Şimdi Ara

CALL OF DUTY 2 Çok güzel ama çok KISA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim düşüncem cod 2 çok güzel bir oyun olmuş ama çoook kısa bi oyun olmuş bence bu kadar beklenen bi oyun için çokta iyi bişey yapmamışlar oyunun uzunluğu konusunda ............

• Şu Alman görevlerini görseydim uzun mu kısa mı o zaman karar verebilirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

Şu Alman görevlerini görseydim uzun mu kısa mı o zaman karar verebilirdim.

ARANIYOR ALMAN GÖREVLERİNİ BULANA +1000000

Bulabilenler bu topiği inletsin.
  • Uzun olmadığı kesin ama çok kısada değil yani...
  • alman görevleri ne yaa güncelleştirmesi mi var oyunun?
    http://www.das-download-archiv.de/download_369_patch.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi othfan -- 15 Ocak 2006 17:35:38 >
  • regular ya da easyde oynayınca kısa gelio.. zorlaşınca acayip kasıo
  • harbi hee alman gorevleri ne? mod falan mı yuklenıo?
  • oyunu 2. zorluk seviyesinde oynamıştım çünkü ilk oyunda 3. seviye çok zordu. bu şekilde oyunu güle oynaya bitirdim ve dedim ki bu ne ya çok kısa. şimdi 3. zorluk seviyesinde oynuyorum daha doğrusu oynamaya çalışıyorum ve diyorum ki bu oyun bu kadar uzun muydu ya, ya da allah allah böyle bir görev de mi vardı. en son amerikalı olup tepeyi ele geçirince oh be dedim oyunu bitirdim ama o ne daha görev var meğerse bitmemiş sonradan hatırladım. demek istediğim herşeyi kenara bırakın zevk almak için 3. seviyede oynayın.
  • la alman görevi ne ya bende bulamadım
  • sonu çok kötü bitio sıradan uçaksavarları patlatıon bitio.united offensive manyaktı serinin en ii oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: othfan

alman görevleri ne yaa güncelleştirmesi mi var oyunun?
    http://www.das-download-archiv.de/download_369_patch.html

Bu ne????

Biri oyun yeni çıktığında ben Alman görevlerini buldum felan dedi. Sora sorduk sorduk bir daha ortaya çıkmadı. Dedi kaçtı hatta 1944 ten sonra Alman görevleri çıkıyo dedi yok görev mörev yaaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 15 Ocak 2006 21:00:19 >

• bir de şöyle birşey var alman mod yapımcıları cod 1 için german front mod diye bir mod yazmışlardı hatta single player olarak da bayağı ilerlemişlerdi son anda parasal sorunlar (?) nedeniyle sadece multiplayer olarak yayınladılar bu modun demosu ve trailerı çıktı biraz araştırın bulursunuz çok gaz bi videosu var.

işin ilginci bu adamlar bf 1942 için bf 1912 modunu yazdılar. almanların parasal sorunları biz türklere göre biraz farklı galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.