Şimdi Ara

Çalışmak istemiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
12.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynıdurumdan muzdaribim emeklilğim geldi lakin 3 tane çocuğum var emekli maaşı malum çok az eğitim vs yetmez çalışmak zorundayım çocuklarım için 2500tl emekli maaşı bağlıyorlar amaçalışmaya mecburum

• Youtuber olacaksın evde para kazanmanın tek yolu bu
  • Çalîş çalış ortada birşey yok, sanki ağaoglumu olucaz ? Çogumuz en fazla 2 ev 1 araba parası kazanıcaz koca ömürde, patronlar sırtımızdan milyarları götürüyor.

• Youtuber ol. 5-10 yas arasının dikkatini cekecek sacma sapan, yaslaninca ulan ben ne salakmışım diyeceğin vidyolar çek.

• İşe gitmek, sabahtan akşama kadar çalışmak çok korkunç birşey

• Çalışmak yoktur

Bilim adamın giydiği terlik dahi binlerce insanın kanı,teri,emeği demek
  • Beni de emekli edin

• Ulan sağlıklı da hayatın olur aslında ha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman bir beş yıl kadar çalış ne bulduysan faize yatır aylık maaşının durumuna göre belki hoşuna giden para getirir

• Aynı konu üzerine çok kafa yordum, sonrasında hayat üzerine ve yaşam üzerine, en sonda din ve yaratılış amacı. 1 ay çalışmaya dayanabildim. Sorun bende biliyorum ama insanların bu denli köleliğe alışmış olması beni inanılmaz şaşırtıyor.

• Kölelik,marabalık devam ediyor, birtek kırbaç ve falaka eksik

İnsanlar bir hiç ugruna ömürlerini satıyorlar. Bütün bim veya a101 işçileri işi bıraksa firmalar batar o kadar köleyi bir anda bulmak kolay değil.

• bu kadar mazeret uyduracağına direkt kafama para yağdırın ,bende onları afiyetle yiyeyim desen olmaz mıydı ?
    yeni nesil acayip uyanık

aslında uyanık olduğunu zannediyor ama zaman geçince anlayacak ne olduğunu

bir taraftan diyor bir şeylere sahip olamıyorum (yani bol para olsun istiyor) ,diğer taraftan insanlar paranın kölesi olmuş diyor
    yani para para diye yanıp tutuşuyor ama diğer taraftan insanlık ve manevi değerlerden bahsediyor

ortaya karışık bir salata yapmış ,içinden istediğini yeme derdinde :)

yazının sonunda ise ,ölmek çalışmaktan daha kolay geliyor deyip sonlandırıyor

ben her zaman söylerim ,bizim insanımızda saflık bulamazsın ,aksine aşırı uyanıktır ve işte bu uyanıklık bizi ülke olarak bitiriyor :)
  • Çalışmanin para kazanmanın huzuru hiçbir yerde yok ama insan sıkılıyor yoruluyor. Hele borçlar yaklaşırsa daha da kötü oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm pasif gelir:
    Sıfıryoutube
    Pasif Gelir Açmazı
    https://www.youtube.com/watch?v=rmyBCiA1vM8
  • Yanlış zamanda doğmuşsun, 50 sene sonra doğsan belki vatandaşlık maaşı uygulanmaya başlardı. Yapay zeka ve otomasyon yüzünden şuan mevcut çoğu iş ve meslek 20 sene içinde yok olacak. İş olmayınca gelir olmayacak, gelir olmayınca tüketim olmayacak, tüketim olmayınca üretim ve kar olmayacak. Bunun sonucunda ya tüketimin devamı için işsiz vatandaşlara vatandaşlık maaşı bağlanacak yada mevcut sistem çökecek. Tabi Türkiye'de nasıl olur bilemem ben medeni ülkelerden bahsettim.
  • Çalışmak istemiyom

• Yaşamak istemiyorum

• Kendine gel sen bordro mahkumusun. Çalış ulen çalış!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.