Şimdi Ara

Call Of duty 2, Birinci bölümde takıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adkadaşlar rezim ekleyemediğim için anlatıyorum,nazi bayraklı binanın içindeki bütün askerleri öldürdüm fakat,bir üst katta kapı var orayı acamadım iceriden sesler geliyor,yardım edecek arkadaşlar aranıyor :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet_svm -- 6 Kasım 2007; 17:39:17 >

• Kimse geçemedi galiba...
  • Resimsiz zor yav
  • Merdivenlerden aşağı in.Zaten pusulada Yıldız işaretini göreceksin.O yıldız işaretinin oraya gidersen bir mühendis asker olacak.Askerin üzerine gidip F ye bastığın zaman sana dinamitler vercek.Dinamitleri verdiği zaman pusulanda yeni yıldızlar çıkacak.O yıldızlar sana binanın kolonlarının yerini göstercek.Kolonların üzerinde dinamit işaretlerini göreceksin zaten.Dinamit işaretlerine gidip F tuşuna bastığında dinamit yerleştirmiş olacaksın.Bütün dinamit işaretli kolonlara dinamit yerleştirdikten sonra hemen binadan uzaklaş.Çünkü 10-15 saniye içinde dinamitler patlayacak, içerdeki almanlar ölecek ve bina çökecek.Ondan sonrada bölümü geçmiş olacaksın
  • geçebildin mi ?
  • Akşama deneyeceğim şu an evdeyim,ya çok uğraştım bu bölümde bütün düşmanları öldürdüm fakat,bi türlü şifreyi bulamadım,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet_svm

Akşama deneyeceğim şu an evdeyim,ya çok uğraştım bu bölümde bütün düşmanları öldürdüm fakat,bi türlü şifreyi bulamadım,

yaş kac
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.