Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.3 ü yükledim hele şükür :D
  • bi format attım call of duty eskisi gibi olmuyo yaaa ping sorunumda halloldu şimdide xfireda sorun var. Yeniden kurdum mevcut kullanıcı adım ve şifremi girip beni hatırla deyip oturum açıyorum ancak pcyi kapatıp bir sonraki açtığımda xfire beni hatırlamıyor ve register ekranı çıkıyor her açtığımda deli etti beni
    Xfire'ı çalıştırdığımda her seferinde bu ekran çıkıyor kullanıcı adı ve parolamı hatırlamıyor

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar

• Bazı uninstal programları var.Kaldırmak istediğin windowsun kendi programekle-kaldırın yeterli olmadığı programları tam anlamıyla silen programlar var:YourUninstaller vb.
    Onlarla kaldırıp dene bakalım aynı hatayı veriyorsa başka bir şey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior5

Bazı uninstal programları var.Kaldırmak istediğin windowsun kendi programekle-kaldırın yeterli olmadığı programları tam anlamıyla silen programlar var:YourUninstaller vb.
    Onlarla kaldırıp dene bakalım aynı hatayı veriyorsa başka bir şey diyemeyeceğim.

eywallah hocam deneyim bakim nolcak
  • olmadı hala aynı
  • @smecall,
    Makinanda Deepfreeze diye bir program yüklü mü?
  • Hayır komikaze değil, bende bi anlam veremiyorum
  • Hakikaten ilginç.X-Fire'nin son versiyonu mu elindeki peki?Eğer değilse sitesinden en son sürümünü indirip kur.Bakalım birşey değişecekmi.He birde "Auto Login" tıkla.Sonra giriş yap.X-Fire kapat.Tekrar açıp birkez daha giriş yap.Giriş yaptıktan sonra X-Fire kapat.Makinaya res at.Bilgisayar açıldığında bak bakalım bir düzelme var mı?
  • evt son sürüm xfire'ın kendi sitesinden indidim. C:chatlog diye klasör oluşturmuş xfire girdiğim kullanıcı adı yazıyo içinde başka bişi yok.
  • Arkadaşlar eskiden CoD2 de Multi oynarken DX7 herşey Low 90 fps alırdım. Şimdi 25-30 lara düşmeye başladı. Bunun sebebi ne olabilir? Bu sorundan nasıl kurtulabilirim?
  • Ekran kartını da yazsan daha iyi olur.
  • laptoptan girmeye çalıştığımda bu hatayla karşılaşıyorum;
    Server Disconnected - deneme has been kicked via PunkBuster (for 0 minutes) .. RESTRICTION:Inadequate O/S Privileges

yardımcı olursanız sevinirm , saolun şimdidn..

• Windows Vista mı kullanıyorsun , Xp mi? Ve makinanda Deepfreeze diye bir program yüklü mü?Punkbaster güncellemesini yaptın mı?
  • :)
    vista , deepfreeze yok , güncelleştirmeler tamam.

hm bendeki dosyaların eksik olabileceğini düşünerek bir arkadaştan pb klasörünü aldım..
    şimdi de ... aynı hata fakat sonu değişik ;
    ...losing key packets

ne yapabilirm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drumesh -- 13 Haziran 2007; 18:08:19 >
  • İnternet bağlantın ile ilgili bir sorun:losing key packets
    Bağlantın kopuyor.Laptopta kablosuz bağlantı kullanıyorsan olabilir.
  • yani ? ne yapmak gerekiyor ?
    bağlantı kopması gibi bişeyle karşılaşmadım.
    yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bfmetr

yani ? ne yapmak gerekiyor ?
    bağlantı kopması gibi bişeyle karşılaşmadım.
    yardım.

Bendede buna benzer sorun vardı komikaze şunları yapmamı söledi ve sorun halloldu seninkide aynı sorun gibi...

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\profiladındakidosya şeklinde yolu izle ve profil dosyanın içindeki config_mp dosyasını not defteri ile aç ve orada fx_sort "0" yazısını bul.Oradaki 0'ı 1 olarak düzelt.Kaydet ve çık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 14 Haziran 2007; 15:11:53 >
  • deneyip sonucu yazarım saolasın..

valla yaptım dediğin gibi ama yine aynı,
    bir süre sonra aynı hata çıkıyor.
    yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drumesh -- 14 Haziran 2007; 15:46:40 >
  • başlat>çalıştır a gelip msconfig yazıp tamam de... Gelen menüde Hizmetler başlığını bul ve onun altında yer alan punkbustera ve punkbusterb seçenekleri yanındaki tickleri kaldır... Sorunun hallocaktır..
    Pb dosyası güncellemeni de pbsetup dosyasını çalıştırark yapman daha sağlıklı olacaktır....
  • PnkBstrA ve B veya K , ne orada , ne system32 içinde ne de cod2/pb içinde bulunmamakta ne yazikki..
    internetten araştırmalarım da hep bunlara çıkıyor ama nedendir ki yok lanet olası şeyler..
    yardım.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.