arkadaşlar gamas no dust mod ipleri lazım,eskileri çalışmıyo yenilenmiş galiba,ben All-Seeing Eye kullandığım için yenileri göremiyorum bilen arkadaş varsa ve yazarsa sevinirim şimdiden sağolun....
quote:
Orjinalden alıntı: esbar
arkadaşlar gamas no dust mod ipleri lazım,eskileri çalışmıyo yenilenmiş galiba,ben All-Seeing Eye kullandığım için yenileri göremiyorum bilen arkadaş varsa ve yazarsa sevinirim şimdiden sağolun....
Sen ipleri ögrenecegine x-fire download etsene arkadaş.
quote:
Orjinalden alıntı: aykut1993
cooonection interrup bu ne hata mıdır nedir bu altta ok işaretleri çıkıyor sonra server atıyor nedir bu(oynasana dan oynuyorum yani ondan mı kaynaklanıyo bilemiyom)
Hatanın resmini koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: esbar
www.xfire.com adresinden programı indirdikten sonra yine aynı siteye girip üyelik kullanıcı adı ve şifren ile programa giriş yaptıktan sonra Servers kısmından Türkiyedeki tüm Call of Duty 2 serverlerini bulabilirsin
bende all seing eye programında servera girince biraz bekliyo sonrada punbuster yazıları olan uzun bi hata veriyor neden?
aykut şu hatanın resmini koy gözünü seveyim ağlayacam
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
aykut şu hatanın resmini koy gözünü seveyim ağlayacam
senin işinde çok zor bea
ya geforce go 7300 512 mb ekran kartı war bu oyunu kasarak çalıştırıyo kafayı yicem
Oyunu yükledikten sonra hiçbir grafik ayarı yaptın mı oyun içinden veya ekran kartı performans ayarlarından?
benim multiplayere girerken baya bi bekliyo öle giriyor neden single player öle deil multi ye girince öle oluyor ..
console dan com_hunkmegs yazıp karşı değerinin toplam ram değerinin yarısı olarak ataman birazcık hızlandırıyor ama geç girmesi tamamen işlemci hızına ve ram kapasitesine bağlı.. Ben beklerken çoook önce oyuna giren arkadaşlarım var...
"ya geforce go 7300 512 mb ekran kartı war bu oyunu kasarak çalıştırıyo kafayı yicem demişsin" ;Ekran kartının kasma sebebi direct 7 de oynamıyor olmandan olabilir... 800x600 çözünürlük, texture settings ler normal ve directx 7 olarak ayarlarsan kasmaz bence... Eğer bu ayarlarda hala kasıyorsa beni aşar...
arkadaşım çift çekirdekli işlemcim var ram ise 1 gb ama yine multi ye girerken geç açılıyo ..
Geç açılmayı olayını tam çözemedim ama geçenlerde şöyle birşey geldi başıma :
Makina çok kasmaya başlamıştı.Disk birleştir yaptım.Disk birleştirdikten sonra Call of Duty 2 ye geç girmeye başladım.Bayaa bir bekliyordum.Daha sonra üzerine 2 veya 3 defa daha disk birleştir yapınca durum düzeldi.Düzelmeseydi valla format atmayı bile düşünüyordum.
hıc erkan ayarı yapmadım diretx 9c war gerçktn kasıo silip diretx 7 mi yüklememi önerirsin?nfs carbonu full details ta oynaya biliodum çünkü.pek anlamam bilgisayardan kusura bakmayın
quote:
Orjinalden alıntı: kingonur
console dan com_hunkmegs yazıp karşı değerinin toplam ram değerinin yarısı olarak ataman birazcık hızlandırıyor ama geç girmesi tamamen işlemci hızına ve ram kapasitesine bağlı.. Ben beklerken çoook önce oyuna giren arkadaşlarım var...
"ya geforce go 7300 512 mb ekran kartı war bu oyunu kasarak çalıştırıyo kafayı yicem demişsin" ;Ekran kartının kasma sebebi direct 7 de oynamıyor olmandan olabilir... 800x600 çözünürlük, texture settings ler normal ve directx 7 olarak ayarlarsan kasmaz bence... Eğer bu ayarlarda hala kasıyorsa beni aşar...
quote:
Geç açılmayı olayını tam çözemedim ama geçenlerde şöyle birşey geldi başıma :
Makina çok kasmaya başlamıştı.Disk birleştir yaptım.Disk birleştirdikten sonra Call of Duty 2 ye geç girmeye başladım.Bayaa bir bekliyordum.Daha sonra üzerine 2 veya 3 defa daha disk birleştir yapınca durum düzeldi.Düzelmeseydi valla format atmayı bile düşünüyordum.
ben bilgisayar 2,3 haftada bir formatı basarım daha doğrusu ghostan geri yüklerim ama geç açılıyo benimde başıma şöle bişe gelmişti bi ara internete girmiyodu ama msnye giriyodu acayip modemde bir sorun vardı call of duty oynıyım dedim hemen açılmaya başladı internet geri geldikten sonra yine geç açılmaya başladı bence modemden
Ama bendeki problem internet yokkende oluyordu.
internet yokken nasıl oluyodu multiye nasıl girecen ben sadece multi yi diyorum geç açılıyo diye single deil
Normal simgeden "Call of Duty 2 Multiplayer"a girilmiyor mu mehmetcim İnternet yokken ?.. Geç açılma olayı normal simgedende giriş yapsan, xfire'danda giriş yapsan farketmiyor çünkü yine aynı exe dosyasından açılıyor ve yine aynı dosyalar aracılığı ile açılıyor.X-Fire sadece sunucu bulman için yardımcı oluyor.Normal oyun içindende serverlere bağlanabiliyorsun bildiğin gibi değil mi?..
quote:
Normal simgeden "Call of Duty 2 Multiplayer"a girilmiyor mu mehmetcim İnternet yokken ?.. Geç açılma olayı normal simgedende giriş yapsan, xfire'danda giriş yapsan farketmiyor çünkü yine aynı exe dosyasından açılıyor ve yine aynı dosyalar aracılığı ile açılıyor.X-Fire sadece sunucu bulman için yardımcı oluyor.Normal oyun içindende serverlere bağlanabiliyorsun bildiğin gibi değil mi?..
bende internet yokken " Call of Duty 2 Multiplayer.exe " şeçeneğinden açtığım zaman düzgün çalısıyor enteresan .. neyse boşver kendi beğendiği bilgisayarda hızlı açıyor beğenmediğinde açmıyor salla gitsin zaten enim pcyi bu cod 2 yüzünden kırıcam
Demek ki senin problemin daha farklı ve hakikaten ilginç