Selamlar Görüşlerinizi merak ettiğimden soruyorum. 22-23 yaşında üniversiteden yeni mezun olmuş biri için hangi ülkeyi tavsiye ederdiniz ve neden? Not: Hiçbir ülkede tanıdığımız yok ve sıfırdan başlayacağız diyelim. |
Çalışmak için hangi Avrupa ülkesi sizce ?

-
-
Kiralarının, maaşının yarısı olmadığı yerler.
-
Asgari ücretin min. 1400 eur olduğu bir yer
-
Çalışmak için İngiltere yaşamak için norway
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hollanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbiri. Avrupa'da devlete vergi ödemekten para kazanamazsın. Avustralya ya da Kanada daha iyi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın
Hiçbiri. Avrupa'da devlete vergi ödemekten para kazanamazsın. Avustralya ya da Kanada daha iyi.o dediğin şey Türkiye için geçerli olmasın. Dünya da en çok vergi veren halk biziz
-
Hayır. Türkiye Avrupa ülkeleri arasında 25. sırada. Avrupa'da gelir vergileri inanılmaz yüksek.
avrupa ülkelerinde tutunmak zor vergiler çok fazla. kanada, usa, Avustralya tarzı ülkeleri düşün hem dil bariyeri olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ABD bence, çünkü paranın merkezi orası .
git uber şöförlüğü yap,amazon un kargolarını taşı. sermaye biriktir sonra kendi şirketini kur.
Okan Serbest ABD ye ilk gittiğinde lokantalarda garsonluk yapmış,sonra uber şörlüğü,amazon kuryeliği falan derken şimdi kendi işini kurmuş,fotoğrafçılık ve video stüdyosu açmış piyasaya iş yapıyor.
bir zamanlar kendisinden şık giyinme tüyoları alırdık.
-
quote:
Hayır. Türkiye Avrupa ülkeleri arasında 25. sırada. Avrupa'da gelir vergileri inanılmaz yüksek.orda gelir vergisi yüksek,Türkiye vatandaştan alınan dolaylı vergiler yüksek. sen hangi Avrupa ülkesinde bir otomobil için %220 vergi ödendiğini duydun.
telefon desen yine öyle,elektrik faturasının bile %60 ı vergi sen neden bahsediyorsun.
Avrupada vergi zenginden alınıyor bizde ise tam tersi.
-
Evet Türkiyede dediğin gibi dolaylı vergiler çok yüksek ama gelir vergisi emlak vergisi gibi büyük boyutlu vergiler çok düşük. Genel toplamda otomobil vergisini dahil etmezsek aşağı yukarı aynı kapıya çıkar ama tabi ne olursa olsun Avrupalının alım gücü bizden kat kat iyi durumda.
quote:
Hiçbiri. Avrupa'da devlete vergi ödemekten para kazanamazsın. Avustralya ya da Kanada daha iyi.Tabi Kanada benim gözümde de çok güzel bir yer; fakat yılda 5-10 defa Türkiyeye gelip gitmek zor olur. En azından Avrupa'da cumartesi sabahı uçağa atlayıp öğlen Türkiye'de olup pazar yine dönebilirsin rahatça. Kanada'da Türkiye'ye gelmek için bir tek tatilleri ve izinleri kullanabilirim sanırım.
Düz mantık düşününce böyle, yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 21 Eylül 2020; 12:5:16 > -
Danimarka
Hocam aklınızda sık sık Türkiye'ye gelmek varsa Kanada ve Avustralya'da yaşayan biri için imkansıza yakın birşey bu. Benim için çok önemli olmazdı ama kendi açınızdan haklısınız.
Hocam ülkeyi buldunuz diyelim, nasıl gitmeyi planlıyorsunuz?
quote:
Hocam aklınızda sık sık Türkiye'ye gelmek varsa Kanada ve Avustralya'da yaşayan biri için imkansıza yakın birşey bu. Benim için çok önemli olmazdı ama kendi açınızdan haklısınız.Hocam akraba çevremiz geniş olsa düşünmezdim de babam hayatta değil, annem ve kardeşimle yaşıyoruz. Kardeşimde üniversiteye geçiyor bu sene. Annemi sık sık ziyaret etmem lazım her ne kadar o gerek yok dese bile.. Bırakıp gitmiş gibi olmak istemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: askmeafavour
Hocam ülkeyi buldunuz diyelim, nasıl gitmeyi planlıyorsunuz?LinkedIn ve çeşitli sitelerden iş başvurusu yaparak hocam
-
Sağlam bir üniversite/bölüm kombinasyonu (mesela Boğaziçi İşletme veya mühendislikler) ya da ustalık yoksa zor bence. Gideceğin ülkedeki dili bilmen de gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: askmeafavour
Sağlam bir üniversite/bölüm kombinasyonu (mesela Boğaziçi İşletme veya mühendislikler) ya da ustalık yoksa zor bence. Gideceğin ülkedeki dili bilmen de gerek.Sıkıntı yok hocam kendime güveniyorum. Teşekkür ederim ilgin için yine de
En Beğenilen Yanıtlar

o dediğin şey Türkiye için geçerli olmasın. Dünya da en çok vergi veren halk biziz |
Benzer içerikler
- erkeklerde bacaklarda kıl dökülmesi neden olur
- arabistan"dan ne alınır
- turşu ishal yapar mı
- lustral mı prozac mı
- ankara masaj salonu tavsiye
- çay emojisi
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X