Şimdi Ara

Çalıştığınız ve kimseye tavsiye etmediğiniz en berbat işleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler izmirde bi internet kafe zincirinde çalışıyorum. günlük gündüz 35 gece 25 alıyorum. 8-8 arası çalışıyorum ama mesul müdürümüzün artık keyfinden mi yoksa gerçekten bi uyku problemi mi var bilmiyorum aksam 8de gidip öğlen 2de çıkıyorum. adamdan parada isteyemiyorsun. mesul müdür. verirse verir vermezse vermez. neyse. ha ayrıca belirtmek isterim; komilik. uzak durun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caglar's -- 27 Temmuz 2013; 16:36:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devlet Memuru

cezaevinde gardiyanim gelinde zor is nedir gorun

nick mesaj

bu arada avatarınızda çok hoşmuş
     Çalıştığınız ve kimseye tavsiye etmediğiniz en berbat işleriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

quote:

Orijinalden alıntı: Devlet Memuru

cezaevinde gardiyanim gelinde zor is nedir gorun

nick mesaj

bu arada avatarınızda çok hoşmuş
     Çalıştığınız ve kimseye tavsiye etmediğiniz en berbat işleriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

Satış temsilciliği (plasiyerlik)

Bu iş, Tiyatrocuların deyimi ile "sahne tozu yuttun mu sahneden inemezsin", ya da minibüsçülerin deyimi ile "koltuğa oturdunmu kalkamazsın" şekliyle açıklanabilecek bir iştir...

Dışardan bakana göre altında şirket aracı bütün gün gezmektesindir...

Ama işin aslı öyle değil tabi ki... Bir defa ziyaret etmen gereken müşteri sayısı var ve genelde zamanla yarışırsın... Hızlı tüketim sektöründe isen (sigara cips çerez vb gibi) bayramlarda tam tatil yapamazsın...

Belki üniversite mezunusundur çaresizlikten plasiyer olmuşsundur... Şirketler genelde temsilcilerini böyle seçer zaten... Gidersin bakkala adam köydn yarın gelmiş hanzonun tekidir...

Köyden 3 ineğini satıp gelip İstanbul'da bakkal açmıştır... Ve ben bu istanbulda kazıklanmayacam diyerek kimseye güveni yoktur.. aklı sıra çakaldır... üçü beş kar sayar... Esnaflık zihniyeti ve müşterisine hizmet kalitesi yoktur... kaldı ki tedarikçisinin personeline hiç saygısı yoktur...

Adamın dükkanında toplasan kredim kartımın limiti kadar mal yoktur... Ama artislik diz boyudur... Afra tafradan geçilmez... Çoğu düzenli ödeme yapmaz... Düzenli ürün almaz... Bir çoğunun dükkanı leş gibidir... bir çoğu vergi kaçırır... bir kısmı kaçak sigara satar... Sonra dinden imandan vaaz verir...

Sen de bu adamlara gidip varsa yeni çıkan ürününü vermeye, yeni ürün yoksa mevcut hedeflerini gerçekleştirmeye çalışırsın ürün satmaya uğraşırsın...

Bir de işin şirket boyutu var... Yaptığın işler hiç bir zaman yöneticinin ve şirketin istedi kadar mükemmel değildir...

Hedefler daima büyür... Şirketler genelde büyür ama senin maaş pek büyümez...

Sonra sorarsın kendine ulan ben bu becerilerimle bu ticari zekamla elin şirketini zengin ediyorum çalışıyorum didiniyorum ama kendim için ne yapıyorum diye?

Gerçekten zor bir iş.Bizim de Kıbrıs'ta marketlerimiz var ordan biliyorum.Yani tabi biz zorluk çıkarmıyoruz kimseye.Ödememiz falan asla gecikmez 14 günde bir her cuma çek günümüzdür.Bir ürün alacaksak ürünü görürüz,satacağımızı düşünüyorsak alırız,düşünmüyorsak almayız.

Ama işin zorluğunu samimi olduğumuz pazarlamacılardan biliyoruz.Bir ayda şirketinin değerinin iki katı ciro bekleyen müdürler,hiç ödeme yapmayıp,sürekli haftaya,haftaya diye geçiştiren marketler falan..

• Öğrenciliği kimseye tavsiye etmem.
  • Gecen sene 2 ay camcıda çalışmıştım iş kolaydı fakat sakar biri olduğum için günde 10 kere bi yerim kesiliyordu kan revan içinde gidiyordum eve sakarsanız uğraşmayın camlar beyler

• hazır konu Zıplamışken.
    herkesin işi,eşi, parası, mali, mülkü birbirine güzel göründüğü bir ülkede yaşamak kadar zor bir şey yok.
    Özel güvenlik her sektörde olduğu gibi yalaka, kıro ve cinslerin bol bulunduğu bir sektör.
    5 sene çalıştım.
    Millete göre yattığımız yerden para kazanıyoruz.
    Hatta bir gün bölge Müdürü bana işiniz gücünüz yatmak dedi.
    Bende sizde araba ile geziyorsunuz dışarıdan gören adama bak paso geziyor diye düşünür dedim.
    Herkese göre kendi isi zordur.
    Adam sadece haklısın dedi.
    Yalan değil uykusuzluğa zar zor dayandığım geceler enerji içecekleri, kahveler, kahve kola karıştırma derken rotayı şaşırdım.
    Uyusan bir dert uyumasan ayrı bir dert.
    Vicdanın, sağlığın, gururun söz konusu olunca seçim yapmakta zor oluyor.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turizm arkadaslar

• Fast food zincirleri...Allah belalarını versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.