Şimdi Ara

Çalışma 2 ( Barbarian Heykel ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewt el kesinlikle küçük alın kesinlikle basık ve baltaya çok özenemedim .. ama dediğim gibi bunlar daha çalışma bitmiş iş değil daha kendisi yavaş yavaş çok daha iyileri gelicek daha özenli verimli bitmiş işlerle diablo karakterleri olmasa bile ki lakin wizard yapacağım yarın öbürgün başlarım diğer çalışmalarıda buraya yayınlarım inşalah forum yöneticileri itiraz etmezler :) .
  • bir de çalışmanın kademe kademe çekimlerini koysan süper olur
  • Aynen her aşama anlatılsa takip edileceğini düşünüyorum. Özenip yapmak isteyen kardeşlerimizde olabilir sayende...

Yöneticiler itiraz etmeyip destek vereceklerdir.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxius*

EWt Heykel öğrencisiyim zaten.. yorumlarınızı dikkate alacağım , malzeme polimer kil ve ben bu malzeme ile yeni tanştığım için yap boz yapıyorum malum pahalı .. böylelikle herseferinde daha iyiye gidiyor çalışmalar :)

http://artbyhandz.wordpress.com/2010/02/08/sculpted-air-dry-or-polymer-clay-fairy-tutorial/

Lİnkteki gibi içinde ısıya dayanıklı bir dolgu kullanırsanız daha az kil kullanırsınız... (linkte air dry clay tekniği (fırınsız versiyon :) ) var sanırım ama en azınndan öğrenme sürecinde maliyetinizi düşürür)

• Bu daha da iyi olmuş tebrikler gerçekten
  • yüzü biraz yamuk olmuş gibi tabi fotoğrafın açısındanda öyle görünüyor olabilir fakat gayet başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gergozen

quote:

Orijinalden alıntı: Noxius*

EWt Heykel öğrencisiyim zaten.. yorumlarınızı dikkate alacağım , malzeme polimer kil ve ben bu malzeme ile yeni tanştığım için yap boz yapıyorum malum pahalı .. böylelikle herseferinde daha iyiye gidiyor çalışmalar :)

http://artbyhandz.wordpress.com/2010/02/08/sculpted-air-dry-or-polymer-clay-fairy-tutorial/

Lİnkteki gibi içinde ısıya dayanıklı bir dolgu kullanırsanız daha az kil kullanırsınız... (linkte air dry clay tekniği (fırınsız versiyon :) ) var sanırım ama en azınndan öğrenme sürecinde maliyetinizi düşürür)

azıcık yeteneğim olsa gaza geleceğim ama :((
    gördükçe içim gidiyor sadece

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.