oyunu bi alsam multi falan tanımam vallaha lakin bu çok cdli oyunlar bütçeyi derinden sarsıyo
ohhhh en sonunda indi be bu oyunda ağımdaki arkadaş çok sinirlendei bana 1 haftadan beri meşgul ediyom diyo çocuk beni kovcak nerdeyse hattan ama cod 2 ye değer
valla ocd oynayınca kendıme gelıym yaww
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
aha pew naber pew gorhmuyon ne zamandan berı gelıyomusun cod2 ye dağıtalım gene bu arada turk serverları aldım oyuna girenler topice yazsınlarda bızde gelelım hemen
quote:
Orjinalden alıntı: pew
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
NakkaSss hacı oynadığım zamanlar musakka xulux pew falan vardı baya zevklıydı onlar bılır belki
quote:
Orjinalden alıntı: fatalflex
bende oyunu yükledim lem en sonunda single playeri bitirim gelcem
nakkass sen eski cod cular bilir demişin seni oyunda nik neydi acaba
hatırlıorum ben NakkaSss ı Ama cod2 bayacaktır bir süre sonra eski heyecanı tadı vermez cod1 deki. bknz:cs1.5 ... Bende ara ara kafama estikçe açıp oynuyorum single ı bitirince gelirim bende.
geliriz 2-3 gün sonra daatırız gene
rus bölümündeyim şidmi bitirenler kaç aşama daha var bitmesine şimdi mp ye girmim oyun bitmeden
Ohoo daha baştasın sen hacu.
Beyler akşama bir multi çevirelim yav Türk server lara girecekler kimler bir belli olsun.DH olarak dağıtalım orayı.
ben gelcem arkadaşlar hatta bi arkı da çağırcam.ama şu sizin verdiğiniz 60 lı olan nereye bağlanıyo
quote:
Orjinalden alıntı: tugay17
Ohoo daha baştasın sen hacu.
Beyler akşama bir multi çevirelim yav Türk server lara girecekler kimler bir belli olsun.DH olarak dağıtalım orayı.
olsun hacu belki dayanamayıp bağlanırım bende oyuna siz nolur nolmaz serverı burayada yazın ha
quote:
Orjinalden alıntı: fatalflex
rus bölümündeyim şidmi bitirenler kaç aşama daha var bitmesine şimdi mp ye girmim oyun bitmeden
senin işin daha uzun beeee
beyler oyun kaç cd?7 cd olacak diye gördüm doğru mu?
beyler bizim clan sitesine bi üyemiz yazmış oda clanda zaten #[TMT]KARAKAN[TR]