Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün fox serverlerinde karayip korsanları nın haritasinda maç yaptım birde müziği çalmazmı hehe ne gaza geldim süper yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

dün fox serverlerinde karayip korsanları nın haritasinda maç yaptım birde müziği çalmazmı hehe ne gaza geldim süper yaa

Beni bir üye yapmadılar ya.Anlamadım bana kastları var heralde:D
  • |DH|StaLLions olarak üye olmuşsun . Üye listendeki görünen adın bu.. Fakat sunucumuza erişim için şifre talebinde bulunman gerekiyor... Orada bir aksama olduysa yardımcı olalım... Detaylar içiwww.colorfoxs.org adresinden forum sayfamızı inceleyebilirsin...
  • Stallıons 2 kere kayıt olmuşsun fakat forumdasın.Şifre talebin olmadığı için ve bende müneccimlik işinden emekli olduğum için yardımcı olamadık..Talepte bulunursan sorun çözülür kardeşim.Hadi bi zahmet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: StaLLionS

seni üye yapmıcaklar sen üye olacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 12 Mayıs 2007; 15:20:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

Orjinalden alıntı: StaLLionS

seni üye yapmıcaklar sen üye olacaksın

• arkadaşlar durup durmadan drext hatası verdi bu ya açamıyorum oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 14 Mayıs 2007; 12:18:13 >
  • Stallions arkadaşın üyelik sorunu çözülmüştür.Teşekkürler.Bu arada foruma kayıt olurken bir kere kayıt olmaya dikkat edin lütfen.Eğer aktivasyon gelmedi diye tekrar üye olursanız çeşitli karışıklıklar sözkonusu olabiliyor...Sorunlarınız olursa PM lütfen...
  • anlaşıldı white.
    quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

Stallions arkadaşın üyelik sorunu çözülmüştür.Teşekkürler.Bu arada foruma kayıt olurken bir kere kayıt olmaya dikkat edin lütfen.Eğer aktivasyon gelmedi diye tekrar üye olursanız çeşitli karışıklıklar sözkonusu olabiliyor...Sorunlarınız olursa PM lütfen...

Anlaşıldı white.
  • Arkadaşlar ben cod2 yi cd lerden çıkarırken yüklemek için dev-cod2.r25,dev-cod2.r26,dev-cod2.r53,dev-cod2.r54 bu dosyaları kopyalayamıyo Allah rızası için biriniz bana bu dosyaları upload edermisiniz?bekliyorum...
  • ilk defa deniyorum en basta anlatılan gibi yaptım.. oyundan girip seçtiğimde boyle bi hata veriyo :S
    ne yapmam gerekiyo
    [simage]http://www.resim-yukle.com/img01/13/901160cod hata.jpg[/simage]
  • zzzz sorunu hallettim ama simdide bad key code hatası veriyo bu sorunla karsılasıp cozen varmı?

[simage]http://www.resim-yukle.com/img01/13/584454COD HATA2.jpg[/simage]
  • Oyunu cd'den kopyaladın sanırım.Kopyala yapıştır esnasında eskik dosya aktarmış yada dosya bozuk geçiş yapmış olabilir. iw_00.iwd dosyasını cd'nin içinden sağlıkla bir şekilde C:/CoD2/Main içine yapıştırmayı dene.Baktın cd'lerin içinde öyle bir dosya yok internetten arayıp bulduktan sonra indirmeyi dene
  • Komikaze yarbay olmussun arkadaşım tebrik ederim.
  • Yaw yarbay oldukta madalya mı verdiler, canımız sağolsun o yeter boşver yarbaylığı

edit :

::112::hasbanned, farklı bir cdkey yazman gerekiyor.Multiplayer Options -> Enter Key Code(aşağıda) tıkladıktan sonra farklı keyini yazabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 21 Mayıs 2007; 13:00:31 >
  • Bende binbaşılıga dogru gidiyorum.Ama amaç rutbe degil DH deki arkadaşlara yardım etmek,saygılı ve hoşgörülü olmaktır.
  • Kesinlikle StaL
  • orjinal servera bi girim dedim

Cod Galerim
    http://www.shareapic.net/content.php?gid=74636&owner=fatal55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 22 Mayıs 2007; 18:47:40 >
  • 47 kişilik server ! Hey maşallah Fatal ipsini verebilir misin bu serverin?
  • orjinal ama dimi
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.