Şimdi Ara

Çalıştığı işyerinden eş yada sevgili bulan var mı ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan Muhasebe Uzmanı daha önce İnsan Kaynakları bölümlerinde çalışmış biri olarak söyleyeyim bazı firmalarda eşler aynı firmalarda çalışamıyor aynı firmada tanışıp evlendiniz diyelim direkt eşlerden birisi işten çıkartılıyor bunu destekliyor muyum? tabi ki de hayır bu yüzyılda bu düşünce tamamen yanlış. Bilmiyorum belki kız bu durum varsa demişsin ya işimden gücümden olurum diye bunu kastedmiş olabilirler. Sana gelince farklı iş ortamlarında bulundum benim de bilgisayarımda sorun oluyordu sürekli acaba İT bunu bilerek mi yapıyor diye düşünmeye başladım neyse iş ortamında kız arkadaşı yapabilirsin ama önce bence kıza arkadaşça bir yaklaş günaydın , iyi akşamlar sözde görünce nasılsın diye sor, sonra sosyal medya hesabında ekle ama lütfen hikayesine yanıt verme bu tipler bana aşırı itici geliyor ayıp olmasın diye yazarım bazen, kız ekledi diyelim devam et eklemediyse üzgünüm hayatında kalbinde biri var demektir, bir de iş ortamında çok samimi olmadığın insanlara bu konulara açma yoluna taş koyarlar olacağı varsa bile olmaz sen kızı bir kaç hafta gözlemle bakalım bir de lütfen bulunmaz hint kumaşı gibi davranma kıza bak ben de bir kadınım bu tip erkekleri kadınlar hiç sevmez hatta ne hikmetse kaçan kovalanıyor çok doğru sen bir adımları at bakalım ama sonra kızla bir ilgilenmeyi kes eğer sana adım atarsa bu iş olur ama atmazsa olmayacak demektir.

• Big Booble kullanıcısına yanıt

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim... öncelikle bir bayandan böyle şeyleri duymak beni şaırttı doğrusu..

2.si evet öyle birşey bende duydum aynı işyerinde tanışıp evlenen çiftleri işten çıkartma durumları oluyormuş.

3.si kızdan soğudum artık kızın kendisi 30 yaşında ama 23 yaşında bir çocuk kedi gibi ona sırnaşıyor serviste ve kızda buna müsade ediyor serviste gelirken çocuk kızın omzuna başını yaslıyor görünce sigortalarım attı. neyse aydınlattığınız için teşekkrü ederim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.