arkadaşlar bu oyunu kurdum,crack ledim ama bir türlü oyuna başlayamadım çünkü "fatal error "başlığı altında söyle bir hata veriyor "17 sound files are missing or in a bad format"..... diger oyunları hiçbirinde bir proble yaşamadım ama neyin nesi anlayamadım .Daha önce böle bir problemle karşılaşan varmı acaba?şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.....
Cd den yüklediğin oyun dosyalarında bozukluk var oyunu tekrar kurmayı dene
oyunu yüklemeden harddiske sadece kopyalamayı dene. sektöryel bozukluk varsa yanıt alırsın. yoksa kopyaladığın yerden autorun özellikli yeni cd oluştur ve dene.
cd aldığım yerde denedik orda çalıştı benim sistemde bi bozukluk olabilirmi öyle olsa fifa 2005 yükledim onu sorunsuz oynatıyor pc ler..ses kartını kaldırıp yeniden yükledim gene yemedi....
Farklı cdromlar farklı cd lerde okuma problemine sebep olabilir Virtual cdrom isimli programla hd ye atmayı dene.
quote:
Orjinalden alıntı: xae
Farklı cdromlar farklı cd lerde okuma problemine sebep olabilir Virtual cdrom isimli programla hd ye atmayı dene.
en basitinden farklı dizine bi daha kur belki o yükleme sırasında sorun çıkmıştır typical ,compact ve custom olarak farklı install seçeneklerini dene