Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MTD

arkadaşlar yeni server kurdum

62.68.200.114:28960 The Sharp benim... only rifle mod...

iyi oyunlar...

teşşekürler geliriz bir gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: MTD

arkadaşlar yeni server kurdum

62.68.200.114:28960 The Sharp benim... only rifle mod...

iyi oyunlar...

Whoa Sharp abi akşama akalım ortama
  • BENCEDE ONLİNE OYUNLAR ARASINDA SUPER Bİ OYUNNNNN
  • oyun bitti azcık da multi oynayalım!
  • Arkadaşlar cod 2 multiplayer gibisi yokAcayip stres atıyorum bu oyun sayesindeNick namemim GESTAPOHIMLERSS ve en çok CTF oynamayı seviyorumŞu clan olayınıda girmek istiyorum...
    Yarımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
  • Geçen gün pcye format attım call of D sürücüsünde kuruluydu formattan sonra oynamaya çalıştım xfire oyunu görmüyodu nyse hepsini kaldırdım sıfırdan yükledim oyunu ve 1.3 yamasını kurdum punkbuster'ı ayarlardan yes yaptım ve bunk busterın 1.250kb lık programını çalıştır dedim update etti kendini oyuna giriyorum 2 dk sonra şu uyarıyı veriyor:

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar

Kafayı yicem yaa ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 6 Haziran 2007; 0:38:24 >

• C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\profiladındakidosya şeklinde yolu izle ve profil dosyanın içindeki config_mp dosyasını not defteri ile aç ve orada fx_sort "0" yazısını bul.Oradaki 0'ı 1 olarak düzelt.Kaydet ve çık.Problem hallolmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 6 Haziran 2007; 2:19:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\profiladındakidosya şeklinde yolu izle ve profil dosyanın içindeki config_mp dosyasını not defteri ile aç ve orada fx_sort "0" yazısını bul.Oradaki 0'ı 1 olarak düzelt.Kaydet ve çık.Problem hallolmuştur

Komikaze abi sende olmasan ne olur bu cod tutkunlarının hali Çok sağol sorun halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 6 Haziran 2007; 19:01:05 >

• Gerçekten çokşey biliyor KoMiKaZe.Ama elbette bilmedigi şeyler vardır.Herkez 4-4lük degil.
  • Tabiki StaL, ben burada bildiğin kadarı ile arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.Tüm oyunlar, tüm donanımlar veya yazılımlar hakkında bilgim olsaydı zaten şu anda oyun yapımına filan başlamıştımBugün bir arkadaş burada yardım ister.Yarın biz olmayız, başka bir arkadaş daha yardım ister.Önceden yardım isteyen arkadaşta bu yeni arkadaşa yardımcı olur.Bu zincir böyle uzar gider.Bilgi paylaştıkça çoğalır
  • canımı çektirmeyin , şimdi gidip alıcam şu oyunu
  • Ya beyler bana 1.0 versiondan bi tane server verirseniz sevinirim
  • Şimdide ping sorunum var eskiden ping 18-25 arası olurdu format attım pcye şimdi 85 civarı oluyo bu şekilde oyun oynamak imkansız hiç zevk vermiyor. Neden olabilir? 1024 kbps kullanıyorum ve oyuna girmeden msn, ares, limewire v.b tüm programları kapatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 7 Haziran 2007; 19:41:17 >
  • format esnasında güncellemelerini yitirdiğin için olabilir.. Ekran kartı güncellemesini yapmayı deneyebilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: smecall

Şimdide ping sorunum var eskiden ping 18-25 arası olurdu format attım pcye şimdi 85 civarı oluyo bu şekilde oyun oynamak imkansız hiç zevk vermiyor. Neden olabilir? 1024 kbps kullanıyorum ve oyuna girmeden msn, ares, limewire v.b tüm programları kapatıyorum

• arkadaşlar benden bu arala pac istiyo indiriorum aama kuaramıorum serverlerede giremiorum yardm pls
  • @ MONSEUR,
    Call of Duty 2 ' yi cdden kopyala/yapıştır olarak mı yaptın?Eğer öyle yaptıysan Windows , Call of Duty 2'nin kayıt dosyalarını göremediği için hata verir.Şu yöntemi deneyebilirsin :

Başlat -> Çalıştır = regedit yaz

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision]
    @=""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 2]
    "codkey"="CDKEY"
    "InstallPath"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2"
    "InstallDrive"="G:\\"
    "Language"="eng"
    "Version"="1.0"
    "EXEString"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2"
    "MultiEXEString"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2\\cod2mp_s.exe"
    "QA"="14.0"
    "PatchLog"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2\\cod2patch.ini"

CDKEY ini aralarında - işareti olmadan yaz
    yolları oyunu kopyaladığın yere göre düzelt ve uzantısı .reg olarak kaydedip çift tıkla registrye ekle sonra yamalarını kur

• No passage yeni ip adresini bilen varmı?Bayadır yok bende.
  • Server Name : # No Passage Team [TDM] War & Public Arena
    Server IP : 212.175.23.194:28960
  • Sağolasın Komikaze.
  • Saol komikaze
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.