Şimdi Ara

CALISTHENICSE BAŞLADIM (SSLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 1.5 ay önce calisthenicse başladım.Barfiks barı aldım.Şu an madbarzın beginners rutinini uyguluyorum.Başta 1 şınav ve barfiks bile çekemezken 17 şınav ve 9 chinup yapabiliyorum arka arkaya(nizami ve full range of motion)Aşağıya fotomu koyacağım sonra da 3 ay sonra güncelleyeceğim bakalım nasıl bi gelişme olacak.Umarım daha iyiye gitmiş olurum
    Ps:konu motivasyon amaçlıdır
    CALISTHENICSE BAŞLADIM (SSLI)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca dips ve inverted rowu bu süreçte öğrendim.Handstand yapabilecek gibi durmuyorum o yüzden elevated hspu ve pike pushup yapıyorum.Şu an forearm kaslarım güçlenme sürecinde ondan sonra 4 olan pullup tekrar sayımı artıracağıma inanıyorum.Bir de pistol squat tekniğini oturttum bacakları inanılmaz çalıştıran bi hareket

• Hocam kolay gelsin tebrikler. Merakımdan soruyorum, fotoğrafa göre postür bozukluğu mu var öyle mi çekildin özellikle. Aşağıdaki gibi egzersizlerle aşman mümkün eğer varsa. iyi çalışmalar.
    Tone and Tightenyoutube
    How To Correct Your Posture - 5 Home Exercises To Fix Your Posture
    https://www.youtube.com/watch?v=5R54QoUbbow

• sh33p3r kullanıcısına yanıt
    Özellikle çekildim ama saolun

• Hocam beslenmenizi nasıl planlıyorsunuz 1.5 ay önce kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.5 ay önce 72 kiloydum şu an 77 hocam.boyum 186 cm

Balance diye bir uygulaması var adidasın orada makro(protein,karb,yağ) takibi ve kalori hesabı yapılabiliyor.Onu kullanıyorum ve günde 4000 cal almaya çalışıyorum hocam

• 4000 kal ile bulk zorlayıcı olmuyor mu ya günlük 150 gr protein ve 3000 kal almak için 350 gr pirinç 400-450 gram et tüketiyorum anca tutuyor

insanların Klasik vg yi aşıp powerlifting ve kalistenik gibi branşlara yöneldiğini görmek sevindirici
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyim...
  • Bir yıl oldu fotoğraf gelmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.