bende geçen yıl nöroloji bölümüne gittim aslında titreme olduğu için değil farklı bir konu için gittim ama doktor bu el sıkma, yürüme testi falan yaptı, mr'a baktı bir şey yok dedi. Belki tremor tarzı bir şey de olabilir bende çünkü yalnızken de titreme olabiliyor. İnsanların beni izlediğini düşününce daha çok olabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

DİDERAL: Bilmeniz Gerekenler

DİDERAL, yüksek tansiyon ve anjin gibi kalp rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. DİDERAL, beta bloker olarak bilinen bir ilaç sınıfına aittir ve kalbin atış hızını ve kan basıncını düşürmeye yardımcı olur.

DİDERAL Nasıl Kullanılır?

DİDERAL, genellikle günde bir veya iki kez alınan tabletler şeklinde verilir. Dozaj, hastanın bireysel ihtiyaçlarına göre doktor tarafından belirlenecektir. DİDERAL'i doktorunuzun talimatlarına göre almak önemlidir.

DİDERAL Yan Etkileri

DİDERAL'in bazı yaygın yan etkileri şunlardır:

• Baş ağrısı
    • Yorgunluk
    • Mide bulantısı
    • Kabızlık
    • İshal

Daha ciddi yan etkiler arasında nefes darlığı, düzensiz kalp atışı ve baş dönmesi yer alabilir. Bu yan etkilerden herhangi birini yaşarsanız, derhal doktorunuza başvurmalısınız.

DİDERAL Reçetesiz

DİDERAL reçetesiz olarak mevcut değildir. Bu ilacı yalnızca doktor reçetesiyle alabilirsiniz. DİDERAL'i reçetesiz kullanmak tehlikeli olabilir ve ciddi yan etkilere yol açabilir.

DİDERAL'in Diğer Kullanımları

DİDERAL ayrıca migren, titreme ve performans kaygısı gibi diğer durumların tedavisinde de kullanılabilir. Bu ilacı ancak doktorunuzun talimatına göre kullanmalısınız.

Uyarılar

DİDERAL aşağıdaki durumlarda kullanılmamalıdır:

• Astım veya diğer solunum sorunları
    • Yavaş kalp atışı
    • Şiddetli kalp yetmezliği

DİDERAL'i kullanmadan önce doktorunuza diğer tüm ilaçlarınız, alerjileriniz ve sağlık durumunuz hakkında bilgi verdiğinizden emin olun.

Bu metin, DİDERAL'in kullanımına ilişkin genel bir bakış sunmaktadır. Spesifik tıbbi tavsiye için her zaman doktorunuza danışmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Reçete ile almana gerek yok, eczaneden para ile alabilirsin. Kalp atım hızını düşürür, biraz da tansiyon düşürür, iştah bir miktar açar. Aşırı değil ama hatrı sayılır şekilde rahatlık hissi verir, kafa yapan bir ilaç olarak düşünmeyin alakası yok.
    Tabi en önemlisi doktora danışmadan kullanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reçetesiz satılmıyor diye biliyorum ben kullanıyorum.
    Nöroloji veya psikiyatri yazabilir.
    İşe yarıyor konuşma heyecanı vs yan etki olarak hipotansiyon varsa kullanma ve biraz üşengeçlikte yaptığı oluyor

• Sürekli kullanmanı tavsiye etmem. Fazla sosyallik gerektiren günlerde alıp kullansan yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün doktor misol verdi bana. Çünkü dideralin tedavi edici özelliği yokmuş. Benim sosyal anksiyetem yemek yerken, bir içerken ve bazı konuşmalarda kendini gösteriyor üstte de yazdığım gibi. Sizinki nasıldı hiç bu tarz bir ilaç kullandınız mı çünkü benimki acayip ağır değil ama çok rahatsız ediyor çünkü sürekli biri bana bakacak mı kafam titrer mi diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: terminator199

Hocam bugün doktor misol verdi bana. Çünkü dideralin tedavi edici özelliği yokmuş. Benim sosyal anksiyetem yemek yerken, bir içerken ve bazı konuşmalarda kendini gösteriyor üstte de yazdığım gibi. Sizinki nasıldı hiç bu tarz bir ilaç kullandınız mı çünkü benimki acayip ağır değil ama çok rahatsız ediyor çünkü sürekli biri bana bakacak mı kafam titrer mi diye düşünüyorum.
    Araştırdım reçetesiz satılıyormuş artık.
    Hocam dideral titremeyi kesiyor başka bişey bilmiyorum

• Dideral reçetesiz satılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • misolünde tedavi edici özelliği yok ilacı bırakırsan başa dönüyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.